Dokładnie tak. Również miłego wieczoru.Zaburzona_0na pisze: ↑27 grudnia 2024, o 20:51Dokładniemoże tak właśnie trzeba zacząć do tego podchodzić .. przecież nie umrę i nie zwariuje . Żeby to było takie łatwe jak pisanie tego
Miłego wieczoru życzę , a nerwica niech idzie w nie pamięć
![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Witaj ja tez borykam sie z DD umnie jak narazie to troche zaczyna stopowac raz jest raz niema ale na samym poczatku bo byla masakra!!!.Jesli to sie zacznie olewac to bedzie przechodzic a jak sie skupiasz to tym bardziej bedzie ja tez myslalam ze zwarjuje na poczatku teraz jest troche lepiej
-
No właśnie mam wrażenie jakby to się nasilało wyjdę gdzieś i niby wiem gdzie jestem a nie wiem i taki niepokój i wrażenie jakbym miał zaraz stracić kontrolę na umysłem ciągle myśli jakieś i strach że się w nie uwierzy w końcu i się będzie wszystko mieszać z tym co jest prawda masakra
-
Tak masz racje te mysli sa najgorsze wiemy otym ze to nerwica ale i tak sie ciagle nakrecamy czy to nie jakas choroba inna ja tez tak mam mozna zwarjowac po prostu nie mozemy sie tym zamartwiac bo to jeszcze gorzej bedzie sie dzialo tylko nam trudno jest w to wszystko wiezyc trzeba byc dobrej mysli kiedys napewno wyjdziemy z tego
-
Witam, od zawsze mam szumy uszne, ale od trzech dni ciągle mam " pukanie " dudnienie " pulsowanie " jakby puk puk od błony bębenkowej, zauważyłem że jak jem to się bardziej nasila, ale ogólnie jest często, przy jedzeniu się nasila. Miał tak ktoś z was kiedyś? Co to może być?
-
Wracam po latach. Ból, sztywność barków , okropna, ramiona, wzdłuż kręgosłupa jakby drętwo , pieczenie. Jestem załamana . Czuję jakbym miała kij włożony w plecy . Jestem bardzo zmecxonsu
Wyrasta wokół mroczny las, osacza z każdej strony. A martwy bezruch ostrzem tną złowieszcze skrzeki wrony. Na ucho coś mi szepcze strach, lecz nigdy nie odpowie, gdzie wyrósł ten złowrogi las - czy tylko w mojej głowie?
-
-
Życie
Wyrasta wokół mroczny las, osacza z każdej strony. A martwy bezruch ostrzem tną złowieszcze skrzeki wrony. Na ucho coś mi szepcze strach, lecz nigdy nie odpowie, gdzie wyrósł ten złowrogi las - czy tylko w mojej głowie?
-
- Nowy Użytkownik
No mnie ostatnio pare razy tak zatkało na dosłownie sekundę, aż nie mogłem oddechu wziąć. Ale nie spanikowałem, później jeszcze raz przyszło i tyle. Olałem temat bo wiedziałem, ze to przysłowiowa gula w gardle. Mam problem z innym somatem w częście dna miednicy, pachwiny, jądra.