Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Kretu
- Odburzony Wolontariusz Forum
18 października 2016, o 11:24
Przeszło wtedy kiedy się odburzyłem, gdy mam stresujące sytuacje w życiu czasami dalej skacze, czy pojawiają się męty przed oczami.

Regeneracja mózgu po tak długim stresie jest długa, a ja mam stresu nadal dużo. Po prostu nie zwracam uwagi na takie pierdoły, dla mnie to nieistotne.
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
-
sloneczko92
- Zarejestrowany Użytkownik
18 października 2016, o 12:56
To super ze sobie tak poradziles z tym

Ja wiesz mialam mnostwo objawow fiz i psych... ale bardzo duzo mi sie zmiejszylo... pije ziółka i jest lepiej

tylko nie umiem porzucic tej kontroli :-/ glowny problem u mnie to to jak cos uslusze rak, zawal to od razu sie przejmuje ze ja mg miec albo moi bliscy, dd,dp... i np ciesze sir z chlopakiem smiejemy sie a i tsk w glowie jedno jest... te mysli moje sa...
-
OLX
- Zbanowany
18 października 2016, o 13:19
Mam to samo

jak przeczytam gdzieś o raku to zaraz sprawdzam objawy

"Człowiek to taka maszyna, która potrafi znieść wszystko"
-
OLX
- Zbanowany
18 października 2016, o 13:47
Aaa daj spokoj:D czego to ja już niby nie miałem zaczynając od raka jelit kończąc na raku głowy i stwardnieniu rozsianym

i ciągle czytanie w necie "objawy xxxxx"

-
betii
18 października 2016, o 16:02
Miałam napisać po odbiorze wyników więc piszę.
TSH 2,2 więc się nie ma do czego przyczepić
przeciwciała anty TPO 15 - norma jest do 40 więc też spoko
jonogram w normie.
50 zł. poszło się bujać.............ale wczoraj wydawało mi się że mam wszystkie objawy zarówno nadczynności i niedoczynności jak i Hashimoto.No cóż tak można w nieskończoność. W sumie miałam ostatnie badania tarczycy sprzed 1,5 roku więc nic się nie stało.
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
-
myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
18 października 2016, o 16:13
widzisz Betii kolejny raz dalas sie podejsc ile jeszcze razy chcesz chodzic i sie badac? Za kazdym razem co piszesz wszystko jest bardzo dobrze.

" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
-
sloneczko92
18 października 2016, o 16:54
OLX pisze:Aaa daj spokoj:D czego to ja już niby nie miałem zaczynając od raka jelit kończąc na raku głowy i stwardnieniu rozsianym

oj skads to znam :-D
-
OLX
- Zbanowany
18 października 2016, o 18:15
Najśmieszniejsze jest to jak później sobie połączysz wszystko w jedna całość
Myszusia mialem to samo przez ostatnie kilka miesięcy

i czekanie na wyniki

przy morfologii to samo za każdym razem jak coś delikatnie do góry na co lekarz nie zwracał uwagi to "trzeba poszukać na necie co oznacza zawyżone np. Leukocyty "

-
myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
18 października 2016, o 18:15
OLX pisze:Aaa daj spokoj:D czego to ja już niby nie miałem zaczynając od raka jelit kończąc na raku głowy i stwardnieniu rozsianym

Hehe OLX wujek Google zawsze pomoże i postawi diagnozę

ile ja juz chorób miałam

" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
-
OLX
- Zbanowany
18 października 2016, o 18:17
Taa i wszystko się sprowadza do nowotworu

Victor racja

-
sloneczko92
18 października 2016, o 22:33
No doktor google jest najlepszy !!!

Raz moja ciocia tydzien nie spala bo jej wyniki wyszly kiepskie i wszystko wskazywalo rak... a okazalo sie nic az tak powaznego
-
OLX
- Zbanowany
19 października 2016, o 13:40
Czy problemy jelitowe to tez od tego ? Biegunki głównie i zaparcia ? Zgaga ? Miałem gastroskopie i wyszła ok