Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
sloneczko92
Zarejestrowany Użytkownik

18 października 2016, o 11:11

Aha to tego nie wiedzialam :-)

I samo w koncu przeszlo ?
Awatar użytkownika
Kretu
Odburzony Wolontariusz Forum

18 października 2016, o 11:24

Przeszło wtedy kiedy się odburzyłem, gdy mam stresujące sytuacje w życiu czasami dalej skacze, czy pojawiają się męty przed oczami. :) Regeneracja mózgu po tak długim stresie jest długa, a ja mam stresu nadal dużo. Po prostu nie zwracam uwagi na takie pierdoły, dla mnie to nieistotne.
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
sloneczko92

18 października 2016, o 12:56

To super ze sobie tak poradziles z tym :-)
Ja wiesz mialam mnostwo objawow fiz i psych... ale bardzo duzo mi sie zmiejszylo... pije ziółka i jest lepiej :-) tylko nie umiem porzucic tej kontroli :-/ glowny problem u mnie to to jak cos uslusze rak, zawal to od razu sie przejmuje ze ja mg miec albo moi bliscy, dd,dp... i np ciesze sir z chlopakiem smiejemy sie a i tsk w glowie jedno jest... te mysli moje sa...
OLX
Zbanowany

18 października 2016, o 13:19

Mam to samo :D jak przeczytam gdzieś o raku to zaraz sprawdzam objawy :D
"Człowiek to taka maszyna, która potrafi znieść wszystko"
sloneczko92

18 października 2016, o 13:29

No Ci powiem ze jest to straszny natręt nie ? :-P
OLX
Zbanowany

18 października 2016, o 13:47

Aaa daj spokoj:D czego to ja już niby nie miałem zaczynając od raka jelit kończąc na raku głowy i stwardnieniu rozsianym :D i ciągle czytanie w necie "objawy xxxxx" :D
betii

18 października 2016, o 16:02

Miałam napisać po odbiorze wyników więc piszę.

TSH 2,2 więc się nie ma do czego przyczepić
przeciwciała anty TPO 15 - norma jest do 40 więc też spoko
jonogram w normie.

50 zł. poszło się bujać.............ale wczoraj wydawało mi się że mam wszystkie objawy zarówno nadczynności i niedoczynności jak i Hashimoto.No cóż tak można w nieskończoność. W sumie miałam ostatnie badania tarczycy sprzed 1,5 roku więc nic się nie stało.
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
Awatar użytkownika
myszusia
Odważny i aktywny forumowicz

18 października 2016, o 16:13

widzisz Betii kolejny raz dalas sie podejsc ile jeszcze razy chcesz chodzic i sie badac? Za kazdym razem co piszesz wszystko jest bardzo dobrze. :)
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
sloneczko92

18 października 2016, o 16:54

OLX pisze:Aaa daj spokoj:D czego to ja już niby nie miałem zaczynając od raka jelit kończąc na raku głowy i stwardnieniu rozsianym :D i ciągle czytanie w necie "objawy xxxxx" :D

oj skads to znam :-D
OLX
Zbanowany

18 października 2016, o 18:15

Najśmieszniejsze jest to jak później sobie połączysz wszystko w jedna całość :D

Myszusia mialem to samo przez ostatnie kilka miesięcy :D i czekanie na wyniki :D przy morfologii to samo za każdym razem jak coś delikatnie do góry na co lekarz nie zwracał uwagi to "trzeba poszukać na necie co oznacza zawyżone np. Leukocyty " :D
Awatar użytkownika
myszusia
Odważny i aktywny forumowicz

18 października 2016, o 18:15

OLX pisze:Aaa daj spokoj:D czego to ja już niby nie miałem zaczynając od raka jelit kończąc na raku głowy i stwardnieniu rozsianym :D i ciągle czytanie w necie "objawy xxxxx" :D
Hehe OLX wujek Google zawsze pomoże i postawi diagnozę :) ile ja juz chorób miałam :D
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
Victor
Administrator

18 października 2016, o 18:17

O dobrym raku zawsze warto poczytać.
:D
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie

Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
OLX
Zbanowany

18 października 2016, o 18:17

Taa i wszystko się sprowadza do nowotworu :D
Victor racja :D
sloneczko92

18 października 2016, o 22:33

No doktor google jest najlepszy !!! :-P
Raz moja ciocia tydzien nie spala bo jej wyniki wyszly kiepskie i wszystko wskazywalo rak... a okazalo sie nic az tak powaznego
OLX
Zbanowany

19 października 2016, o 13:40

Czy problemy jelitowe to tez od tego ? Biegunki głównie i zaparcia ? Zgaga ? Miałem gastroskopie i wyszła ok
ODPOWIEDZ