No nie umiesz, bo się nie uczysz. Stale te same decyzje, reakcje, brak wiedzy i zrozumienia. To nie jest prosta spraw i wymaga ona czasu, nauki i zrozumienia. Pisałam Ci nie raz, że nie wystarczy powiedzieć sobie: "olej to", trzeba jeszcze zrozumieć co i po co olewasz oraz jak masz to robić.DamianZ1984 pisze: ↑15 kwietnia 2022, o 22:05Wziąłem zomiren sr 2 godziny temu, no nie umiem tego przeżyć
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No i 150
-
No ba, ja miałam i 170 prawie w najlepszych chwilach. A moja matka na sam widok ciśnieniomierza miała 190. Rozumiesz, że im bardziej chcesz żeby ten puls opadł, tym bardziej on wzrasta, bo tworzysz napięcie i przez to rośnie Ci on?
-
Wykazuje arutmie ale przy takim pulsie to normalne chyba
-
Przy takiej histerii i mierzeniu pulsu co chwilę to normalne.DamianZ1984 pisze: ↑15 kwietnia 2022, o 22:37Wykazuje arutmie ale przy takim pulsie to normalne chyba
-
Dziękuję katja a wczoraj zwykły dzień. Ale to normalne że święta chciałem normalnie wypaść przy rodzinie itd
-
Za bardzo się przywiązujesz do tego, że jakoś powinno być (w sensie dobrze) przez to ciągle tworzysz sobie presje kontrolowania tego jak jest i jak powinno być, dodatkowo tłumisz w sobie gniew, którego potem się boisz, jak i zresztą innych swoich emocji. Pozwól sobie na większy luz, nie twórz takich presji, wyluzuj z kontrolą. Zacznij się tego uczyć, zacznij uczyć się obserwować swoje emocje i ich manifestacje w ciele, zamiast ślepo za nimi podążać, albo wpadać w panikę.DamianZ1984 pisze: ↑15 kwietnia 2022, o 22:39Dziękuję katja a wczoraj zwykły dzień. Ale to normalne że święta chciałem normalnie wypaść przy rodzinie itd
-
Plus temperatura niby 37, 5 nie dużo
-
No i gorączka 38,5 izeszl ale wczoraj nawet gówniane benzo nie pomogło nic. Jakbym bym w jakims amoku. Już sam nie wiem dziś mega osłabienie ból gardła i reakcja wymiotna na wszystko
-
Może przeziębienie Cię łapie:) teraz jakiś wirus jest i dużo osób chorych...
Ja też ostatnie dni nie najlepiej czuje się fizycznie i psychicznie. Może to też te pogody... Jednego dnia 20stopni drugiego 8....
Ja też ostatnie dni nie najlepiej czuje się fizycznie i psychicznie. Może to też te pogody... Jednego dnia 20stopni drugiego 8....
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Czy wybuchowość w związku i czepialstwo a także strach przed porzuceniem i zazdrość jest symptomem borderline? Tak się lękam że jestem borderka. W każdym związku były te reakcje. W tym dopiero zaczęłam pracować nad sobą. Ogólnie zaznaczę, że mam niskie poczucie wartości. Jestem DDA i DDD. Jeju, nie mogę się uspokoic. Targa mną uporczywy lek. Czy border ma problemu z relacjami przyjaźni?
-
A czy ktoś miał przy ataku paniki, że zdrętwiało prawie całe ciało? Do tej pory drętwiały mnie tylko ręce. Dzisiaj mnie złapał atak i wszystko praktycznie zdrętwiało, ręce, brzuch, twarz, głowa, okropne uczucie, mega się wystraszyłam. I jak na co dzień jestem niskociśnieniowcem i mam 100/60, tak teraz miałam 156/100, puls 130. Nigdy takiego wysokiego ciśnienia nie miałam. Po jakimś czasie drętwienie mijało i ciśnienie spadło, ale wzięłam tabletkę, aż w końcu miałam swoje 100/60.
-
- Sylwek94
Spokojnie, ja miałem te badania co podałeś i miałem grubo powyżej 100...i nic się nie działo, spadło po zmianie odżywania i trochę sportu dorzuciłem
"To co nas nie zabije, uczyni nas silniejszymi."