Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
[/quote]
Iris czy jesteś jeszcze pod opieką jakiegoś specjalisty? Pytam bo sama chodzę do endokrynologa, który ostatnio stwierdził u mnie Hashimoto, co mogło jeszcze pogłębić moje objawy. Jeśli nie badałaś tarczycy to zbadaj koniecznie TSH, FT3, FT4, Anty-TG i Anty-TPO. Oprócz tego poziomy witamin B12 i D, jak są niedobory to ostro się suplementuj. Do tego bierz magnez, kwasy omega 3 i B complex. W szczególności niacyna (witamina B3) dobrze wpływa przy problemach z zawrotami głowy.
[/quote]
Maria, badałam tarczycę, wszystko u mni jest ok. Poziomu witamin nie badałam, ale neurolog kazał mi brać vit d 8 tys, magnez i mam jakieś specjalistyczne multiwitaminy (nie takie apteczne).
Iris czy jesteś jeszcze pod opieką jakiegoś specjalisty? Pytam bo sama chodzę do endokrynologa, który ostatnio stwierdził u mnie Hashimoto, co mogło jeszcze pogłębić moje objawy. Jeśli nie badałaś tarczycy to zbadaj koniecznie TSH, FT3, FT4, Anty-TG i Anty-TPO. Oprócz tego poziomy witamin B12 i D, jak są niedobory to ostro się suplementuj. Do tego bierz magnez, kwasy omega 3 i B complex. W szczególności niacyna (witamina B3) dobrze wpływa przy problemach z zawrotami głowy.
[/quote]
Maria, badałam tarczycę, wszystko u mni jest ok. Poziomu witamin nie badałam, ale neurolog kazał mi brać vit d 8 tys, magnez i mam jakieś specjalistyczne multiwitaminy (nie takie apteczne).
-
[/quote]
[/quote]
-
Hej, nie wiecie czy Victor prowadzi terapię?
-
-
Niestey nie wiem.
-
Ha, ja już wiem, owszem prowadzi ale tak jak do Hewada tak do Viktora bardzo ciężko o miejsce. Chodzę na terapię ale mam wrażenie że terapeutka do niczego. Wszystko co się dowiedziałam o swojej przypadłości nerwicy, dowiedziałam się z tego forum. A wy jakie macie doświadczenia z terapeutami?
-
U mnie podobnie, gadanie w sumie o wszystkim czego dowiedziałem się już sam z youtube czy z tego forum. Tak na prawdę o dobrego terapeutę ciężko. Osoby z tego forum zmieniali po kilka razy osoby....Odburzająca pisze: ↑26 marca 2022, o 17:21Ha, ja już wiem, owszem prowadzi ale tak jak do Hewada tak do Viktora bardzo ciężko o miejsce. Chodzę na terapię ale mam wrażenie że terapeutka do niczego. Wszystko co się dowiedziałam o swojej przypadłości nerwicy, dowiedziałam się z tego forum. A wy jakie macie doświadczenia z terapeutami?
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Hej, ostatnio mam bardzo dziwne odczucia. Takie zapadanie się w sobie, jakby ze mnie powietrze schodziło, czuję jakbym umierała. Ciężko mi to nazwać. Zwykle mam w łóżku, ale też w aucie lub jak sobie po prostu siedzę. Co to znowu za cholerstwo?
-
Jestem w terapii jakieś 3 miesiące i na razie nie widzę poprawy. Wiem, że to jeszcze za mało czasu, ale mam wrażenie, że to takie gadanie o tyłku maryni.Odburzająca pisze: ↑26 marca 2022, o 17:21Ha, ja już wiem, owszem prowadzi ale tak jak do Hewada tak do Viktora bardzo ciężko o miejsce. Chodzę na terapię ale mam wrażenie że terapeutka do niczego. Wszystko co się dowiedziałam o swojej przypadłości nerwicy, dowiedziałam się z tego forum. A wy jakie macie doświadczenia z terapeutami?
-
Też to miewałem, przeszło. Takie nagłe uczucie "słabnięcia" ?
-
-
Sam osobiście jestem dopiero na początku walki, ale ktoś mi kiedyś powiedział aby zmieniac trapeutę dopóki nie poczujesz z nim takiego „flow”. Nie wiem ile w tym prawdy, ale ta osoba dopiero za 4 terapeutą wiedziała że to ten. I się udało wyleczyćMogusia pisze: ↑27 marca 2022, o 09:35Jestem w terapii jakieś 3 miesiące i na razie nie widzę poprawy. Wiem, że to jeszcze za mało czasu, ale mam wrażenie, że to takie gadanie o tyłku maryni.Odburzająca pisze: ↑26 marca 2022, o 17:21Ha, ja już wiem, owszem prowadzi ale tak jak do Hewada tak do Viktora bardzo ciężko o miejsce. Chodzę na terapię ale mam wrażenie że terapeutka do niczego. Wszystko co się dowiedziałam o swojej przypadłości nerwicy, dowiedziałam się z tego forum. A wy jakie macie doświadczenia z terapeutami?
-
Hej,Melodia712 pisze: ↑23 marca 2022, o 21:04Hej,
Ja od 1 marca jestem na lekach, mam wrażenie jak do tej pory, że narazie jest gorzej niż było.
-Codziennie zawroty głowy
- Ciągły niepokój
-Poczucie derealizacji
-Bóle i uciski głowy
-Ciągle myśli o kolejnych chorobach
-Brak koncentracji
Powoli boję się, że zaczynam wariować, miałam nadzieję, że te leki pomogą, nie wiem ile czasu mam jeszcze czekać...
radziłabym jeszcze poczekać na działanie leków, wydaje mi się z doświadczenia, że czasami potrzeba więcej czasu żeby leki zadziałały odpowiednio.
-
Ja byłam na terapii kilkakrotnie i obecnie nie znalazłam odpowiedniej osoby. Ostatnia terapeutka myliła moje imię i zdaje się, że była kompletnie nieprzygotowana na rozmowę ze mną ( czytaj. pytała kilka razy o to samo )Ilemozna2 pisze: ↑27 marca 2022, o 13:26Sam osobiście jestem dopiero na początku walki, ale ktoś mi kiedyś powiedział aby zmieniac trapeutę dopóki nie poczujesz z nim takiego „flow”. Nie wiem ile w tym prawdy, ale ta osoba dopiero za 4 terapeutą wiedziała że to ten. I się udało wyleczyćMogusia pisze: ↑27 marca 2022, o 09:35Jestem w terapii jakieś 3 miesiące i na razie nie widzę poprawy. Wiem, że to jeszcze za mało czasu, ale mam wrażenie, że to takie gadanie o tyłku maryni.Odburzająca pisze: ↑26 marca 2022, o 17:21Ha, ja już wiem, owszem prowadzi ale tak jak do Hewada tak do Viktora bardzo ciężko o miejsce. Chodzę na terapię ale mam wrażenie że terapeutka do niczego. Wszystko co się dowiedziałam o swojej przypadłości nerwicy, dowiedziałam się z tego forum. A wy jakie macie doświadczenia z terapeutami?

-
Ja byłam już na kilku terapiach i jedyna, która zdała egzamin to ta pierwsza, potem było już tylko gorzej.Mogusia pisze: ↑27 marca 2022, o 09:35Jestem w terapii jakieś 3 miesiące i na razie nie widzę poprawy. Wiem, że to jeszcze za mało czasu, ale mam wrażenie, że to takie gadanie o tyłku maryni.Odburzająca pisze: ↑26 marca 2022, o 17:21Ha, ja już wiem, owszem prowadzi ale tak jak do Hewada tak do Viktora bardzo ciężko o miejsce. Chodzę na terapię ale mam wrażenie że terapeutka do niczego. Wszystko co się dowiedziałam o swojej przypadłości nerwicy, dowiedziałam się z tego forum. A wy jakie macie doświadczenia z terapeutami?