Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- tymbark92
- Zarejestrowany Użytkownik
bart wariacie a czaisz ze pod lewa pacha zmierzylem i mam 37,2 a pod druga za chwile mam 36,95 huehue ale to jest poebane ziąąąąąą i ciezko mi to zwalic na nerwice ale tak jak mowie nie chce lapac paranoi z tym, juz mam dosc, wierze ze to drobna sprawa
-
No właśnie to chyba przez napięcie mięśni od stresu. Ja się boję właśnie bólu i mimo, że psychicznie jest lepiej, przez te napięte mięśnie ciągle mnie coś boli. No i jeszcze się przeziebilam jak cała moja rodzina i od tego też mnie trochę łamie. I mimo, że to wiem to każdy najmniejszy ból powoduje głupie myśli
strasznie mnie to męczy
macie może jakieś techniki na rozluźnienie mięśni????

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Np nauka medytacji relaksacyjnej, czyli relaksacji. odpuszczania sobie i dzieki temu i cialu 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
Podobna dobra jest relaksacja Jacobsena. No cóż. To jest błędne koło. Spięcie ciała nie działa relaksująco ani nie powoduję dobrego nastroju. Wszystko się zapętla. Ja wiem, ze nie jestm do końca rozluźniony. Wiem to po szumach usznych. 

-
Mam 19 lat. I od miesiąca nie czuje nic. Nawet zmęczenia, nie odróżniam czy się wyspałam, strachu i wgl, np gdy ktoś mnie urazi moj układ współczulny tak jakby nie reaguje juz na nic, nie mam tego 'ukłucia' w sercu serce bije normalnie, nie odczuwam tez gdy przyspiesza. Dodam ze przed tym jak to się stało dołowałam się i stresowałam . NIE MAM DD bo jest wszystko realne zyje normalnie, nie skupiam sie na tym, nie wpadam w panikę, chodze na imprezy, nie bardzo wiem co zrobić żeby jednak odczuwać pozytywne rzeczy jaki i np. stress. dodam, że np nie czuję również podniecenia nic. nie biore zadnych leków , bylam badana neurologicznie i wszystko ok. Ktoś ma takie objawy ze wszystko cale jego zycie jest po staremu w normnie tylko poprostu tak jakby mózg nie reaguje.?
-
Siemano ! Dawno mnie tu nie było, gdyż czuje sie w miare od dluzszego czasu, ale mam problem taki, ze po prostu nie czuje sie tak sobą .. W sensie ... Jak sie skupiam na sobie, to nie czuje takiego spokoju itp ... Tylko jakby to nazwać takie poczucie obcości ... Nie wiem nie potrafie tego do końca opisać ... Przeraża mnie to troche ... Ten stan 

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wiesz ze jestes rok tu na forum?
Rowny 7 grudnia i powiedz czemu cie nadla przeraza jakikolwiek stan kiedy tu masz pod nosem doslownie cala zgraje ludzi ktorzy czuli lub czuja sie podobnie i nie oznacza to nic wielce wielkiego ani strasznego 
Wiec nie masz powodu sie bac ale jesli chcesz sie bac to coz boj sie

Wiec nie masz powodu sie bac ale jesli chcesz sie bac to coz boj sie

-
Tymbark 92 temperatura 37,5 to dopiero uznawany przez lekarzy stan podgoraczkowy także wyluzuj. Jak się boisz ze masz jakiś stan zapalny infekcje to pij co godzinę dużą dawkę Wit. C np. Sok z cytryny przez pół dnia.
On93 jeśli już było lepiej u Ciebie (wnioskuje po tym że Cię długo tu nie bylo) i masz nowy objaw to proszę nie popelnij mojego błędu i nie zacznij się go bać. To nerwica i tyle. Zanim się wyjdzie z tego całkiem to może zmieniać oblicza.
On93 jeśli już było lepiej u Ciebie (wnioskuje po tym że Cię długo tu nie bylo) i masz nowy objaw to proszę nie popelnij mojego błędu i nie zacznij się go bać. To nerwica i tyle. Zanim się wyjdzie z tego całkiem to może zmieniać oblicza.
- martusia1979
Kurde właśnie z tymi obliczami
Osiągnęłam już tyle ale przychodzi czasem taki dzień i takie wątpliwości ,że i ja mam dość i wrażenie ,że długo już tak nie pociągnę,że jestem na granicy wytrzymałości poddania się ''natręty''- szlak!!!!

Osiągnęłam już tyle ale przychodzi czasem taki dzień i takie wątpliwości ,że i ja mam dość i wrażenie ,że długo już tak nie pociągnę,że jestem na granicy wytrzymałości poddania się ''natręty''- szlak!!!!

strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
-
Kurcze też już nie mam mocy.... Po Sm i toczniu znalazłam kolejna chorobę... Raka piersi...wydaje mi się, że wczoraj wyczulam gulke. Ogólnie zawsze miałam małe, niegroźne zgrubienia ale to wydaje się trochę większe niż reszta. Jej już nie mam siły normalnie...pytanie do dziewczyn czy możliwe żebym nadinterpretowala zwykłą cechę fizjologiczną? W piątek i tak mam zaplanowana wizytę u gina ale do tego czasu nie chce siedzieć i się zamartwiac. A oczywiście teraz nic innego nie robię tylko się macam 

-
A tam pytanie do dziewczyn . Idziesz za tydzien do gina to poluzuj sobie troche . Po za tym nerwicowiec moze wszystko . Ja kiedys z anginy zrobilem raka przelyku z czym bylem u lekarza to mnie wysmial . Z bolem tylka jak polazlem to zrobilem z tego raka odbytu . Tez mnie wysmial i patrzyl jak na debila . Za kazdym razem pytanie czy ja sie stresuje
.

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
No tak tak tylko ja wyczuwam zgrubienie
w innych miejscach też wyczuwam bo taka mam budowę ale to mi się wydaje trochę większe... A do dziewczyn pytanie bo one jednak lepiej znają budowę kobiecych piersi....chyba
wiem, że nikt mi nie powie, że to nic takiego bez badania. Ciekawa tylko jestem czy może jakaś kobitka robiła w tym konkretnie przypadku z igły widły... Ale jest plus całej sytuacji, przestałam się skupiać na stawach i nie bolą jak narazie. Hehe śmiech przez łzy :/