Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
OLX a co powiesz o moim problemie?
-
Dla mnie to chyba najgorszy prblem do rozwiązania jaki mam i miałam
no bo nie potrafie sobie ani wytłumaczyć ani uwierzyć w to że to nie może być omam słuchowy. strasznie mi przez to ciężko 

-
Byłem ostatnio na hipnozie, muszę powiedzieć że przez pierwsze 3 dni było fajnie bo myśli negatywne które krążyły mi po głowie jak by do mnie nie dochodziły, porostu je zlewałem. Ale niestety objawy somatyczne i czytanie w necie o tym co może mi delegac szybko mnie wyprostowały. Myślę że hipnoza działa ale potrzebne jest kilka sesji . Jak ktoś się tym interesuje to wie że podczas hipnozy nie zrobimy nigdy niczego wbrew sobie. Druga sprawa to ze takie wizyty są kosztowne 300 zł 2h sesja . Podczas hipnozy miałem cały czas kontrolę nad wszystkim. Nie odplynolem. Ale to niby na plus bo hipnoza terapeutyczna jest właśnie formą pracy z podświadomością i jak się odplynie to efekty są gorsze. Myślę że zdecyduje się jeszcze na jedną sesje bo czego nie robi się aby wyzdrowiec ....
-
no ale wydaje mi się że słysze? A można mieć halucynacje i wiedzieć że nie są prawdziwe, tylko że to choroba?
-
Dzięki za odpowiedz 

-
Mam pytanie czy jest to normalne że objawy somatyczne przy nerwicy znikają na np. Tydzień po czym wracają z większym natężeniem bez większej przyczyny?
-
No często jest tak ze jak zrobię badania i wyjdą ok. to czuję się dobrze z tydzień bo działa efekt placebo a potem znowu to samo . Nie wiem dlaczego wkręcilo mi się stwardnienie ale tak jak mówicie wszyscy to przechodzą, tzn większość
-
Tylko jak mam dobre wyniki to już myślę jakich jeszcze badań nie zrobiłem
Przedemną jeszcze rezonans nad którym już coraz bardziej się zastanawiam chodź idę jeszcze przed tym do okulisty na zbadanie dna oka
Śmieje się trochę z tego co pisze ale w głowie jest taki bałagan przez te lęki przed śmiercią i choroba że objawy somatyczne się nasilają co wprowadza mnie w błędne koło. Ale wyjść z tego nie idzie narazie

-
No właśnie nie wiem. Jutro idę skonsultować to z lekarzem , pewnie powie mi że nie mam tego robić i będę musiał iść do innego po skierowanie bo tak naprawdę nie wiem co mam zrezonansowac pod kątem stwardnienia
słyszałem że wogole ciężko to zdiagnozować...