Darek pisze:sam czasem juz sie w tym gubie, probuje to zlewac i robic wszystko normalnie ale ciagle jestem wyciućmoczony w kosmos, jak nie z tego swiata, jak jakis radosny! kosmita a tu jeszcze garsc psychiotropow trzeba brac. przyznaje ze nie lbuie psychotropow a jeszcze jak dostaje leki na co inne to w ogole nie wiem co myslec, wiem ze dostaje sie rozne leki ale czemu to kurna nie dziala od razu. ja juz pare innych lekow bralem i tylko sie po nich gorzej czulem. jutro od razna wezme ta lamotrygine na poczatek mam 50 mg a nawet do 300 mozna podniesc mi gadal. i zobaczymy byle tylkjo znowu nie bylo jakis dziwnych objawow bo treudno to wszystko razem znisc, a sa wakaje a ja nawet z dimu wtedy wyjsc nie moge, nawet nie wiem co mowic juz kumplom
ja też czuje sie wyciućmoczony w kosmos, miałem z 4 dni spokoju bo brałem pernazinum, teraz jakoś znowu moje lęki dają znać o sobie ale mam nadzieje że to przejdzie...
pernazinum biorę niecałe 2 tyg więc mam nadzieje że to tylko takie chwilowe dni lęków..
sama derealizacja to jest pikuś przy derealizacji z silnymi lękami, a jesli ma się jeszcze takie myśli jak ja że się jest w życiu poza życiem to już w ogóle płakac się chce...
Twoim zdaniem kumple są ważniejsi od twojeg zdrowia ? Jeżeli będą się śmiali to nie są normalni.
dokładnie, ja powiedziałem niektórym swoim bliższym kumplom, zrozumieli sprawe, nikt się nie śmiał i mnie wspierają, a jeśli Twoi są mało wyrozumiali to tylko uznają Cię za dziwaka :/ Twoim priorytetem powinno być wyzdrowienie z tego a nie kumple, może to troche egoistyczne ale taką postawę musisz miec.
przyznaje ze nie lbuie psychotropow a jeszcze jak dostaje leki na co inne to w ogole nie wiem co myslec, wiem ze dostaje sie rozne leki ale czemu to kurna nie dziala od razu. ja juz pare innych lekow bralem i tylko sie po nich gorzej czulem. jutro od razna wezme ta lamotrygine na poczatek mam 50 mg a nawet do 300 mozna podniesc mi gadal.
a kto lubi? też biore psychotrop ale jeśli mi to ma pomóc to będe brał, z niektórymi lekami jest ttak że działają po pewnym czasie więc warto czekać na efekt, zresztą z lekami to jest loteria, jeden pomoże drugi nie a trzeci już tak. Sie spaliliśmy trawką to teraz mamy

:<