Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - nasze historie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
koleżanka mi zaproponowała pójście na basem ja tam chyba umre.....na samą mysl juz mi sie słabo robi....a w domu to mi cały czas słabo i tylko mysli a może to a może tamto co by tu zbadać do którego lekarza iść. Ale zauważyłam jedno na moim ślubie w kosciele było duszno tanczyłam z każdym gościem szybko i ja nic nie odczułam zadnego zmęczenia nic w kosciele luz zero uczucia słabości ...bo nie myslałam. ateraz juz w środe mam lęk przed niedzielą jak tu w kościele wystac:(
-
TAK. Jestem tego przykładem. Mi psychika potrafi takie figle płatać, że szok. Nerwica może wszystko - może doprowadzić do duszenia, rzygania, słabości, drętwienia, bóli.. dosłownie DO WSZYSTKIEGO. .Nerwica/hipochondria to najgorsza z chorób - bo polega na odczuwaniu wszystkich chorób świata, objawia się wszystkimi objawami chorób świata, czym tylko zechcemy. .czyli to tylko psychika tak silne objawy chorobowe?
Mnie morfologia uspokaja na b. krótko. Ale uspokaja - bo np. morfologia z rozmazem plus OB wyklucza nowotwór (najczęściej). Nie uspokoi mnie jedynie przy wkręcaniu sobie zaburzeń neurologicznych. . robię sobie krew przynajmniej raz w roku, przy dużym lęku i wkrętce jakiejś choroby - częściej. I pomaga. Sama świadomość, że zbadałam.

-
Posłuchaj OB wskazuje na stan zapalny gdy jest wysokie np 3 liczbowe wówczas to swiadczy ze cos sie dzieje a krwe pokazuje wszystko co sie dzieje w organizmie bo jak sie choruje to pierwsze co wyniki krwi sa nie tak nawet limfocyty czy płytki krwi.
- Gosik
no tak......nic mi się nie chce,caly dzien slaba jestem....czuje lęk potworny, ktorego nie umiem opanowac.....moze on tak umecza organizm,ze tak zle sie czuje...polecialam dzis do kosciola prosic Boga o pomoc...wrocilam szybko,bo mialam wrazenie,ze padne..wogole tez jesc nie moge....bo mi mdlo, leze top tez zle,,,, apetyt zerowy i wrazenie,ze sie pohettam..i ten gorac na przemian z dreszczami...ot caly dzien moj
" Ciężko wiesz jakoś przestać pluć na to całe życie i wyciągnąć z serca nóż "
- Gosik
fuck,,znam to..a jesz cos wogole? no to wdze mamy to samo....obecnie leżę ,ale to tez nie jakis tam luksus,a poczuccie,że ciut lżej
- Gosik
hehe mnie muli co zjem tez.....albo jak sie nazrę w nocy, bo na chwile mi apetty wraca to czuje jakby mi wzdęłó go na maksa..i czuje ucisk, i znow mi niedobrze...a tak do tego ciagle uczucie,że mi zle,ale nieraz nie umiem sprecyzowac nawet czemu....
-- 23 stycznia 2013, o 19:49 --
dziewczyny, ja juz przeszlam ciezka derealizacje, depersonalizacje, natręctwa i teraz to ku...o......najgorsze chyba, bo ciało jest slabe total
naryczal dzis na mnie tato,ze mi jakby łeb uciac i polozyc na talezu,ze nie to ja i tak bede dalej wierzyla w swoje umieranie itd
-- 23 stycznia 2013, o 19:51 --
TAKIE BŁĘDNE KOŁO LĘKOWE..NAJPIERW OBJAWY TO SRAM ZE STRACHU, OBJAWY MIJAJĄ TO STRACH,ŻE MIALAM OBJAWY ,WIEC UMIERAM..I TAK W KOŁO..JAK MUŁ
-- 23 stycznia 2013, o 19:53 --
albo se mysle- po co mam obejrzec film, poczytac cos, odciagac uwage od tego jak i tak umieram/nie bedzie mi lepiej w efekcie
-- 23 stycznia 2013, o 19:56 --
wiązanie sie z kimś tez uwazam za bezzasadne, bo przeciez umieram,albo bedzie tylko gorzej;] zreszta i tak nie spotykam sie z nikim, bo boje sie od czasu nasilenia i siedze jak krowa na pastwisku sama w domu..mialam kiedys takie jazdy,ze balam sie nawet rodzicow jak mi wchodzili do pokoju..paranoja
dziewczyny, ja juz przeszlam ciezka derealizacje, depersonalizacje, natręctwa i teraz to ku...o......najgorsze chyba, bo ciało jest slabe total
naryczal dzis na mnie tato,ze mi jakby łeb uciac i polozyc na talezu,ze nie to ja i tak bede dalej wierzyla w swoje umieranie itd
-- 23 stycznia 2013, o 19:51 --
TAKIE BŁĘDNE KOŁO LĘKOWE..NAJPIERW OBJAWY TO SRAM ZE STRACHU, OBJAWY MIJAJĄ TO STRACH,ŻE MIALAM OBJAWY ,WIEC UMIERAM..I TAK W KOŁO..JAK MUŁ
-- 23 stycznia 2013, o 19:53 --
albo se mysle- po co mam obejrzec film, poczytac cos, odciagac uwage od tego jak i tak umieram/nie bedzie mi lepiej w efekcie
-- 23 stycznia 2013, o 19:56 --
wiązanie sie z kimś tez uwazam za bezzasadne, bo przeciez umieram,albo bedzie tylko gorzej;] zreszta i tak nie spotykam sie z nikim, bo boje sie od czasu nasilenia i siedze jak krowa na pastwisku sama w domu..mialam kiedys takie jazdy,ze balam sie nawet rodzicow jak mi wchodzili do pokoju..paranoja