Otóż to.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jaki Inkub znowu ? weź nie strasz
-
Wchodzisz na fotel ja musiałam wypiąć tyłek potem wdmuchuje powietrze żeby rozszerzyć jelito i wprowadza taka giermka rurkę zakończona kamerka. Mnie badanie nie bolało po 25 cm zaczęło bolec wiec lekarz dalej niw próbował bo ogólnie w ten sposób można zbadać około 30 cm jelita wiec stwierdził ze o tak sporo się udało. I tyle nic strasznego:)
-
- Gość
Aha, cholesterol kazdy za wysoki+3/5 prób wątrobowych wyszło mi źle(2x przekroczone), stłuszczenie wątroby. A jak pytalem kilka razy lekarki czy moje objawy pasuja do tego(nudnosci zawroty glowy bole brzucha itp) to mi nie odpowiedziala, co mi jest i co dalej robic to w zasadzie kazala zbadac wszystko, gastrolog neurolog hepatolog urolog...Niestety, tym razem to chyba nie hipochondria, więc czas opuścić ten dział. Mam dość wszystkiego. W takim razie raczej długo to już nie potrwa. Żegnam.
-
Nimbus
....stłuszczenie wątroby nie oznacza końca
Co innego gdyby to była marskość wątroby
Wprowadź dietę, pij wodę i leki i idź do dobrego gastrologa
a będzie dobrze

wiem jak się czujesz podłe, ale spróbuj wziąść się w garść....
Ile masz lat? Masz jakieś zajęcia , żeby o tym nie myśleć?
....stłuszczenie wątroby nie oznacza końca
Co innego gdyby to była marskość wątroby
Wprowadź dietę, pij wodę i leki i idź do dobrego gastrologa
Ile masz lat? Masz jakieś zajęcia , żeby o tym nie myśleć?
-
Ja naprawdę kiedyś zwiariuję...
Krwawienie z nosa ustąpiło, bo za zaczęłam go nawilżać. Miałam pół dnia spokoju. Pół kurde dnia.
Dzisiaj w pracy posmerałam się po szyi (odruch jak poprawianie włosów czy potarcie oczu, żadne nerwowe macanie) - mam tkliwe miejsce na jej przedniej części, pod tarczycą, tak jakby przednia ściana przełyku. Już nie mam siły...
Wyczuwam tak jakieś więzadło czy coś, co się przesuwa ale trudno mi powiedzieć czy to to czy to jednak na przełyku.
Czuję pospinany kark, szyję i barki, czy w takim miejscu da się naciągnąć jakiś mięsień...
Guz przełyku brzmi śmiesznie, skoro dwa dni temu "miałam" raka zatok
Krwawienie z nosa ustąpiło, bo za zaczęłam go nawilżać. Miałam pół dnia spokoju. Pół kurde dnia.
Dzisiaj w pracy posmerałam się po szyi (odruch jak poprawianie włosów czy potarcie oczu, żadne nerwowe macanie) - mam tkliwe miejsce na jej przedniej części, pod tarczycą, tak jakby przednia ściana przełyku. Już nie mam siły...
Wyczuwam tak jakieś więzadło czy coś, co się przesuwa ale trudno mi powiedzieć czy to to czy to jednak na przełyku.
Czuję pospinany kark, szyję i barki, czy w takim miejscu da się naciągnąć jakiś mięsień...
Guz przełyku brzmi śmiesznie, skoro dwa dni temu "miałam" raka zatok
-
No to porzuć tą kontrole.
-
AngieNa
Doskonale Cię rozumiem jak się męczysz
To jest jakiś obłęd wczoraj byłam na USG szyi wszystko ok, coś mnie zakulo dzisiaj w szyi i już myśl ból węzłów

i już panika, ale się jakoś uspokoiłam i nie dotchnelam
Za to dziś już coś nie podoba mi się w paznokciach, chociaż 2 tyg temu byłam u dermatologa

czyżbym była mądrzejsza od Pani doktor??
To jest istny horror, to co nas spotkało
zastanawiam się za jakie grzechy

To jest jakiś obłęd wczoraj byłam na USG szyi wszystko ok, coś mnie zakulo dzisiaj w szyi i już myśl ból węzłów
Za to dziś już coś nie podoba mi się w paznokciach, chociaż 2 tyg temu byłam u dermatologa
To jest istny horror, to co nas spotkało
-
Ja mam wrażenie, że jak już jest lepiej, to zaraz mi dowali jakimś objawem i powrót do paniki.Beata1985 pisze: ↑24 stycznia 2023, o 16:58AngieNa
To jest jakiś obłęd wczoraj byłam na USG szyi wszystko ok, coś mnie zakulo dzisiaj w szyi i już myśl ból węzłówi już panika, ale się jakoś uspokoiłam i nie dotchnelam
Za to dziś już coś nie podoba mi się w paznokciach, chociaż 2 tyg temu byłam u dermatologaczyżbym była mądrzejsza od Pani doktor??
To jest istny horror, to co nas spotkałozastanawiam się za jakie grzechy
![]()
Najgorsze, że te objawy są realne. Tak poprostu. Chodzi mi o to, że nie wmawiam sobie, że widzę, czerwoną kropkę na ręce, tylko ona poprostu tam jest. Coś w tym stylu. Dotykam szyi i poprostu mnie boli.