Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- Halka
- Odważny i aktywny forumowicz
Kark i szyja bolą od spiecia. Zeby dobrze nauczyć sie relaksować i medytować trzeba czasu i ćwiczeń. Jesli masz duże leki to je poprostu teraz puść , nic niezrobisz puść kontrole. Nic Ci sie niestanie musisz adrenaline z siebie wyrzucić. Poprostu niech warjuje co ma wariować , a Ty sie temu przyglądaj , nieuciekaj
-
Niema gdzie uciekać juz hehe.. na pogotowiu mnie znają już także nie ma sensu hehHalka pisze: ↑30 września 2017, o 22:36Kark i szyja bolą od spiecia. Zeby dobrze nauczyć sie relaksować i medytować trzeba czasu i ćwiczeń. Jesli masz duże leki to je poprostu teraz puść , nic niezrobisz puść kontrole. Nic Ci sie niestanie musisz adrenaline z siebie wyrzucić. Poprostu niech warjuje co ma wariować , a Ty sie temu przyglądaj , nieuciekaj
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
I tu niespodzianka, bo baedzo dużo osób tak ma. Nerwica niestety jest bardzo egocentryczna i wydaje się, że nikt nie ma tak źle jak ja

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Budzę się o 4 dostaje telepawek a każda próba zasniecia kończy się dusznoscia. .. ; ( i tak do rana .. przerażające to jest. A co powiesz na to?katarzynka pisze: ↑1 października 2017, o 11:18I tu niespodzianka, bo baedzo dużo osób tak ma. Nerwica niestety jest bardzo egocentryczna i wydaje się, że nikt nie ma tak źle jak ja![]()
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nerwica daje całą paletę objawów somatycznych. Zajrzyj do działu z encyklopedią objawów i przekonasz się, że to nic nadzwyczajnego w zaburzeniach 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
-
Wiem już czytałem wszystkie jakie są . Poprostu chciałem napisać o danej sytuacji czy jest powtarzalność w niej.katarzynka pisze: ↑1 października 2017, o 11:46Nerwica daje całą paletę objawów somatycznych. Zajrzyj do działu z encyklopedią objawów i przekonasz się, że to nic nadzwyczajnego w zaburzeniach![]()
-
- Gość
Master popraw sobie stopkę tak by nie raniła języka polskiego. Moim zdaniem za bardzo wkreciles się w tą nerwicę i to forum. To Ci nie pomaga w nerwicy.
-
Dzisiaj po przejsciu 200 metrów pod górę sił brak całkowity. Masz trochę racji
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kurcze wydaje mi się że to jest jedną z głównych rzeczy która utrzymuje nerwice :/ też niestety tak mam że za bardzo wkręciłem się w nerwice :/ za bardzo się na niej skupiam wyczekuje interpretuje analizuje zastanawiam się itp.
Nerwica niestety chyba lubi to jak człowiek na niej się skupia a jak się ją lekceważy to staje się malutka i niewinna.
TO TYLKO EMOCJA. MYŚL NIE OZNACZA FAKTÓW I RZECZYWISTOŚCI - MYŚL TO TYLKO MYŚL.
-
No zamiast lepiej to coraz gorzej ; ( mam to samo cały dzień już mam złe samopoczucie i złe się czuje... ciągle bym jechał na pogotowie... tylko po c. Tez wszystko nawet najmniejszy wysiłek cie męczy?coyot.inc pisze: ↑1 października 2017, o 16:20Kurcze wydaje mi się że to jest jedną z głównych rzeczy która utrzymuje nerwice :/ też niestety tak mam że za bardzo wkręciłem się w nerwice :/ za bardzo się na niej skupiam wyczekuje interpretuje analizuje zastanawiam się itp.
Nerwica niestety chyba lubi to jak człowiek na niej się skupia a jak się ją lekceważy to staje się malutka i niewinna.
-
Z tym meczeniem to nie jest tak źle. Kiedyś tak miałem teraz wiesz ja najbardziej przeżywam objawy psychiczne "wariuje umieram stracę kontrolę nad sobą i sobie coś zrobie" itp. No i lek właściwie cały czas. Ciężko jest ale z drugiej strony jakoś daje rade. Teraz czytam fajna ksiazke: dlaczego zebry nie mają wrzodów" typowo o stresie o walczy uciekaj. No o na poziomie intelektualny wiem że to co przeżywam to jest naturalną reakcja organizmu ale na poziomie emocji jest już gorzej :/Master24 pisze: ↑1 października 2017, o 16:30No zamiast lepiej to coraz gorzej ; ( mam to samo cały dzień już mam złe samopoczucie i złe się czuje... ciągle bym jechał na pogotowie... tylko po c. Tez wszystko nawet najmniejszy wysiłek cie męczy?coyot.inc pisze: ↑1 października 2017, o 16:20Kurcze wydaje mi się że to jest jedną z głównych rzeczy która utrzymuje nerwice :/ też niestety tak mam że za bardzo wkręciłem się w nerwice :/ za bardzo się na niej skupiam wyczekuje interpretuje analizuje zastanawiam się itp.
TO TYLKO EMOCJA. MYŚL NIE OZNACZA FAKTÓW I RZECZYWISTOŚCI - MYŚL TO TYLKO MYŚL.
-
Witam chciałbym zapytać o nerwice czy tylko musi objaw hiperwentylacji jak się coś dzieje czy bez hiperwentylacji też mogą być objawy mam nerwicę lekowa była depresja i dd depresje pokonałem a mam dziwne objawy dd jest wogole się nie denerwuje a sztywieja mi mięśnie plecy kark nogi bicepsy krtań bardzo dusi cały czas odruch wymiotny aż oddech spokojny strachu nie czuję aby lek w sobie w brzuchu mięśnie skaczą drgają itd na zmianę pogody wystarczy lekie zachmurzenie i juz spina wogole się nie denerwuje przy tym mrowienie kończyn parestezje raz czuję ciało za chwilę nie czuję chwilowo pobudzony jak po narkotykach boję sie patrzeć na tv nawet i ludzi kolory ostere jakieś blokady w głowie nieraz nie wiedziałem kim jestem itd temperaturs wciąż 37 Morfologia idealnie crp ob borelioza itd wykluczone tomografia idealnie a objawy wciąż trwają leki nie pomagają wcale czasu nie czuję nic co 10 min inaczej mi się robi z ciałem czy to nerwica z dd czy to dd daje takie objawy?? neurolog też wporzadku już dwóch badalo mnie pomocy
-
Maciej, zrob probe tezyczkowa bo jak na moj gust to mozesz miec tezyczke czyli niedobor magnezu w tkankach.MaciejSz pisze: ↑1 października 2017, o 18:19Witam chciałbym zapytać o nerwice czy tylko musi objaw hiperwentylacji jak się coś dzieje czy bez hiperwentylacji też mogą być objawy mam nerwicę lekowa była depresja i dd depresje pokonałem a mam dziwne objawy dd jest wogole się nie denerwuje a sztywieja mi mięśnie plecy kark nogi bicepsy krtań bardzo dusi cały czas odruch wymiotny aż oddech spokojny strachu nie czuję aby lek w sobie w brzuchu mięśnie skaczą drgają itd na zmianę pogody wystarczy lekie zachmurzenie i juz spina wogole się nie denerwuje przy tym mrowienie kończyn parestezje raz czuję ciało za chwilę nie czuję chwilowo pobudzony jak po narkotykach boję sie patrzeć na tv nawet i ludzi kolory ostere jakieś blokady w głowie nieraz nie wiedziałem kim jestem itd temperaturs wciąż 37 Morfologia idealnie crp ob borelioza itd wykluczone tomografia idealnie a objawy wciąż trwają leki nie pomagają wcale czasu nie czuję nic co 10 min inaczej mi się robi z ciałem czy to nerwica z dd czy to dd daje takie objawy?? neurolog też wporzadku już dwóch badalo mnie pomocy
-
No z ta tezyczka to trafne spostrzeżenie EMG zrób sobieKajter pisze: ↑1 października 2017, o 20:07Maciej, zrob probe tezyczkowa bo jak na moj gust to mozesz miec tezyczke czyli niedobor magnezu w tkankach.MaciejSz pisze: ↑1 października 2017, o 18:19Witam chciałbym zapytać o nerwice czy tylko musi objaw hiperwentylacji jak się coś dzieje czy bez hiperwentylacji też mogą być objawy mam nerwicę lekowa była depresja i dd depresje pokonałem a mam dziwne objawy dd jest wogole się nie denerwuje a sztywieja mi mięśnie plecy kark nogi bicepsy krtań bardzo dusi cały czas odruch wymiotny aż oddech spokojny strachu nie czuję aby lek w sobie w brzuchu mięśnie skaczą drgają itd na zmianę pogody wystarczy lekie zachmurzenie i juz spina wogole się nie denerwuje przy tym mrowienie kończyn parestezje raz czuję ciało za chwilę nie czuję chwilowo pobudzony jak po narkotykach boję sie patrzeć na tv nawet i ludzi kolory ostere jakieś blokady w głowie nieraz nie wiedziałem kim jestem itd temperaturs wciąż 37 Morfologia idealnie crp ob borelioza itd wykluczone tomografia idealnie a objawy wciąż trwają leki nie pomagają wcale czasu nie czuję nic co 10 min inaczej mi się robi z ciałem czy to nerwica z dd czy to dd daje takie objawy?? neurolog też wporzadku już dwóch badalo mnie pomocy