Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Gość
Drzenia czego? Moze masz za malo magnezu,potasu, ale zapewne to z nerwow.
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Agusia, a nie sadzisz, że już dzieci w przedszkolu wiedzą, że jak człowiek się boi to się trzęsie? Masz lęki - To norma w tych stanach.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
no najbardziej to mi się ręce trzesą i są tak jakby nie moje - jakbym nie miala nad nimi pełnej włądzy, oprócz tego odczuwam takie jakby drżenie głowy, cięzko to nawet mi opisac, dlatego nie wiem jak lekarze do tego podchodzą, skoro mówię, że nie do końca umiem opisać co mi jest (jak się czuję) magnez potas sód mam w normie magnez 1,96 - norma 1,6-3,0, sód 141,5 normy 135-155, potas 3,8 normy 3,5 - 5,5
-- 19 maja 2015, o 08:55 --
a no i mam wrazenie ze gdyby nie to drżenie to czulabym się ok, bo przez to drżenie nie wiem co się ze mną dzieje i się nakręcam
-- 19 maja 2015, o 08:55 --
a no i mam wrazenie ze gdyby nie to drżenie to czulabym się ok, bo przez to drżenie nie wiem co się ze mną dzieje i się nakręcam

-
- Gość
Wiec to na tle nerwowym, musisz przestac o tym ciagle rozmyslac, bo im bardziejbchcesz to zastopowac, tym bardziej to sie nasila.
- stokrotka89
Ja drżenia mam od 4mc i tak na początku nie mogłam przez nie spać i ciagle myśli od czego to i im więcej myślałam tym były większe.teraz o nich nie myśle nie zwracam uwagi i tak jakby ich nie bylo.
-
Mam nadzieje ze nie mecze tymi pytaniami ale ciagle jest jakies ale!? Czy naprzykład podczas ignorowania leku takiego wtapiania sie w niego i zajecia sie czyms mozna mimo to go odczuwac? czy poprostu robie cos zle? czy lek przy ignoracji powinien automatycznie odrazu zniknąć? Jak to jest? Mógłby ktoś mi to wyjaśnić?
- stokrotka89
Agus mi tez jak leże, ale staraj sie to ignorować pomysl o czymś innym, zrelaksuj sie, wycisz.
-- 19 maja 2015, o 09:47 --
Agus mi tez jak leże, ale staraj sie to ignorować pomysl o czymś innym, zrelaksuj sie, wycisz.
-- 19 maja 2015, o 09:47 --
-
hej mam pytanie.czy podczas leku doznajecie zaciemnienia umysłu,nie potraficie sie na niczym skupic a tylko na tym stanie?.w momencie kiedy dopada mnie lek to czuje sie odcieta od swiata,mam wirowke mysli i mam wrazenie ze wariuje.totalny paraliz w glowie
-
- Gość
Tak Aniu
to normalna reakcja w takich stanach. Mnie to uczucie "zwariowania" najbardziej przerazało

-
I jak te zacmienie i paraliż drzenie głosu zignorować jesli to trwa i trwa? Jest to przecież silna emocja! Myślicie że trzeba wejść w to?
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Musisz zrozumiec ze nic ci nie grozi i wejsc poprostu zignorowac emocje dopuscic objawy i przejdze jak zawsze . pamietaj nerwica bedzie atakowac twoja wartosc , cos na czym ci zalezy .
-- 19 maja 2015, o 10:12 --
Ignorowac czyli wlasnie dac jej plynac przez siebie nie uciekac o tej emocji i mysli tylko uswiadamiac i uspokajac ze w tej emocji mozna byc spokojnym .
-- 19 maja 2015, o 10:12 --
bart26 pisze:Musisz zrozumiec ze nic ci nie grozi i wejsc poprostu zignorowac emocje dopuscic objawy i przejdze jak zawsze . pamietaj nerwica bedzie atakowac twoja wartosc , cos na czym ci zalezy .
Ignorowac czyli wlasnie dac jej plynac przez siebie nie uciekac o tej emocji i mysli tylko uswiadamiac i uspokajac ze w tej emocji mozna byc spokojnym .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
ale rozumiem ze trzeba to robic konsekwentnie i nieprzejmowac sie jak niewyjdzie. dawac sobie szanse i miejsca na porazki?