Kamila moje pytanie brzmi, czy chcesz naprawde sie odburzyc, chcesz od TERAZ zaczac prace nad soba ? Czy bierzesz jakies leki? Czy to pierwszy twoj atak, czy od dawna cierpisz na natretne natrety ?
Odburzanie jest cholernie ciezkie, nalezy otworzyc sie na rady i porady innych, to jest praca 24H na 24H. "Dzisiaj nie jest kolorowo, wczoraj bylo lepiej, co oznacza, ze juz powolusienku cos tam zaczynasz dzialac. I brawo za to!!!! Czy masz jakiegos terapeute behawioralno-poznawczego?
ZROZUM ZE JESLI RAZ SOBIE PORADZISZ I NATRETY CALKOWICIE USTAPIA, NABEDZIESZ ZAUFANIA DO TEGO, ZE JEST TO NERWICA A NIE "prawdziwe mysli" POZWOL SOBIE NA JEDEN DZIEN WOLNOSCI BEZ NATRETOW!!!! POPRACUJ TAK DLUGO, BY UZYSKAC MOMENT, W KTORYM NIE BEDZIESZ MIEC NATRETOW. POZWOL SOBIE ZOBACZYC, JAK TO WTEDY JEST....... Wtedy, gwarantuje ci powiesz sobie "ale bzdury, jejuuuuu" !!!
Do południa myśli były bardzo uporczywe ale staralam się dac radę i wychodziło.. Jak to robisz, napisz ?
Mozesz napisac w punktach sprawozdanie z tych dwoch tekstow, o ktorych ci ostatnio mowilam, chodzi mi o glowne mysli, najwazniejsze sprawy z tekstu, typu
1. Natretctwa relacyjne to ......................................
2.
3. SPOSOBY WALCZENIA Z NATRECTWAMI RELATION SHIP/ A/ B/ C/
sTRESC TEKST jesli mozesz, i na pewno streszenie bardzo sie przyda innym.
Na poczatku zdenerwujesz sie byle czym, drobnostka i natrectwa wracaja z sila maksymalna. Wiesz, nawet muszka przeleci i juz, hop, natrectwo.
Kolejnym etapem odburzania, po pozbyciu sie natretow, jest nauczenie sie nie wpadanie w natrety przy problemie mniejszym lub wiekszym.
Kamilka, ja rowniez mialam ciezki dzien. Wszystkie natrety swiata mowily, ze mam ................ Wsiadlam na rower pojechalam do matki mojego chlopaka, po drodze, wszystkie glosy swiata podpowiadaly mi, ze mam impulsywnie sprawdzic, czy...... Odmowilam im........ Mamy 19h37, a ja nie mam natretow............ Pamietaj, uczylam sie olewki natretow przez ponad pol roku albo wiecej