Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Aleczka23
Zarejestrowany Użytkownik

23 stycznia 2023, o 19:53

No to są jakieś jaja ta nasza nerwica…
mikami

23 stycznia 2023, o 19:55

A dajcie spokój z tym tyłkiem . Oszaleć można . Ja przypominam jeszcze, ze mam bardzo dobrej aparycji proktologa 😎 wiec w ogóle to badanie wydaje się jedna wielka porażka 😂 ale pójdę . Niech bada , pogawędzimy przy okazji 🤣🤣 on taki „kontaktowy”😂
Beata1985

23 stycznia 2023, o 20:00

Mrincognitoo
Ja tydzień temu przez przelewanie w brzuchu zdiagnozował sobie wodobrzusze, no i bach na USG brzucha...oczywiście badanie nie wykazało wodobrzusza😉😉😉
Alicja mnie też czasami boli gardło z jednej strony no i też panika😉😉
A powiedzcie mi czy dziąsła są z dwóch stron są równe, bo ja mam za ostatnimi zębami u góry z jednej strony zaokrąglone dziąsło a z drugiej bardziej ostre, ....to "ostre" zdiagnozował jako narośl(pierwsza myśl jakiś guz)
Dopiero 2 lutego mam dentystę😉😉boże ja chyba zwariuje😉😉😉wiem że człowiek jest asymetryczny i tak to sobie teraz tłumaczę, ale z tyłu głowy mam już myśl by umawiać się już z rana do dentysty....
Boże niech ten koszmar się już skończy...jechałam taka szczęśliwa z USG....a tu kurde już nową wkrętka😗😗😗
Aleczka23

Eee mikami to nie ma się czego bać 😂😂😂 ja tez byłam na rektoskopii i trafił się młody i niczego sobie jak mi kazał przybrać pozycje kolankowa lokciowa to myślałam ze pandę ze śmiechu a czerwona jak burak byłam do samego opuszczenia gabinetu. Bo wcześniej słyszałam ze dostaje się sukienkę z dziurka i nic nie widać a ja nic takiego nie dostałam…
Beata1985

Mrincognitoo
Ja tydzień temu przez przelewanie w brzuchu zdiagnozował sobie wodobrzusze, no i bach na USG brzucha...oczywiście badanie nie wykazało wodobrzusza😉😉😉
Alicja mnie też czasami boli gardło z jednej strony no i też panika😉😉
A powiedzcie mi czy dziąsła są z dwóch stron są równe, bo ja mam za ostatnimi zębami u góry z jednej strony zaokrąglone dziąsło a z drugiej bardziej ostre, ....to "ostre" zdiagnozował jako narośl(pierwsza myśl jakiś guz)
Dopiero 2 lutego mam dentystę😉😉boże ja chyba zwariuje😉😉😉wiem że człowiek jest asymetryczny i tak to sobie teraz tłumaczę, ale z tyłu głowy mam już myśl by umawiać się już z rana do dentysty....
Boże niech ten koszmar się już skończy...jechałam taka szczęśliwa z USG....a tu kurde już nową wkrętka😗😗😗
MrIncognitoo

23 stycznia 2023, o 20:04

No mi się tak przelewało i burczało 2 miesiące. Ale usg i wszystkie inne badania miałem zrobione oprócz kolono i gastro. Więc tak nie do końca byłem pewny :hehe: ale proktolog mówiła, ze nie muszę kolono robić, ogólnie nie wiem co wam tak chętnie to kolono robić, zawsze jest ryzyko, ze przebiją jelito... w sumie mogłem nie pisać wam tego :hehe:

Tak Beatka, tez ostatnio patrzałem na dziąsło, ze coś nie równe jest :hehe: istny kabaret z nami. Ale u mnie z ząbkami wszytko cacy, aparat niedawno ściągałem to musi być cacy :D

Czemu nie ma fajnych proktoloszek :D
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2023, o 20:05 przez MrIncognitoo, łącznie zmieniany 1 raz.
mikami

Ooo Aleczka i jak ogólnie wyglądało to badanie .
Powiedz mi cos . Bo nie chce czytać w necie i się nakręcać .
Beata - w życiu nie masz symetrycznych dziąseł . Może to wyglądać przeróżnie i co więcej może się zmieniać. Ja po aparacie na zeby nabawiłam się kamienia poddziaslowego. Przez to - paradontoza . Przez to - mam kilka opadnietych dziąseł . Chodzę co jakiś czas na usuwanie kamienia , stosuje różne preparaty, „masuje dziąsła” a i tak po jakimś czasie gdy kamień pod dziąsłami wróci - krwawią mi działa i niektóre znowu odsłaniają danego zęba . Wiec pls - nie masz nic nie tak z dziąsłami .
MrIncognitoo

23 stycznia 2023, o 20:06

mikami pisze:
Ooo Aleczka i jak ogólnie wyglądało to badanie .
Powiedz mi cos . Bo nie chce czytać w necie i się nakręcać .
Beata - w życiu nie masz symetrycznych dziąseł . Może to wyglądać przeróżnie i co więcej może się zmieniać. Ja po aparacie na zeby nabawiłam się kamienia poddziaslowego. Przez to - paradontoza . Przez to - mam kilka opadnietych dziąseł . Chodzę co jakiś czas na usuwanie kamienia , stosuje różne preparaty, „masuje dziąsła” a i tak po jakimś czasie gdy kamień pod dziąsłami wróci - krwawią mi działa i niektóre znowu odsłaniają danego zęba . Wiec pls - nie masz nic nie tak z dziąsłami .
Ja to samo mam co Ty z zębami i z dupą :hehe: może jesteś żeńską wersją mnie :hehe:
mikami

23 stycznia 2023, o 20:10

Może jesteśmy dupowo-zębowymi bliźniakami 🤣🤣
Beata1985

23 stycznia 2023, o 20:21

Mrincognitoo
Twój komentarz odnośnie tego że też porównywalna swoje dziąsła😉rozbawił mnie do łez....🤣🤣🤣
Mikami dziękuję za odpowiedź, powiem Ci szczerze że uspokoiłas mnie tym wpisem....😘mam nadzieję , że będę spokojna dłużej....niż tylko do rana😂😂
Też nosze aparat , z tym że ja nitkuje żeby przy aparacie, więc może nie będzie zapalenia🤣🤣🤣
mikami

23 stycznia 2023, o 20:27

I tym oto dupno zębowo gardłowo dziąsłowym akcentem żegnam się dziś z Państwem . Wjechał właśnie kubek herbatki Snore & Peace ( swoją droga polecam- świetna na takie wieczorne wyciszenie ) odpalam jakiś film i lecę spać bo ja o 5:30 pobudka do pracy :/
MrIncognitoo

23 stycznia 2023, o 20:33

mikami pisze:
23 stycznia 2023, o 20:27
I tym oto dupno zębowo gardłowo dziąsłowym akcentem żegnam się dziś z Państwem . Wjechał właśnie kubek herbatki Snore & Peace ( swoją droga polecam- świetna na takie wieczorne wyciszenie ) odpalam jakiś film i lecę spać bo ja o 5:30 pobudka do pracy :/
U mnie konopna herbatka i o 5:40 pobudka :hehe:

I kolejny dzień z bólem dupy :hehe:
Awatar użytkownika
Hightower

23 stycznia 2023, o 20:36

MrIncognitoo pisze:
23 stycznia 2023, o 19:48
To piąteczka ! Mnie teraza cała dupa boli z lędźwiami i kłuje oko
To może być Inkub. Wychodzi tylko w rezonansie z kontrastem.
AngieNa

23 stycznia 2023, o 20:40

Ja wypiłam z mężem piwo na pół i też zmierzam lub pozycji horyzontalnej😅
Pobudka - 5:10🙈
AngieNa

23 stycznia 2023, o 20:40

Hightower pisze:
23 stycznia 2023, o 20:36
MrIncognitoo pisze:
23 stycznia 2023, o 19:48
To piąteczka ! Mnie teraza cała dupa boli z lędźwiami i kłuje oko
To może być Inkub. Wychodzi tylko w rezonansie z kontrastem.
Ale tylko robionym równocześnie z kolono- i gastroskopią😜
Inaczej się nie liczy
ODPOWIEDZ