Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A dajcie spokój z tym tyłkiem . Oszaleć można . Ja przypominam jeszcze, ze mam bardzo dobrej aparycji proktologa
wiec w ogóle to badanie wydaje się jedna wielka porażka
ale pójdę . Niech bada , pogawędzimy przy okazji 
on taki „kontaktowy”
-
Mrincognitoo
Ja tydzień temu przez przelewanie w brzuchu zdiagnozował sobie wodobrzusze, no i bach na USG brzucha...oczywiście badanie nie wykazało wodobrzusza

Alicja mnie też czasami boli gardło z jednej strony no i też panika

A powiedzcie mi czy dziąsła są z dwóch stron są równe, bo ja mam za ostatnimi zębami u góry z jednej strony zaokrąglone dziąsło a z drugiej bardziej ostre, ....to "ostre" zdiagnozował jako narośl(pierwsza myśl jakiś guz)
Dopiero 2 lutego mam dentystę
boże ja chyba zwariuje

wiem że człowiek jest asymetryczny i tak to sobie teraz tłumaczę, ale z tyłu głowy mam już myśl by umawiać się już z rana do dentysty....
Boże niech ten koszmar się już skończy...jechałam taka szczęśliwa z USG....a tu kurde już nową wkrętka

Ja tydzień temu przez przelewanie w brzuchu zdiagnozował sobie wodobrzusze, no i bach na USG brzucha...oczywiście badanie nie wykazało wodobrzusza
A powiedzcie mi czy dziąsła są z dwóch stron są równe, bo ja mam za ostatnimi zębami u góry z jednej strony zaokrąglone dziąsło a z drugiej bardziej ostre, ....to "ostre" zdiagnozował jako narośl(pierwsza myśl jakiś guz)
Boże niech ten koszmar się już skończy...jechałam taka szczęśliwa z USG....a tu kurde już nową wkrętka
-
Eee mikami to nie ma się czego bać 

ja tez byłam na rektoskopii i trafił się młody i niczego sobie jak mi kazał przybrać pozycje kolankowa lokciowa to myślałam ze pandę ze śmiechu a czerwona jak burak byłam do samego opuszczenia gabinetu. Bo wcześniej słyszałam ze dostaje się sukienkę z dziurka i nic nie widać a ja nic takiego nie dostałam…
-
Mrincognitoo

boże ja chyba zwariuje

wiem że człowiek jest asymetryczny i tak to sobie teraz tłumaczę, ale z tyłu głowy mam już myśl by umawiać się już z rana do dentysty....

-
No mi się tak przelewało i burczało 2 miesiące. Ale usg i wszystkie inne badania miałem zrobione oprócz kolono i gastro. Więc tak nie do końca byłem pewny
ale proktolog mówiła, ze nie muszę kolono robić, ogólnie nie wiem co wam tak chętnie to kolono robić, zawsze jest ryzyko, ze przebiją jelito... w sumie mogłem nie pisać wam tego
Tak Beatka, tez ostatnio patrzałem na dziąsło, ze coś nie równe jest
istny kabaret z nami. Ale u mnie z ząbkami wszytko cacy, aparat niedawno ściągałem to musi być cacy
Czemu nie ma fajnych proktoloszek

Tak Beatka, tez ostatnio patrzałem na dziąsło, ze coś nie równe jest

Czemu nie ma fajnych proktoloszek

Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2023, o 20:05 przez MrIncognitoo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ooo Aleczka i jak ogólnie wyglądało to badanie .
Powiedz mi cos . Bo nie chce czytać w necie i się nakręcać .
Beata - w życiu nie masz symetrycznych dziąseł . Może to wyglądać przeróżnie i co więcej może się zmieniać. Ja po aparacie na zeby nabawiłam się kamienia poddziaslowego. Przez to - paradontoza . Przez to - mam kilka opadnietych dziąseł . Chodzę co jakiś czas na usuwanie kamienia , stosuje różne preparaty, „masuje dziąsła” a i tak po jakimś czasie gdy kamień pod dziąsłami wróci - krwawią mi działa i niektóre znowu odsłaniają danego zęba . Wiec pls - nie masz nic nie tak z dziąsłami .
Beata - w życiu nie masz symetrycznych dziąseł . Może to wyglądać przeróżnie i co więcej może się zmieniać. Ja po aparacie na zeby nabawiłam się kamienia poddziaslowego. Przez to - paradontoza . Przez to - mam kilka opadnietych dziąseł . Chodzę co jakiś czas na usuwanie kamienia , stosuje różne preparaty, „masuje dziąsła” a i tak po jakimś czasie gdy kamień pod dziąsłami wróci - krwawią mi działa i niektóre znowu odsłaniają danego zęba . Wiec pls - nie masz nic nie tak z dziąsłami .
-
Ja to samo mam co Ty z zębami i z dupąmikami pisze: ↑23 stycznia 2023, o 20:04Ooo Aleczka i jak ogólnie wyglądało to badanie .

-
Mrincognitoo
Twój komentarz odnośnie tego że też porównywalna swoje dziąsła
rozbawił mnie do łez....

Mikami dziękuję za odpowiedź, powiem Ci szczerze że uspokoiłas mnie tym wpisem....
mam nadzieję , że będę spokojna dłużej....niż tylko do rana

Też nosze aparat , z tym że ja nitkuje żeby przy aparacie, więc może nie będzie zapalenia

Twój komentarz odnośnie tego że też porównywalna swoje dziąsła
Mikami dziękuję za odpowiedź, powiem Ci szczerze że uspokoiłas mnie tym wpisem....
Też nosze aparat , z tym że ja nitkuje żeby przy aparacie, więc może nie będzie zapalenia
-
I tym oto dupno zębowo gardłowo dziąsłowym akcentem żegnam się dziś z Państwem . Wjechał właśnie kubek herbatki Snore & Peace ( swoją droga polecam- świetna na takie wieczorne wyciszenie ) odpalam jakiś film i lecę spać bo ja o 5:30 pobudka do pracy :/
-
U mnie konopna herbatka i o 5:40 pobudka

I kolejny dzień z bólem dupy

- Hightower
To może być Inkub. Wychodzi tylko w rezonansie z kontrastem.MrIncognitoo pisze: ↑23 stycznia 2023, o 19:48To piąteczka ! Mnie teraza cała dupa boli z lędźwiami i kłuje oko
-
Ale tylko robionym równocześnie z kolono- i gastroskopiąHightower pisze: ↑23 stycznia 2023, o 20:36To może być Inkub. Wychodzi tylko w rezonansie z kontrastem.MrIncognitoo pisze: ↑23 stycznia 2023, o 19:48To piąteczka ! Mnie teraza cała dupa boli z lędźwiami i kłuje oko
Inaczej się nie liczy