Dlatego nie zaszkodzi się badać ale jak wyniki są ok to wiesz ze nerwamartif pisze: ↑28 lutego 2022, o 19:09Ja tylko obawiam się jednego. Że tak "olewam" objawy lęku i staram się zając głowę czymś innym kiedy "coś mnie łapie" a ciekawe kiedy coś na prawdę mnie złapie a ja będę uciekał myślami bo będę sobie wmawiał że to przecież tylko atak paniki...też o tym myśleliście ?![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
Mi wysilek pogarszal, ale jak bylem na wiekszej dawce lekow, teraz schodze do zera i jest lepiej. Wczesniej to falowanie obrazu, klucie przy sercu, odrealnienie, pseudo omdlenia.
-
Mnie po tej siłowni to 5 h już trzyma taki oddech jakbym nie mógł do końca nabrać, takie wrażenieHysSpodGory pisze: ↑1 marca 2022, o 19:43Mi wysilek pogarszal, ale jak bylem na wiekszej dawce lekow, teraz schodze do zera i jest lepiej. Wczesniej to falowanie obrazu, klucie przy sercu, odrealnienie, pseudo omdlenia.
-
Mi też się wydaję że mam nie pełny oddech, krótki, spokojny i czasami wrażenie że mi go zabraknie(zatrzyma się)
więc to chyba normalne przy naszych objawach hehe

Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Chodzę cały czas na siłownię, i to jest odskocznia od mojej nerwicy. Jedyne chwile kiedy czuję się jak dawniej (zanim to wszystko się zaczęło).
-
Wydaje mi się , że się nakręcamy w konkretnych sytuacjach. Jeden siłownię traktuje tak, że mu pomaga. Drugi tak, że kojarzy to z sercem i oddechem i stąd nakręcanie. Ja dzisiaj w pracy mam tak silne bicie serca, że szok plus trudniejszy oddech. Kiepsko
-
Mam ostatnio duży problem z nienakrecaniem się. Kiedyś to łatwiej potrafiłem zahamować. Zaburzenie mam już 6 lat a człowiek nadal jak go to atakuje nie potrafi sobie z tym radzić
-
A mieliście uczucie jakby ścisku w okolicach skroni ? 2 miesiąc biorę tabletki i od około tygodnia mam dziwne uczucie nacisku w okolicach skroni....
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Witam
Zapytam ponownie czy ktoś zna jakiś centrum lub psychologa w okolicach katowice , chorzów , bytom .
Aktualnie staram Sobie radzić sam , ale zawsze jakieś wsparcie dodatkowe osoby doświadczonej się przyda .
Dziękuję z góry.
Zapytam ponownie czy ktoś zna jakiś centrum lub psychologa w okolicach katowice , chorzów , bytom .
Aktualnie staram Sobie radzić sam , ale zawsze jakieś wsparcie dodatkowe osoby doświadczonej się przyda .
Dziękuję z góry.
-
Często mam ucisk w okolicach skroni, ogólnie głowy. Polecam znaleźć dobrego fizjoterapeutę, mi bardzo pomaga, najczęściej to napięcia mięśni przez naszą nerwowość.
-