P.s za żadnym razem ani nie padłem ani nic się nie wydarzyło. Znów głowa pracuje.
Uczucie jakbym miał zaraz spać ze zmęczenia a tymczasem zaraz idę do pracy na 12 godzin, wrócę i obejrzę jeszcze film bez spania
Aaa99 pisze: ↑5 stycznia 2025, o 08:16Boję się że przez to odrealnienie nie będę poznawał bliskich albo wgl już wszystkiego pełno natrętnych myśli że zrobię im krzywdę i takie myśli że to zrobię a wiem że nie mógł bym nic nikomu zrobić czuję się jak jakiś psychol jakbym się zamieniał w jakiegoś psychopatę po prostu jakby moje myślenie się coraz bardziej zmieniało w złym kierunku i mnie kształtowało kimś złym mega się tego boję
Dokładnie wszystko się miesza tak samo mam jak coś mi się śni to czasem mam czy to prawda czy to było w śniebareten pisze: ↑5 stycznia 2025, o 16:22Tak ja mam mega problemy z pamięcią, nie powiem ci prawie niczego co robiłem wczoraj czy przedwczoraj. Do tego zlały mi się dni tygodnia. Często nie czuje czy to niedziela czy może środa. Tak samo czasem stoję w sklepie przy półce na nią patrzę i w sumie nie wiem co miałem wziąć ... O to Ci chodzi?