Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
Adrixovsky
- Nowy Użytkownik
A czy ktoś z Was ma straszne cienie pod oczami? Pojawiły się nagle od jakiegoś pół roku i są non stop, wyglądają strasznie i są mega ciemne. Wyniki robiłem: tarczyca, wątroba, mocz, krew, żelazo, ob i wszystko wporzadku, a cienie sa non stop i twierdzę, że od „czegoś” czyt. Choroby muszą być 
-
Toffe
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja usilnie próbuje akceptować objawy ale jeden w sobotę mnie dobił. Nagle stoję w sklepie i miałam przez jakieś 3,4 sekundy okropne buczenie, huczenie w głowie. Nagle puls mi skoczył, poty oblały może i że strachu ale czułam jakby lekko dd minęło. Czy znacie takie uczucie?
- Sauron10
Mnie ostatnio kuło w stawach. Już lęk, już strach "borelioza!" bo moja mama ją miała i prawie się przekręciła... Minęło, zaakceptowałem ten ból. I minął. I wczoraj pod wieczór poszedłem na basen i sobie popływałem...Toffe pisze: ↑27 listopada 2023, o 09:08Ja usilnie próbuje akceptować objawy ale jeden w sobotę mnie dobił. Nagle stoję w sklepie i miałam przez jakieś 3,4 sekundy okropne buczenie, huczenie w głowie. Nagle puls mi skoczył, poty oblały może i że strachu ale czułam jakby lekko dd minęło. Czy znacie takie uczucie?
-
Adrixovsky
- Nowy Użytkownik
-
Adrixovsky
- Nowy Użytkownik
Dodatkowo spuchnięte policzki jakby i czuję w nich mrówki jakby
badania wszystkie ok
♂️
- Sauron10
Typowe reakcje w ciele na podstawie ciągłego ściskania wypartej energii emocji. Też to miałem...Adrixovsky pisze: ↑27 listopada 2023, o 10:08Dodatkowo spuchnięte policzki jakby i czuję w nich mrówki jakbybadania wszystkie ok
♂️
-
Lucidite1
Pomóżcie mi, proszę!
Czy migrenowy ból głowy może NIE być pulsujący?
Gdy byłam u neurologa to odpowiedziałam "w sumie to nie jestem pewna, ale chyba pulsuje" Teraz jestem już pewna, że nie, to nie jest pulsujący ból głowy.
Poza tym pasuje już wszystko: nawroty, jednostronność, światłowstręt, rzadko nudności.
Ale ten brak pulsowania mnie zeschizował. Na każdej stronce o migrenie już na dzień dobry jest "silny, pulsujący ból głowy o charakterze napadowym". Głowa boli mnie raz na tydzień/dwa przed 24-48h. Panikuję tu już
Czy migrenowy ból głowy może NIE być pulsujący?
Gdy byłam u neurologa to odpowiedziałam "w sumie to nie jestem pewna, ale chyba pulsuje" Teraz jestem już pewna, że nie, to nie jest pulsujący ból głowy.
Poza tym pasuje już wszystko: nawroty, jednostronność, światłowstręt, rzadko nudności.
Ale ten brak pulsowania mnie zeschizował. Na każdej stronce o migrenie już na dzień dobry jest "silny, pulsujący ból głowy o charakterze napadowym". Głowa boli mnie raz na tydzień/dwa przed 24-48h. Panikuję tu już
-
Piotr77
- Nowy Użytkownik
Tylko że ja te nieprzyjemne uczucie w nogach mam przez cały czas . Nie odpuszcza ani na chwilę . Lek który mam i stosuje to PRIAGIOLA ale chyba przestał działać . Trudno się z tym żyje jest ciężko bo nie możesz być taki jakim byś chciał i trwa to już tak długo kilka lat….
-
znerwicowana_ja
Ja miałam ostatnio ciągle szum w głowie, możliwe że od anemii.bo ferrytyne mam bardzo niską 6,8 norma od 10
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
olczix
mi się spóźnia okres, możliwe, że też anemia tylko jakie badania krwii wykonać? xD sorki, mam 18 lat i nie ogarniam. szumi mi od 20 dni i no wtedy kiedy mialam zaczac miesiaczkowac :/znerwicowana_ja pisze: ↑27 listopada 2023, o 15:40Ja miałam ostatnio ciągle szum w głowie, możliwe że od anemii.bo ferrytyne mam bardzo niską 6,8 norma od 10
-
olczix
a ile ci tak szumiało i przeszło?znerwicowana_ja pisze: ↑27 listopada 2023, o 15:40Ja miałam ostatnio ciągle szum w głowie, możliwe że od anemii.bo ferrytyne mam bardzo niską 6,8 norma od 10