Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy nagle ruchy mięśni w trakcie dnia przy nerwicy są normalne? Nie wspominając momentu zasypiania gdzie ruchy te występują częściej np nagły ruch kolanem,ręką? Oraz ogólnie straszna senność podczas dnia mam okresy gdy nie mogę przestać ziewać,po zamknięciu oczu jestem w stanie szybko zasnąć przykładowo w szkole,przyjmuje seronil 40 mg i moje podejrzenia są właśnie ze to od tego leku czy miał ktoś podobnie i posiada wiedzę na temat tych ruchów?
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Normalna sprawa przy nerwicy. Ja nie biorę lekarstw i też zdarzają mi sie bezwiedne ruchy. Najczęściej barkiemwiki12 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 19:29Czy nagle ruchy mięśni w trakcie dnia przy nerwicy są normalne? Nie wspominając momentu zasypiania gdzie ruchy te występują częściej np nagły ruch kolanem,ręką? Oraz ogólnie straszna senność podczas dnia mam okresy gdy nie mogę przestać ziewać,po zamknięciu oczu jestem w stanie szybko zasnąć przykładowo w szkole,przyjmuje seronil 40 mg i moje podejrzenia są właśnie ze to od tego leku czy miał ktoś podobnie i posiada wiedzę na temat tych ruchów?
-
Czy pomogła ci psyvhoterapia czy sam się z tym uporałeś? Może masz jakieś truistyczne porady?co prawda trochę się oswoiłem ze swoim stanem ale nadal anhedonia odbiera to wszystko co piękneSzymon92 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 19:49Normalna sprawa przy nerwicy. Ja nie biorę lekarstw i też zdarzają mi sie bezwiedne ruchy. Najczęściej barkiemwiki12 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 19:29Czy nagle ruchy mięśni w trakcie dnia przy nerwicy są normalne? Nie wspominając momentu zasypiania gdzie ruchy te występują częściej np nagły ruch kolanem,ręką? Oraz ogólnie straszna senność podczas dnia mam okresy gdy nie mogę przestać ziewać,po zamknięciu oczu jestem w stanie szybko zasnąć przykładowo w szkole,przyjmuje seronil 40 mg i moje podejrzenia są właśnie ze to od tego leku czy miał ktoś podobnie i posiada wiedzę na temat tych ruchów?Wynika to z napięcia nerwowego. Wszystko się uspokoilo odkąd olalem wszystkie nerwicowe mysli, objawy itd. Wróciłem do swiata żywych w 90% a było ze mną na prawdę nieciekawie.
-
Korzystam z podręcznika "Umysł ponad nastrojem", który też Tobie polecam. To podręcznik na którym pracują psychoterapeuci. Mi pomogło po prostu olanie objawów i złych myśli. Przykładowo przyszła myśl, że jestem na coś chory, olalem, pomyślałem o czymś innym. Początki były jakie były, ale już po kilku dniach odczułem poprawę. Teraz natrętne myśli nachodzą mnie może raz dziennie i na krótko. Mozna powiedzieć, że zyje mi sie jak przed zaburzeniem z małymi dołkami co jakiś czaswiki12 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 19:56Czy pomogła ci psyvhoterapia czy sam się z tym uporałeś? Może masz jakieś truistyczne porady?co prawda trochę się oswoiłem ze swoim stanem ale nadal anhedonia odbiera to wszystko co piękneSzymon92 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 19:49Normalna sprawa przy nerwicy. Ja nie biorę lekarstw i też zdarzają mi sie bezwiedne ruchy. Najczęściej barkiemwiki12 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 19:29Czy nagle ruchy mięśni w trakcie dnia przy nerwicy są normalne? Nie wspominając momentu zasypiania gdzie ruchy te występują częściej np nagły ruch kolanem,ręką? Oraz ogólnie straszna senność podczas dnia mam okresy gdy nie mogę przestać ziewać,po zamknięciu oczu jestem w stanie szybko zasnąć przykładowo w szkole,przyjmuje seronil 40 mg i moje podejrzenia są właśnie ze to od tego leku czy miał ktoś podobnie i posiada wiedzę na temat tych ruchów?Wynika to z napięcia nerwowego. Wszystko się uspokoilo odkąd olalem wszystkie nerwicowe mysli, objawy itd. Wróciłem do swiata żywych w 90% a było ze mną na prawdę nieciekawie.
-
chodzi o materiały o odburzaniu? na kanale na youtube divovica i wiktora?Szymon92 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 20:10Korzystam z podręcznika "Umysł ponad nastrojem", który też Tobie polecam. To podręcznik na którym pracują psychoterapeuci. Mi pomogło po prostu olanie objawów i złych myśli. Przykładowo przyszła myśl, że jestem na coś chory, olalem, pomyślałem o czymś innym. Początki były jakie były, ale już po kilku dniach odczułem poprawę. Teraz natrętne myśli nachodzą mnie może raz dziennie i na krótko. Mozna powiedzieć, że zyje mi sie jak przed zaburzeniem z małymi dołkami co jakiś czaswiki12 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 19:56Czy pomogła ci psyvhoterapia czy sam się z tym uporałeś? Może masz jakieś truistyczne porady?co prawda trochę się oswoiłem ze swoim stanem ale nadal anhedonia odbiera to wszystko co piękneSzymon92 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 19:49
Normalna sprawa przy nerwicy. Ja nie biorę lekarstw i też zdarzają mi sie bezwiedne ruchy. Najczęściej barkiemWynika to z napięcia nerwowego. Wszystko się uspokoilo odkąd olalem wszystkie nerwicowe mysli, objawy itd. Wróciłem do swiata żywych w 90% a było ze mną na prawdę nieciekawie.
Poczytaj materiały Wiktora a potem odsłuchaj Divovica, znajdziesz je na forum. To naprawdę działa
To nasze myśli wprawiaja nas w taki nastrój. Trudno w to uwierzyć, ale tak właśnie jest.
-
Zgadza się.wiki12 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 20:23chodzi o materiały o odburzaniu? na kanale na youtube divovica i wiktora?Szymon92 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 20:10Korzystam z podręcznika "Umysł ponad nastrojem", który też Tobie polecam. To podręcznik na którym pracują psychoterapeuci. Mi pomogło po prostu olanie objawów i złych myśli. Przykładowo przyszła myśl, że jestem na coś chory, olalem, pomyślałem o czymś innym. Początki były jakie były, ale już po kilku dniach odczułem poprawę. Teraz natrętne myśli nachodzą mnie może raz dziennie i na krótko. Mozna powiedzieć, że zyje mi sie jak przed zaburzeniem z małymi dołkami co jakiś czasPoczytaj materiały Wiktora a potem odsłuchaj Divovica, znajdziesz je na forum. To naprawdę działa
To nasze myśli wprawiaja nas w taki nastrój. Trudno w to uwierzyć, ale tak właśnie jest.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Są normalne, szczególnie przy zasypianiu. Nadmierna senność też jest bardzo częsta przy zaburzeniu. Sama miałam tak na początku, że ledwo siedziałam po 15.wiki12 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 19:29Czy nagle ruchy mięśni w trakcie dnia przy nerwicy są normalne? Nie wspominając momentu zasypiania gdzie ruchy te występują częściej np nagły ruch kolanem,ręką? Oraz ogólnie straszna senność podczas dnia mam okresy gdy nie mogę przestać ziewać,po zamknięciu oczu jestem w stanie szybko zasnąć przykładowo w szkole,przyjmuje seronil 40 mg i moje podejrzenia są właśnie ze to od tego leku czy miał ktoś podobnie i posiada wiedzę na temat tych ruchów?
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
Witam
Od pol roku mam dziwne objawy
Jakby uczucie cisnienia w glowie
Cos jakby mi przeszkadzalo na oczach ale nic co by mozna zobaczyc
Skurcze serca najczesciej gdy sie poloze, leze
Takie mocne uderzenia nierowne ktore trwaja kilka sekund
Raz na pare dni a czasem codziennie
Oprocz tego skurcze miesni na calym ciele
Odwiedzilem kilku kardiologow wazystkie badania ok usg, ekg wysilkowe, holtery
Rezonans glowy, krew, hormony, tarczyca itp ok
Czy ktos z was ma posobne objawy?
Nie wiem co juz mam robic
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Nie rób nic.. Zaakceptuj.. Przebadany jesteś więc odpuść.. To typowe objawy nerwicy
-
Miałem bardzo podobne obiady dwa lata temu, serce uderzało nierówno kilka razy gdy albo się położyłem albo właśnie gdy wstałem i zrobiłem kilka kroków, objawy wzrokowe z tego co wiem często występują w nerwicach jest tutaj nawet oddzielny temat o zaburzeniach wzrokowych ogarnij sobie,u mnie te objawy były spowodowane po prostu silnym stresem i napięciem i po tym jak odpuściłem sobie myśl o tym całkowicie zapomniałem to minęło ale warto najpierw zrobić sobie tez badanie u okulisty dla świetego spokoju wykluczając wszelkie schorzenia ja miałem takich badań 3 i po każdym czułem się ze lekarze nie mogą wykryć mi wady czy innej choroby oczu bo ciagle miałem mety oczne,mroczki,obraz się tak dziwnie „krochmalił”Marki pisze: ↑14 stycznia 2020, o 20:18Witam
Pozdrawiam
Masz stwierdzona nerwice/hipochondrię?
-
objawy-strony-serca-nerwicy-kto-tak-t30.html
tutaj poczytaj trochę o objawach typowo sercowych
może masz podwyższone ciśnienie wewnątrz gałkowe? czytałem na forum że ludzie również o tym wspominali
-
Ciśnienie głowy poza nerwica może tez byc objawem zapalenia zatok, mam przewlekle zapalenie i nic fajnego, uciski ból, rozpieranie głowy, oczywscie neriwca tez daje takie objawy więc dobrze zbadac zatoki i wtedy wiesz od czego. Na skurcze mięśni koniecznie magnez z wit b6.Marki pisze: ↑14 stycznia 2020, o 20:18Witam
Pozdrawiam
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
znerwicowana_ja pisze: ↑15 stycznia 2020, o 06:48
Ciśnienie głowy poza nerwica może tez byc objawem zapalenia zatok, mam przewlekle zapalenie i nic fajnego, uciski ból, rozpieranie głowy, oczywscie neriwca tez daje takie objawy więc dobrze zbadac zatoki i wtedy wiesz od czego. Na skurcze mięśni koniecznie magnez z wit b6.
Nic prostszego wykonać rtg zatok i zając się problemem.jeśli jest o przewlekłe zapalenie bedzie widać pogrubienie błony sluzowej,torbiele...
Przy okazji wyjdzie czy przegroda nosowa jest skrzywiona.Przewlekłe zatoki lepiej zoperowac za młodu i najlepiej zima by nie tracic pieknych dni w szpitalu latem.
Zabieg Caldewlla-Luca jest prosty i daje spokój z zatokami.