Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Gość
Luk, bardzo duzo osob.
Ja mam etapy, kiedy czuje sie o wiele lepiej, jak zdrowa, ale tez gorsze dni.
Ja mam etapy, kiedy czuje sie o wiele lepiej, jak zdrowa, ale tez gorsze dni.
- Sasuke
- Odważny i aktywny forumowicz
Divam widzę ,że patrol 24 na dobęDivam pisze:Tak to nerwicowe.

Ale zgadzam się z Divam miałem tak mnóstwo razy , nerwicowe

Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
-
- Gość
Sasuke, pelnie ostatnio pogotowie bojowe, skonczylam szkole, do matury juz sie cudow nie naucze 

- Sasuke
Widzę właśnie , idź lepiej na spacer , odpocznij , zrelaksuj się
Bo im na tej maturze napiszesz elaborat na temat nerwic

Bo im na tej maturze napiszesz elaborat na temat nerwic

Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
-
- Gość
Bylam rano na spacerku a tak to pogoda beznadziejna. No ale nic, jak wyjdzie slonce to sobie poleze przed domem :3
-
- Gość
Cos porobc jak nakvardziej tak, ale sobota i niedziela - obowiazkowy relaks.
-- 28 kwietnia 2015, o 18:35 --
*Najbardziej
-- 28 kwietnia 2015, o 18:35 --
*Najbardziej
- Sasuke
Wzory powtórzyć , nauczyć / przypomnieć sobie jak się je przekształca .Maadziak pisze:widzę że jestem takim idiotą, że się do matury uczę kilka dni przed???? no lol ejj.. bo może przestać
a sądzicie, że lepiej jest się już nie produkować, tak? czy może jeszcze sobie coś porobić?
Poczytać jakieś wypracowania z Polskiego z lat ubiegłych .
Poczytać jakieś artykuły na stronach anglojęzycznych .
A następnie tylko relaks bo szybka nauka tylko pogorszy sprawę

Lepiej iść z "mniejszą wiedzą" i jasnym umysłem niż wykute w 3 dni całe 3 lata i trzęść się ze stresu/niewyspania jak osika

- Maadziak
- Zarejestrowany Użytkownik
o dzięki Wam
polski to luuuz
z matmą to bardziej te wzory sb powtórzę i może jakieś arkusze i z angielskiego piszę listy siostra mi sprawdza i poprawia.
nie no z weekendem to macie racje, lepiej chyba wyluzować

polski to luuuz
z matmą to bardziej te wzory sb powtórzę i może jakieś arkusze i z angielskiego piszę listy siostra mi sprawdza i poprawia.

nie no z weekendem to macie racje, lepiej chyba wyluzować
-
- Gość
Chodzi mi o taki konkretny nawrót którego trzeba od nowa rozpracowac
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2015, o 19:51 przez usunietenaprosbe, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gość
Powtorz sobie blad wzgledny bo tego nie ma w tablicach, a w tablicach obczaj sobie co gdzie jest konkretnie.
Luk, mowisz o niezniwelowanym lęku i jego ppwrocie jak mniemam.
Luk, mowisz o niezniwelowanym lęku i jego ppwrocie jak mniemam.
-
- Gość
No mowię tu o takim nawrocie który trzeba nowa rozpracować ja mam tak ze po 3 latach mi wszystko wrocilo wczesniej miałem sytuacje lekowe ale dawałem rade
-
- Zarejestrowany Użytkownik
radziooo pisze:Fakt, martwię się i jestem przestraszony strasznie bo naczytałem się gdzieś że może ja mam ukrytą depresję pod maską zaburzeń obsesyjno-kompulsywnych.. Zaczynam wszystko widzieć w czarnych barwach od tego czytania i lęku jakby jest mniej. Wcześniej jak była natrętna myśl to od razu paraliż miałem a teraz z tymi samobójami to tak po prostu atakuje myśl mój mózg cały czas i nie mam tej "spiny" w środku dlatego to mnie przeraża. Przeszły mi też ataki paniki całkowicie. Jest tylko nieokreślony lęk cały czas że coś się stanie. Dzięki za odp Victor jesteś tu dla mnie autorytetem. Wiem, zaczynam panikować ale od początku zaburzenia czyli od 2 miesiący nie miałem takiego czegoś!! Trwa tak gdzieś pół dnia potem mija i się śmieje i wszystkich kocham. Takie wachania nastroju. Na sero myślicie że nic mi się nie stanie i nie jest to ciężka depresja?
Witaj w klubie mistrzuniu