Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Sasuke
- Odważny i aktywny forumowicz
5 kwietnia 2015, o 17:13
April pisze:Zaloze sie, ze to samo co rok temu i nawet po odebraniu wynikow nie bedziesz odburzony, to nie dziala w ten sposob

O co chcesz się założyć ?
Tylko duszności i serce , tylko to mi potrzeba rozbić do pełni szczęścia !
-- 5 kwietnia 2015, o 16:13 --
Darecky1970 pisze:Czarne chmury nad tobą Sasuke

haha
Wiem już od roku czasu

Więc te parę więcej to nic

Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
-
agaa
- Odburzony i pomocny użytkownik
5 kwietnia 2015, o 17:17
Sasuke pisze:April pisze:Zaloze sie, ze to samo co rok temu i nawet po odebraniu wynikow nie bedziesz odburzony, to nie dziala w ten sposob

haha
Wiem już od roku czasu

Mysle, ze i tak szczescia nie osiagniesz, bo dalej bedziesz sobei wkrecac fazy i pisać na forum jaki to umierajacy jestes, a to nerwica, ktora nie zabija. Palenie w mostku to też normalne, uspokilbys sie to by Ci minely objawy szybko.
Do the thing you fear most and the death of fear is certain.
-
April
5 kwietnia 2015, o 17:21
Dokladnie tak, uspokoisz sie na chwile, a potem znow zaczniesz sie nakrecac, mowie z wlasnego doswiadczenia i jak chcesz to moge sie z Toba zalozyc

-
Miesinia
5 kwietnia 2015, o 17:27
Nie ma sensu April, to jest zdaje sie przypadek niereformowalny
Nic nie rozumiesz Sasuke, a to,ze masz finish nerwicy...cóż... życzę ci powodzenia w twoim " odburzaniu".
To jest wszystko bujda!
-
Sasuke
5 kwietnia 2015, o 18:01
agaa pisze:Sasuke pisze:April pisze:Zaloze sie, ze to samo co rok temu i nawet po odebraniu wynikow nie bedziesz odburzony, to nie dziala w ten sposob

haha
Wiem już od roku czasu

Mysle, ze i tak szczescia nie osiagniesz, bo dalej bedziesz sobei wkrecac fazy i pisać na forum jaki to umierajacy jestes, a to nerwica, ktora nie zabija. Palenie w mostku to też normalne, uspokilbys sie to by Ci minely objawy szybko.
Kiedyś w końcu musze zdobyć to szczęście , Viktor jest odzyskał po 5 latach , ja mam dopiero rok stażu , jeszcze mam 4 lata xd
April pisze:Dokladnie tak, uspokoisz sie na chwile, a potem znow zaczniesz sie nakrecac, mowie z wlasnego doswiadczenia i jak chcesz to moge sie z Toba zalozyc

Ok , o co chcesz się założyć

?
Miesinia pisze:Nie ma sensu April, to jest zdaje sie przypadek niereformowalny
Nic nie rozumiesz Sasuke, a to,ze masz finish nerwicy...cóż... życzę ci powodzenia w twoim " odburzaniu".
Dziękuje za wiarę po Tobie bym się tego akurat nie spodziewał ..N ie mam finishu nerwicy , powiedziałem ,że mam dwa ostatnie objawy/wątpliwości

Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
-
Miesinia
5 kwietnia 2015, o 18:20
Proszę Sasu, za długo byłeś i jesteś glaskany po glowce, ja nie mam zamiaru dłużej robic z siebie pajaca,wybacz

To jest wszystko bujda!
-
Jerry
5 kwietnia 2015, o 18:26
Tylko Victor nie miał wcześniej tego forum i tabuna ludzi, którzy by go przekonali, że to "tylko nerwica". Bujał się z tym sam. Widzę po sobie jak bardzo pomaga kontakt z innymi zaburzonymi i zapewnienie, że to "tylko nerwica" właśnie. Jakiś gułag by Ci się przydał...
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
-
aga1234
- Zarejestrowany Użytkownik
5 kwietnia 2015, o 19:51
mnie sie dzisiaj zrobilo slabo w kosciele ma ktos tak?
-
b00s123
5 kwietnia 2015, o 19:59
aga1234 pisze:mnie sie dzisiaj zrobilo slabo w kosciele ma ktos tak?
tak , ostatnio miałem atak paniki i wyszedłem z kościoła , nic wielkiego co to się komuś słabo nie może zrobić ?

"Wola psychiki daje wyniki"
-
aga1234
5 kwietnia 2015, o 20:10
wiem ze to nic zlego tylko zaczynam sie wtedy dziwnie czuc robi mi sie goraco zaczyna mnie cos bolec w srodku ogolnie sie zle czyuje co zrobic zeby sie tego pozbyc?
-
b00s123
5 kwietnia 2015, o 20:13
nic nie robić , przeczekać aż samo minie , pomyśleć o czym innym i to zignorować .
-
aga1234
5 kwietnia 2015, o 20:23
Przewaznie mi sie tak dzieje jak stoje w kosciele albo jak jest tlok tez tak miales?
-
b00s123
5 kwietnia 2015, o 20:27
tak też tak miałem , nie wiem chcesz to pisz pw bo trochę standardowe posty o to samo xD