To koniecznie leć się zbadać. To może być coś poważnego.nerwicalekowa pisze: ↑5 czerwca 2024, o 13:16Ciezko jest wlasnie, ale probuje
Dzis tez mialem atak leku i zaczalem naciskac miejsca intymne i niby jest okej ale z lewej strony kostke czuje….
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Odbieram to jako sarkazm.
Miesiac temu robilem usg narzadow i bylo wszystko git
-
Skoro to wiesz to po co nas pytasz. Możesz nawet zrobić PET a jutro dowiedzieć się że umierasz. W życiu nie ma pewności. Musisz to zrozumieć.nerwicalekowa pisze: ↑5 czerwca 2024, o 15:17Odbieram to jako sarkazm.
-
Nerwica lekowa faktycznie wszystko przecież wiesz i masz zbadane to po co pytać nas ponownie? Lekarzami też nie jesteśmy. Podobno sporo ludzi z nerwicą to egocentrycy usilnie zwracający na siebie uwagę? Może za bardzo się skupiasz na sobie? Nic ci nie poradzimy na krzywe żebra, grudki tłuszczu czy inne węzły. Masz tyle konsultacji medycznych więc po co dalej to ciągnąć? Może spróbuj ezeterykę, tai chi, voo doo,, calanetics...
-
Nie wiem, staram sie wyzalic tylko.
Badan mase zrobilem a ciagle szukam i szukam i szukam. Co chwile cos znajduje nowego i nowego.
Badan mase zrobilem a ciagle szukam i szukam i szukam. Co chwile cos znajduje nowego i nowego.
-
To zrób coś ze sobą zamiast się tylko żalić. Idź do psychologa. Posłuchaj nagrań chłopaków bo w kółko powtarzasz to samo i co Ci to da, że ktoś tu rzuci, że nic Ci nie jest...też się bałam guzów na ciele , do tego stopnia że już nie maczając nie umiałam spokojnie spojrzeć w lustro bo wręcz 'widziałam ' zgrubienia na szyi i tylko walcząc ze sobą żeby tego nie zmacac i nie sprawdzać zaczęłam się uspokajać. Żadne zapewnienia osób na forum, które nie znają się na medycynie nic mi nie dały.nerwicalekowa pisze: ↑5 czerwca 2024, o 20:37Nie wiem, staram sie wyzalic tylko.
-
Wlasnie mam podobnie juz. Boje sie myc zeby nie dotykac, boje sie w lusto spojrzec… walcze ze siba, dzis od 11 nic nie dotykalem chociaz korcilo.
Lekarza sprawdze, bo po mozarinie mam pocenie sie w nocy, nie wiem od czego to.
Na terapie chodze od miesiaca ale nic nie daje…
Mam cudowna dziewczyne, ktora mi pomaga etc
Generalnie to taki strach lek przed asymetria mam.
Dlugo z tym walczylas? Jak wyszedlas z tego leku? Nie macajac mimo „znalezienia czegos”?
Dlugo z tym walczylas? Jak wyszedlas z tego leku? Nie macajac mimo „znalezienia czegos”?
-
No po prostu jak już po kilku razach wiedziałam jak kończy się taka akcja z macaniem to przestałam bo zrozumiałam że mam zaburzony obraz ciała i i tak nic nie rozpoznań.nerwicalekowa pisze: ↑5 czerwca 2024, o 23:19Wlasnie mam podobnie juz. Boje sie myc zeby nie dotykac, boje sie w lusto spojrzec… walcze ze siba, dzis od 11 nic nie dotykalem chociaz korcilo.
-
A jak już bardzo coś mi się zdawało że widzę to pytałam mamę czy siostrę. Tylko dziewczyny nie zadreczaj bo stracisz w końcu ten związek.
-
Hello.
Chciałem się zapytać o jedną rzecz.
Od kilku tygodni mam cholerną suchość w jamie ustnej. Badania na cukier mam zrobione , więc to nie to. Inne badania tez w normie. Chciałem się dowiedzieć ,od osób które to może przechodziły czy ta suchość utrzymuje się cały czas , czy tylko podczas ataku lęków (tak wywnioskowałem po przeczytaniu o reakcji WiU). Mam stwierdzonu lęk uogólniony , wolnopłynący.
Od kilku tygodni mam cholerną suchość w jamie ustnej. Badania na cukier mam zrobione , więc to nie to. Inne badania tez w normie. Chciałem się dowiedzieć ,od osób które to może przechodziły czy ta suchość utrzymuje się cały czas , czy tylko podczas ataku lęków (tak wywnioskowałem po przeczytaniu o reakcji WiU). Mam stwierdzonu lęk uogólniony , wolnopłynący.
-
Ja miewam ogromna suchość w ustach głównie na zewnątrz, ale ja mam agorafobie i większość wyjść mnie stresuje, dlatego się tak dzieje.piobla1324 pisze: ↑6 czerwca 2024, o 11:48Hello.
-
Czyli , logicznie ujmująć , kiedy ja mam ciągły lęk , ta suchość w ustach , dziwnie to teraz zabrzmi , ale ma sens
-
Mam wlasnie podobnie, dotykam cos i sie nakrecam, ze to cos zlego… a od 5 miesiecy mam idealne wyniki krwi i innych badan…Mroczna.Krolowa pisze: ↑6 czerwca 2024, o 07:56No po prostu jak już po kilku razach wiedziałam jak kończy się taka akcja z macaniem to przestałam bo zrozumiałam że mam zaburzony obraz ciała i i tak nic nie rozpoznań.nerwicalekowa pisze: ↑5 czerwca 2024, o 23:19Wlasnie mam podobnie juz. Boje sie myc zeby nie dotykac, boje sie w lusto spojrzec… walcze ze siba, dzis od 11 nic nie dotykalem chociaz korcilo.
Ale co poradze, ze tak mnie wkur…. Nierownosci na ciele…
Podnosze dawke leku na 20ml mozarinu- moze cos mi delikatnie pomoze plus moja psycholog.
-
- Nowy Użytkownik
Hej, od wielu lat mam powiększone węzły podżuchwowe i pod uszami. Ostatnio byłem na USG wyszły odczynowe - powiększone. Czy tak może być rzeczywiście ze wezly utrzymuja sie tyle lat i nie jest to zaden rak ? Wyniki krwi super robione tydzien temu