Ale nie miałem takiego objawu w środku ciała jakby drżenia i trzęsienie, aż ataku paniki dostałem teraz i wszystko naraz dochodzi, nie wiem jak się uspokoićHysSpodGory pisze: ↑27 lutego 2022, o 17:32No przeciez masz kaca normalnie chlopie, jeszcze tego brakowalo zebys sie tym przejmowal.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Jesli masz nerwice, to normalka, ja mialem pelny pecherz przedwczoraj i ledwo do domu dobiegłem, prawie dostalem ataku paniki, bo wszystkie organy i cialo cale czuje mocniej.Patro1995 pisze: ↑27 lutego 2022, o 17:35Ale nie miałem takiego objawu w środku ciała jakby drżenia i trzęsienie, aż ataku paniki dostałem teraz i wszystko naraz dochodzi, nie wiem jak się uspokoićHysSpodGory pisze: ↑27 lutego 2022, o 17:32No przeciez masz kaca normalnie chlopie, jeszcze tego brakowalo zebys sie tym przejmowal.
Takze na te same rzeczy na ktore bedac zdrowymi reagowaliamy normalnie teraz reagujemy w sposob nadwrazliwy.
-
Tak po alko zawsze. Uzupełnić elektrolity magnez potas i będzie ok
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
Ja i tak bez kaca mam to trzęsienie się w środku ciała, teraz sto razy bardziej a nic na uspokojenie w domu nie mamHysSpodGory pisze: ↑27 lutego 2022, o 17:57Jesli masz nerwice, to normalka, ja mialem pelny pecherz przedwczoraj i ledwo do domu dobiegłem, prawie dostalem ataku paniki, bo wszystkie organy i cialo cale czuje mocniej.Patro1995 pisze: ↑27 lutego 2022, o 17:35Ale nie miałem takiego objawu w środku ciała jakby drżenia i trzęsienie, aż ataku paniki dostałem teraz i wszystko naraz dochodzi, nie wiem jak się uspokoićHysSpodGory pisze: ↑27 lutego 2022, o 17:32
No przeciez masz kaca normalnie chlopie, jeszcze tego brakowalo zebys sie tym przejmowal.
Takze na te same rzeczy na ktore bedac zdrowymi reagowaliamy normalnie teraz reagujemy w sposob nadwrazliwy.
-
Też tak mam. Czasem wrecz bezdech mnie wybudza. Nic przyjemnego ale po pierwsze w nerwicy to norma, po drugie poczytaj o fazach snu to wielu ludziom się zdarza nawet takim bez zaburzenia. To nie jest nic "NIENORMALNEGO". Mnie na spokojnu sen pomaga sluchanie medytacji lub muzyki relaksacyjnej. Wycisza rozluźnia i zasypiam na spokojnie. Na YouTube ogormny wybór. Jest dużo medytacji prowadzonych przez kobiety o bardzo miłym głosie
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
Ja miałam raz taki bezdech nerwicowy, że bałam się spać przez wiele dni... Ale przeszło mi, gdy o tym zapomniałam.
-
Mialem to, powoli mija, minie i Tobie, nie przejmuj sie tym. Wszystko bedzie jeszcze pieknie i normalnie.
-
Teraz to się boję położyć żeby tego nie poczuć znowu bo mam myśli że mi tak zostanie na dłużej czy coś tego typu xd a podczas takiego przebudzania to jest okropne wrażenieHysSpodGory pisze: ↑27 lutego 2022, o 20:37Mialem to, powoli mija, minie i Tobie, nie przejmuj sie tym. Wszystko bedzie jeszcze pieknie i normalnie.
-
Dzięki bardzo za rady . Teraz to się boję położyć żeby tego nie poczuć znowu bo mam myśli że mi tak zostanie na dłużej czy coś tego typu xd a podczas takiego przebudzania to jest okropne wrażenieznerwicowana_ja pisze: ↑27 lutego 2022, o 20:23Też tak mam. Czasem wrecz bezdech mnie wybudza. Nic przyjemnego ale po pierwsze w nerwicy to norma, po drugie poczytaj o fazach snu to wielu ludziom się zdarza nawet takim bez zaburzenia. To nie jest nic "NIENORMALNEGO". Mnie na spokojnu sen pomaga sluchanie medytacji lub muzyki relaksacyjnej. Wycisza rozluźnia i zasypiam na spokojnie. Na YouTube ogormny wybór. Jest dużo medytacji prowadzonych przez kobiety o bardzo miłym głosiemoże przetestuj na sobie czy Ci to pomoże
![]()
-
Ja też tak miałem na początku. Zasypiałem a później w nocy budziłem się przerażony
aż wstawałem z łóżka żeby sie przejść zobaczyć co jest grane:) przeszło po jakimś czasie...

Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Nie wiem czy to to samo, ale mam podobnie na myśl np o upałach. Mimo, że nigdy nic mi się nie stało w gorący dzień to na samą myśl że jestem w pełnym słońcu robi mi się słabo.
-
Też tak miałam, doszło do tego, że podróż do sąsiedniego miasta na dłużej była dla mnie problemem. Olałam to, nadal jest to czasem problem dla mojego mózgu, ale nie zwracam na to uwagi, po prostu robię swoje.
-
Ja tylko obawiam się jednego. Że tak "olewam" objawy lęku i staram się zając głowę czymś innym kiedy "coś mnie łapie" a ciekawe kiedy coś na prawdę mnie złapie a ja będę uciekał myślami bo będę sobie wmawiał że to przecież tylko atak paniki...też o tym myśleliście ? 

Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.