Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- stokrotka89
- Zarejestrowany Użytkownik
O tak wilku mnie tez zaraz brzuch boli i robi mi sie zimno.i zaraz zaczynam skanowac ciało po czym robi mi sie słabo myślę czy dzis nie padne.czasem to juz myślę ze nigdy mi to nie minie:(
-
- Gość
Musicie przestac myslec, ze wam to nigdy nie minie bo przyciagacie zła karme i serio nie minie dopoki nie uwierzycie, ze minie!
- stokrotka89
Wierze wierze tylko czasem przychodzi taki słabszy dzien, za 4mc mój ślub i wesele i jak to przeżyć w takim stanie..i stąd tez moje huśtawki.
-- 9 maja 2015, o 09:55 --
Wierze wierze tylko czasem przychodzi taki słabszy dzien, za 4mc mój ślub i wesele i jak to przeżyć w takim stanie..i stąd tez moje huśtawki.
-- 9 maja 2015, o 09:55 --
-
- Gość
Brak sensu i chęci żeby cokolwiek robić, te wszystkie artykuły i porady to jakaś bezużyteczna teoria której nie chce mi się czytać bo jeszcze bardziej podnosi mi ciśnienie , kolejny skopany weekend bo rano coś mi weszło na myśli i w nadmiernym poczuciu winy wydałem na siebie wyrok co zresztą jest na porządku dziennym. Znowu miną dwa dni w beznadziei a od poniedziałku kolejny przymus wyjścia do świata i zastanawianie się które lęki tym razem będą mną sterować. Dlaczego z tego nie wyjdę i czy to ma coś wspólnego z depresją ?
-
Ehh boze ja mam od wczoraj jakas biała kroste na gardle. Strasznie się boję. Nie wiem co to jest. Mam ochotę pojechać na pogotowie.
- Ciasteczko
- Administrator
nalot na migdałkach? 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

- Rosebud
Martwi mnie to, że bolą mnie stawy i czerwienią się przy dotyku, strzelaja tak samo kręgi kręgosłupa tak samo cały czas bolą mnie mięśnie karku, ramion itp. Ponoć takie miejsca na ciele bolesne przy nerwicy są częste i to objaw fibromialgia. Jamartwie sie, ze to szpiczak mnogi, bo hocaiz morfologia z ob wychodzi mi dobre to jednak te objawy sa niepokojace.Macie cos takiego?
Nerwica rozpoznana od 1 roku i 9 miesięcy. Aktualny lek Asetra - oczekiwanie na działanie.
-
Nieee. To nie migdałki na pewno. Na podniebieniu miękkim tuż przy małym jezyczku i trochę mnie boli i chyba oszaleje bo mam już czarne scenariusze.
Ostatnio zmieniony 9 maja 2015, o 22:10 przez kasiaaaaka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rosebud
Martwi mnie to, że bolą mnie stawy i czerwienią się przy dotyku, strzelaja tak samo kręgi kręgosłupa tak samo cały czas bolą mnie mięśnie karku, ramion itp. Ponoć takie miejsca na ciele bolesne przy nerwicy są częste i to objaw fibromialgia. Jamartwie sie, ze to szpiczak mnogi, bo hocaiz morfologia z ob wychodzi mi dobre to jednak te objawy sa niepokojace.Macie cos takiego?
Nerwica rozpoznana od 1 roku i 9 miesięcy. Aktualny lek Asetra - oczekiwanie na działanie.
-
- Gość
Kurczę naczytałem sie o tych iluzjach umysłu i boje sie ze te uczucia które mam to nie są moje uczucia ze ja utrace swoją osobowość , w czoraj czułem sie ok przyszła mi ta mysl i czułem dziwny lek jakby cos w mojej głowie miało wybuchnąć potem sie przestraszyłem ze wypieram uczucia , potem ze mi cos w głowie pęknie i ze umrę albo zwariuje ze wiecznie jak o tym pomyśle to zawsze tak bedzie masakra
-- 10 maja 2015, o 08:41 --
Cały czas mam potrzebę pilnowania uczuc odchodzę od zmysłów
-- 10 maja 2015, o 08:41 --
Cały czas mam potrzebę pilnowania uczuc odchodzę od zmysłów
- stokrotka89
Kasiaka a nie brałas ostatnio moze antybiotyku? Bo jeśli tak to możesz mieć grzybice po nim.albo po prostu moze przeziębilas gardło lub taki Twój urok i zawsze to miałaś.
-- 10 maja 2015, o 08:47 --
Kasiaka a nie brałas ostatnio moze antybiotyku? Bo jeśli tak to możesz mieć grzybice po nim.albo po prostu moze przeziębilas gardło lub taki Twój urok i zawsze to miałaś.
-- 10 maja 2015, o 08:47 --
-
Nie, nie brałam żadnego antybiotyku. Wygląda mi to trochę na aftę, ale w trochę dziwnym miejscu
Na podniebieniu miękkim zaraz przy wejściu do gardła.

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Gryzie mnie pytanie czy pytac czy nie pytac ale tylko wy mnie zrozumiecie . Chodzi o to ze panicznie boje sie ze mam jakas chorobe psychiczna . Pewnie sobie pomyslicie ze tyle jestem na forum a dalej to walkuje , wiem ale to jakas chyba kompulsja musze pytac i sie uswiadamiac to mi pomaga i uspokaja . Caly czas czuje lek ze juz zwariowalem ze to sie zaczyna a jwestia czasu jest jak cos da mi dowod na to Omam urojenie . Mam mysli ze kogos widze , ale nie widze oczywiscie , mam mysli ze trace swiadomosc ze czesto robie cos i odrazu mysl ze nirmalny czlowiek tego by nie zrobil tak i odrazu lek ze wariuje , wczesniej mialem akcje ze musialem wszystko sprawdzac dzwiek kazda rzecz katem oka , musialem uswiadomic sobie ze to dzieje sie naprawde , nic nigdy nie uslyszalem zadnego glosu czy cos w tym stylu. Mam wrazenie ze moje mysli dzialaja juz jak z automatu , np wychodze z klatki gdzie musze zablokowac drzwi poprzec nacisniecie przycisku ,wczoraj zablokowal sie bez nacisniecia przycisku odrazu w sekundzie dostalem mysli , ze cos mi zablokowalo te drzwi wariujesz i takich natretow mam mase chodz wiem ze to gowno prawda to zawsze to ale moze jednak i znowu mysl tracisz logike i swiadomosc bo pomyslales ze tak sie dzieje , mecza mnie strasznie wizualizacje myslowe ze cos widze ale to tylko zasrane mysli nic prawdziwego . Wogole to boje sie powiedziec slowo prawdziwe bo odrazu czuje ze to dowod ze jestem schizofrenikiem i odrazu widze jak moje zycie sie rozpierdala a ja w szpitalu skoncze rodzina mnie znienawidzi itd . Mam prosbe do osob ktore mialy te fazy z chorobami , jak wy to sobie wyperswadowaliscie , jak sobie radziliscie jak podchodziliscie do tego tematu . A i wogole czy to normalne ze ja mam takie jazdy czy ktos z was tak mial . Czuje ze jak zgubie ten temat co juz u mnie dziala z automatu poprostu zlapie 100 procent dystansu . Moze zanudzam ale strasznie mnie to meczy
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- Rosebud
Ktos cos?Martwi mnie to, że bolą mnie stawy i czerwienią się przy dotyku, strzelaja tak samo kręgi kręgosłupa tak samo cały czas bolą mnie mięśnie karku, ramion itp. Ponoć takie miejsca na ciele bolesne przy nerwicy są częste i to objaw fibromialgia. Jamartwie sie, ze to szpiczak mnogi, bo hocaiz morfologia z ob wychodzi mi dobre to jednak te objawy sa niepokojace.Macie cos takiego?