Tak, ja miałem dość często ból kręgosłupa plus takie skurcze w jelitach uczucie przesuwania się tam, świadomość ich pracy.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
U mnie było tak że w pewnym momencie wkręciłem sobie że mam guza jelita grubego i zacząłem mocno się denerwować. Wtamtym momencie z wizyt w toalecie co trzy dni przeszło na trzy wizyty dziennie. Za każdym razem jak zjadłem coś to od razu musiałem iść do toalety (nie miałem biegunki).
Obecnie z somatow najbardziej dokucza mi takie cos, ze idę na spacer i zaczynam zwracać uwagę na to czy idę prostu, w pewnych momentach mam myśli że kręci mi się w głowie i upadnę. Potem reszta spaceru to już kontrola chodzenia. Mieliście coś takiego ?
Obecnie z somatow najbardziej dokucza mi takie cos, ze idę na spacer i zaczynam zwracać uwagę na to czy idę prostu, w pewnych momentach mam myśli że kręci mi się w głowie i upadnę. Potem reszta spaceru to już kontrola chodzenia. Mieliście coś takiego ?
-
Wyczytałem a w sumie usłyszałem że jak leki nie pomagają z grupy ssri i wgl a przerobiłem wszystkie to może być właśnie to znak schizofrenii a na ostatnim spotkaniu lekarz powiedział że nie wie zbytnio co ma zrobić bo już wszystkie leki przepracowałem i nie dają pozytywnych skutków
-
Tak mam , neurolog powiedział mi , jak zobaczył RTG , że to , cytuje "ciu....." i mam się tym nie przejmować bo raz z racji wieku , lepiej już było
-
ja od 1 Stycznia rzucam fajki, nie pale, alko nie pije od 3 lat, uczucie buzowanie w jelitach od 2-3 miesięcy, i lekki ból po prawej stronie, jak na razie Morfologia, crp, ob i krew utajona, wszystko wyszło ok. Zastanawiam się czy to kolejny somat w mojej nerwicy.
-
Skoro morfologia w normie to może być somatyzacja albo może iść ból od mięśni, nerwica = stan walcz albo uciekaj więc mięśnie spięte + mało ruchu albo zła postawa i bóle mamy gotowe.
Aaaa99 znam 5 osób z schizofrenią i wierz mi jeśli byś ją miał to byś tak nie pisał
Aaaa99 znam 5 osób z schizofrenią i wierz mi jeśli byś ją miał to byś tak nie pisał

-
Mi przelatuje przez brzuch takie ciepło w srodku , jak by mi ktoś tam nalał gorącej herbaty. Olewam to z racji ze badania miałem w miare ok (nie licze cholesteroluelemencik pisze: ↑7 stycznia 2025, o 10:09ja od 1 Stycznia rzucam fajki, nie pale, alko nie pije od 3 lat, uczucie buzowanie w jelitach od 2-3 miesięcy, i lekki ból po prawej stronie, jak na razie Morfologia, crp, ob i krew utajona, wszystko wyszło ok. Zastanawiam się czy to kolejny somat w mojej nerwicy.
-
Mi przelatuje przez brzuch takie ciepło w srodku , jak by mi ktoś tam nalał gorącej herbaty. Olewam to z racji ze badania miałem w miare ok (nie licze cholesteroluelemencik pisze: ↑7 stycznia 2025, o 10:09ja od 1 Stycznia rzucam fajki, nie pale, alko nie pije od 3 lat, uczucie buzowanie w jelitach od 2-3 miesięcy, i lekki ból po prawej stronie, jak na razie Morfologia, crp, ob i krew utajona, wszystko wyszło ok. Zastanawiam się czy to kolejny somat w mojej nerwicy.
-
Ja od wczoraj mam taki objaw w podbrzuszu (po lewej stronie) jakby skurcz podwójny, albo inaczej opisując jakby raz na jakiś czas coś przechodziło w tym miejscu. Nawet zauważyłem, że w momencie tego skurczu poruszyła się skóra w tym miejscu.
- bareten
- Odważny i aktywny forumowicz
A myślisz dużo o tym stanie? Czy próbujesz coś z tym robić?
Ile bierzesz leki?
Spokojnie z czasem się polepszy. Chodzić do pracy, robisz coś czy tylko siedzisz w domu i myślisz? Byłeś u psychologa żeby Ci wytłumaczył co robić?
Ile bierzesz leki?
Spokojnie z czasem się polepszy. Chodzić do pracy, robisz coś czy tylko siedzisz w domu i myślisz? Byłeś u psychologa żeby Ci wytłumaczył co robić?