A co w sumie Cię skłoniło do tej rektoskopii?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wiesz co mnie nic nie skłoniło
w październiku wykryto u mnie coś takiego jak „szczelina odbytu” i proktolog powiedział ze trzeba to trochę podleczyć i zrobić rektoskopię No i kolonoskopię ale powiedział ze z tym nie ma jakiegoś mega pędu ale zapisana jestem na marzec. Wiec o dziwo tej rektoskopii sama sobie nie wymyśliłam

-
Mikami super cieszę się Twoja chwilowa ulga

Ja dzisiaj namówiłam faceta i jechał że mną na USG węzłów bo przecież wydawało mi się że jest większy
oczywiście wszystko ok

ja się chyba zamorduje...
Jedyny plus z tego że zrobiłam USG tarczycy, bo muszę raz do roku kontrolować , i guzek jak był tak jest 5 mam
więc za rok kontrol(no ale o tym akurat to wiedziałam)
Alicja byłaś u lekarza rodzinnego?
Ja dzisiaj namówiłam faceta i jechał że mną na USG węzłów bo przecież wydawało mi się że jest większy
Jedyny plus z tego że zrobiłam USG tarczycy, bo muszę raz do roku kontrolować , i guzek jak był tak jest 5 mam
Alicja byłaś u lekarza rodzinnego?
-
Bylam u rodzinnego gardło boli ale nie wyglada najgorzej kazała się podleczyć bo może faktycznie akurat trafiłam ze jakiś wirus się mnie przyczepił a akurat byłam na badaniach mam powtórzyć za około dwa tygodnie oczywiście ja polecę w piątek już bo inaczej to zglupieje.
-
Aleczka pamiętaj ze grasuje grypa to raz. Panuje coś takiego jak przeziębienie to dwa. Trzy- dziś słuchałam audycji o tym jak wiele teraz notuje się infekcji gardła, wzrostu ataków astmy i ogólnych dolegliwości górnych dróg oddechowych . Wiec nie - nie masz raka krtani <3 ja mieszkam w malopolsce , jak wychodzę rano do pracy to często mam wrażenie ze ktoś pali ognisko z plastiku , tak się oddycha jak ludzie palą w piecu czym mogą… całe lato nic mi nie doskwierało. Zaczął się sezon grzewczy i od razu prycham, kaszle jak gruźlik , chrypa. Na niektóre objawy nie mamy wpływu. Były są i będą . Nawet zwykle przeziębienia .
-
Powiem wam ze lepsze jesteście niż moja terapia odrazu jak coś się dzieje mogę wejść i opowiedzieć i zawsze dostanę wsparcie i jakieś dobre słowo
terapie mam taz w tygodniu i muszę czekać żeby się wygadać a tu przynajmniej człowieka zrozumieją
-
Ej coś mi znikają moje odpwiedzi dziś tutaj. A wiec bóle kobiece przyszły jak ręka odjął . Teraz jest akcja „TYŁEK”. Boli, piecze i kłuje . Cała moja uwaga na nim
co prawda boli mnie migdał i ucho ale sorry teraz czas na tyłek . Reszta musi poczekać 
-
To piąteczka ! Mnie teraza cała dupa boli z lędźwiami i kłuje oko

-
Poza tym gastroskopia miesiąc temu lekarz mówił ze przełyk czysty a tez sprawdzałam czy nie mam raka przełyku wiec pewnie by coś znalazł:) mąż miał grypę dwa tygodnie temu teraz oboje dzieci ospe nie ma co się dziwić Ze coś się złapało.