Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam byłem już na drugiej wizycie u dobrego psychiatry z Warszawy, mówi że pracuje z 9 lat w zawodzie i nie zna nikogo kto wyszedł z zabrudzeń lękowych bez leków, dał mi elicea plus tritticio na sen, ale ja jak miałem zacząć brać to dalej nie biorę, mówi że to jest uzasadnione biologicznie, że leki pomogą ogarnąć chemię w mózgu i wtedy się wychodzi, co myślicieli, bo ja już mam to 7 rok xd wiadomo nie tak źle jak na początku żyje jako tako ale mam objawy stałe i gorsze chwile. ( Szumy uszne, zmuła, śnieg optyczny, zmęczenie ciągle, brak wczucia się w cokolwiek, fizjologiczne myśli, zawieszona głowa ) ogólnie po narkotykach a nie palę już z 4 lata xD . Proszę o wasze opinie .
-
Mi tak pomoglo ogarnac to trittico, ze obraz robil sie 2d i rylo mi się w bani jeszcze bardziej, mialem tez padaki i splatanie. Psychiatrzy nie wiedza co lecza czasami, bo nie maja badan mozgu, owszem czesto udaje sie im dopasowac leczenie i wtedy pacjent jest zadowolony.
-
Bez kitu ale 5 minut temu o tym czytałam i mam generalnie wszystkie objawy
https://www.amol.pl/jak-nie-dac-sie-wio ... rzesileniu
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
Czytałem to samo xd mam nawet objaw telepania i ciężkich rąkznerwicowana_ja pisze: ↑9 kwietnia 2022, o 16:40Bez kitu ale 5 minut temu o tym czytałam i mam generalnie wszystkie objawywięc działa
chodzę jak pijana,mam dd ale się nie przejmue już .bo wiem to minie i nie jeet groźne,jedynie denerwuje...ce
https://www.amol.pl/jak-nie-dac-sie-wio ... rzesileniu
-
Musimy to przetrwać 

Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Teraz przesilenie ,potem lato i upały nie dające żyć i Zaraz później jesień ciemnica,deszcze i tak w kółko
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
hehe ja i tak najbardziej obawiam się jesieni/zimy
najbardziej wpływowa pora chyba dla nas hehe

-
Jesień w sumie lubię ze względu na grzyby, mogłabym z lasu nie wychodzić,gorzej jak szaro buro no to tak wtedy mam problem bo samopoczucie fatalne
Jim Morrison
Jim Morrison
- Green_Tea
Tydzień temu byłam u lekarza bo powiększył mi się węzeł chłonny na szyi, mimo że nie miałam żadnych objawów zapalenia. USG i morfologia wyszły w normie, z tego co widzę, ale teraz wyszedł mi też węzeł pod żuchwą i w pachwinie (mam wysypkę w tym miejscu), miałam też stan podgorączkowy, ale przeszedł jak wypiłam coś ciepłego. Mam teraz hipochondryczne myśli, bo spuchnięte węzły w kilku różnych miejscach to raczej nie jest dobry znak :/. Nie umiem stwierdzić czy są twarde czy nie i czy się przesuwają. Boję się najbardziej tego, że mam niewyleczone zapalenie żołądka (Helicobacter) i czy to mogą być jakieś przerzuty? Z drugiej strony ten pierwszy węzeł na szyi raczej już się zmniejsza. Kurczę, mam dzisiaj coś do zrobienia a nie mogę się w ogóle skupić, raz jest trochę lepiej a zaraz znowu mam myśli, że umieram. Chyba jutro pójdę znowu do internisty z tymi wynikami.
-
Koleżanka kiedyś miała podobnie. Powiększył się jej węzeł. Ale nie panikowała tak jak my
poszła do ogólnego dostała jakiś antybiotyk kilka dni i "zeszło"...

-
Hej, czy ktoś z Was miał podobne objawy - jednostronny ból głowy w okolicach skroni, oka, częściowo szczęki? To taki ucisk, chwilami kłucie w tych okolicach, ale tylko po prawej stronie głowy. Tabletki nie bardzo pomagają :/ Do tego dochodzi jeszcze ból w okolicach łopatki i karku po tej samej stronie.
-
Ja dziś mam rozmowę o pracę. Już czuję to napięcie 

-
Bakteria nie daje przerzutów...Green_Tea pisze: ↑10 kwietnia 2022, o 15:30Tydzień temu byłam u lekarza bo powiększył mi się węzeł chłonny na szyi, mimo że nie miałam żadnych objawów zapalenia. USG i morfologia wyszły w normie, z tego co widzę, ale teraz wyszedł mi też węzeł pod żuchwą i w pachwinie (mam wysypkę w tym miejscu), miałam też stan podgorączkowy, ale przeszedł jak wypiłam coś ciepłego. Mam teraz hipochondryczne myśli, bo spuchnięte węzły w kilku różnych miejscach to raczej nie jest dobry znak :/. Nie umiem stwierdzić czy są twarde czy nie i czy się przesuwają. Boję się najbardziej tego, że mam niewyleczone zapalenie żołądka (Helicobacter) i czy to mogą być jakieś przerzuty? Z drugiej strony ten pierwszy węzeł na szyi raczej już się zmniejsza. Kurczę, mam dzisiaj coś do zrobienia a nie mogę się w ogóle skupić, raz jest trochę lepiej a zaraz znowu mam myśli, że umieram. Chyba jutro pójdę znowu do internisty z tymi wynikami.