Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica objawy, mała encyklopedia naszych objawów, wpisz się
-
- Nowy Użytkownik
-
- Nowy Użytkownik
No to u mnie i somatyczne objawy się pojawiają (chyba przez nerwice, dlatego też robiłam MR głowy dzisiaj)
Przechodzę już przez guzy mózgu i SM … mam już dość analizowania swojego ciała … ciągle coś jest …
-
- Nowy Użytkownik
U mnie rok temu równo się wszystko zaczęło, przed świętami, które kocham, były dla mnie jak udręka, każdy uśmiechnięty, zadowolony, pełny sił a ja? Wyglądałam jak wrak człowieka, bo w głowie tysiąc myśli, ze to może moje ostatnie święta bo wkręcałam sobie śmiertelne choroby… po świętach poszłam do lekarza rodzinnego później do neurologa którzy mówili mi, że wszystkie moje objawy są na tle nerwowym … do tej pory przez rok co jakiś czas przychodzą te objawy i utrzymują się bo ciągle sobie wkręcam coś … już mam dość zamartwiania się o własne zdrowie, hipochondria mnie dobija … analizowanie każdego objawu i wkręcanie sobie chorób …
-
- Nowy Użytkownik
U mnie rok temu równo się wszystko zaczęło, przed świętami, które kocham, były dla mnie jak udręka, każdy uśmiechnięty, zadowolony, pełny sił a ja? Wyglądałam jak wrak człowieka, bo w głowie tysiąc myśli, ze to może moje ostatnie święta bo wkręcałam sobie śmiertelne choroby… po świętach poszłam do lekarza rodzinnego później do neurologa którzy mówili mi, że wszystkie moje objawy są na tle nerwowym … do tej pory przez rok co jakiś czas przychodzą te objawy i utrzymują się bo ciągle sobie wkręcam coś … już mam dość zamartwiania się o własne zdrowie, hipochondria mnie dobija … analizowanie każdego objawu i wkręcanie sobie chorób …
-
- Nowy Użytkownik
mam dokladnie to samo w wieku zaledwie 16 lat, tydzien temu, przez 4 dni, totalnie nie bylem do zycia bo nawkrecalem sobie chorob, rodzice mnie mieli dosc juz, ze leze tylko i mysle o tym ze mi cos jest, bo mam powiekszone wezly chlonne, takie jak ziarnko grochu, dobrze sie czulem tylko to mi nie dawalo spokoju, pojechalismy na pogotowie, oprocz placzu i lekiem przed choroba, wyszlo to ze nic mi nie jest. uspokoilem sie, ale przez te cale nerwy, miewam bóle w klatce piersowiej, i taki przewlekly bol calego ciala przez caly czas XD, i nie wiem o co chodzi.ola.d pisze: ↑31 grudnia 2024, o 18:44U mnie rok temu równo się wszystko zaczęło, przed świętami, które kocham, były dla mnie jak udręka, każdy uśmiechnięty, zadowolony, pełny sił a ja? Wyglądałam jak wrak człowieka, bo w głowie tysiąc myśli, ze to może moje ostatnie święta bo wkręcałam sobie śmiertelne choroby… po świętach poszłam do lekarza rodzinnego później do neurologa którzy mówili mi, że wszystkie moje objawy są na tle nerwowym … do tej pory przez rok co jakiś czas przychodzą te objawy i utrzymują się bo ciągle sobie wkręcam coś … już mam dość zamartwiania się o własne zdrowie, hipochondria mnie dobija … analizowanie każdego objawu i wkręcanie sobie chorób …