Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- bareten
- Odważny i aktywny forumowicz
Hej kiki, od tygodnia boli mnie kark tak, że nie mogę ruszać głową na boki czy góra dół. Co lepsze tabletki niewiele pomagają. Myślałem, że to od złego spania ale utrzymuje się już tydzień więc raczej nerwica...
Dwa tygodnie temu strasznie rwały mnie łydki, przestały a zaczął boleć odcinek szyjny kręgosłupa. Coś za coś
Dwa tygodnie temu strasznie rwały mnie łydki, przestały a zaczął boleć odcinek szyjny kręgosłupa. Coś za coś
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Aaa99 pisze: ↑24 stycznia 2025, o 18:12Chyba mi już odbija na serio jestem taki odrealniony wszystko takie jakieś straszne ja chyba serio dostałem jakieś psychozy nigdy się nie czułem aż tak odrealniony jeszcze wczoraj znowu się napiłem i dzisiaj jest jakaś masakra było dobrze ale od 30 minut jest jakiś horror sobie wmówiłem że zaraz będę słyszał głosy i wgl mi odbije nie wiem co robic
-
Nie no mam wrażenie że zaraz przestanę poznawać otoczenie i bliskie osoby nie chcę żeby tak było wszystko wydaje się takie mega obce jakbym był pierwszy raz w swoim pokoju zaczęło się że spojrzałem na ściany i miałem wrażenie jakby się zamykały i wpadłem w panikę że mam psychozę i tak trzyma to uczucie teraz nie wiem co robic
-
-
Jak dostajesz ataku paniki skup się na czymś , może to być Twój własny oddech albo weź książkę i zacznij czytać .. za bardzo w tym siedzisz- Twoja nerwica Tobą kieruje a to Ty powinieneś kierować nią.Aaa99 pisze: ↑24 stycznia 2025, o 18:32Nie no mam wrażenie że zaraz przestanę poznawać otoczenie i bliskie osoby nie chcę żeby tak było wszystko wydaje się takie mega obce jakbym był pierwszy raz w swoim pokoju zaczęło się że spojrzałem na ściany i miałem wrażenie jakby się zamykały i wpadłem w panikę że mam psychozę i tak trzyma to uczucie teraz nie wiem co robic
Tam gdzie kończy się strach , zaczyna się prawdziwe życie

-
Sprawdź na youtube są cwiczenia super fizjoteroaty na rozluźnienie gardła ,bardzo pomagają ,"Marcin Wytrążek gula w gardle "on tam tlumaczy że często że stresu gardło sie ściska i pokazuje jak to masować .działa bo na sobie to przetestowałamQwerty1234q pisze: ↑24 stycznia 2025, o 15:17Od kilku dni mam gule w gardle i takie mocne kłucie. Mam lęk że jakoś mi się tam zaciśnie tak że nie będę mógł oddychać
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
To jest dd ja mam tak dzisiajAaa99 pisze: ↑24 stycznia 2025, o 18:32Nie no mam wrażenie że zaraz przestanę poznawać otoczenie i bliskie osoby nie chcę żeby tak było wszystko wydaje się takie mega obce jakbym był pierwszy raz w swoim pokoju zaczęło się że spojrzałem na ściany i miałem wrażenie jakby się zamykały i wpadłem w panikę że mam psychozę i tak trzyma to uczucie teraz nie wiem co robic
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
Siema, kiedyś tu pisałem posta, że mam objaw z uchem przy mimice twarzy czyli przy mruganiu prawym okiem i podciąganiem nosa do góry skrzypi mi w uchu i tak rozpiera, przeszlo mi na trzy tygodnie, cieszylem się że tego nie ma.
A wczoraj z rana jak się schylilem z rana to znowu wróciło i złapałem wielkiego doła że znowu mi to będzie uprzykrzać życie, bo tyle czasu był spokój, jak się zmotywować gdy taki dołek dopadł że znowu to jest bo znowu się boję że nie przejdzie bo żaden laryngolog nie może nic stwierdzić bo na badaniach ok. Jeden mi tylko powiedział że to może byc nerw twarzowo albo mięsień, ale czego po takim czasie znowu się pojawiło? Eh.
A wczoraj z rana jak się schylilem z rana to znowu wróciło i złapałem wielkiego doła że znowu mi to będzie uprzykrzać życie, bo tyle czasu był spokój, jak się zmotywować gdy taki dołek dopadł że znowu to jest bo znowu się boję że nie przejdzie bo żaden laryngolog nie może nic stwierdzić bo na badaniach ok. Jeden mi tylko powiedział że to może byc nerw twarzowo albo mięsień, ale czego po takim czasie znowu się pojawiło? Eh.
-
- Nowy Użytkownik
Czy to normale że gdy robię ćwiczenia żeby rozluźnić kark i barki chwile później znów mi się spinają? Mam problem z drgającymi tam mięśniami i gdy zrobię ćwiczenia to wtedy mięśnie sie rozluźniają i drgania nie ma.I ja już nie wiem czy mam coś nie tak z tymi mięśniami, zwariuje
-
Może bardzo po prostu bardzo głęboko spiete?mięsnie w neriwcy bardzo dostają po dupie ,byłaś z tym u masażysty ?Martynka20002 pisze: ↑25 stycznia 2025, o 20:14Czy to normale że gdy robię ćwiczenia żeby rozluźnić kark i barki chwile później znów mi się spinają? Mam problem z drgającymi tam mięśniami i gdy zrobię ćwiczenia to wtedy mięśnie sie rozluźniają i drgania nie ma.I ja już nie wiem czy mam coś nie tak z tymi mięśniami, zwariuje
Jim Morrison
Jim Morrison
-
Cześć.
Czy to normalne w nerwicy, że mam skurcze w różnych częściach brzucha? Nie są bolesne, ale zwracają na siebie uwagę. Najczęściej pojawiają się jak jestem zestresowany.
Czy to normalne w nerwicy, że mam skurcze w różnych częściach brzucha? Nie są bolesne, ale zwracają na siebie uwagę. Najczęściej pojawiają się jak jestem zestresowany.