Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sasuke
Odważny i aktywny forumowicz

5 kwietnia 2015, o 17:13

April pisze:Zaloze sie, ze to samo co rok temu i nawet po odebraniu wynikow nie bedziesz odburzony, to nie dziala w ten sposob ;)
O co chcesz się założyć ? :twisted:

Tylko duszności i serce , tylko to mi potrzeba rozbić do pełni szczęścia !

-- 5 kwietnia 2015, o 16:13 --
Darecky1970 pisze:Czarne chmury nad tobą Sasuke :DD haha
Wiem już od roku czasu :D Więc te parę więcej to nic :D
Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
Awatar użytkownika
agaa
Odburzony i pomocny użytkownik

5 kwietnia 2015, o 17:17

Sasuke pisze:
April pisze:Zaloze sie, ze to samo co rok temu i nawet po odebraniu wynikow nie bedziesz odburzony, to nie dziala w ten sposob ;)

Mysle, ze i tak szczescia nie osiagniesz, bo dalej bedziesz sobei wkrecac fazy i pisać na forum jaki to umierajacy jestes, a to nerwica, ktora nie zabija. Palenie w mostku to też normalne, uspokilbys sie to by Ci minely objawy szybko.
Do the thing you fear most and the death of fear is certain.
Awatar użytkownika
April

5 kwietnia 2015, o 17:21

Dokladnie tak, uspokoisz sie na chwile, a potem znow zaczniesz sie nakrecac, mowie z wlasnego doswiadczenia i jak chcesz to moge sie z Toba zalozyc ;)
Awatar użytkownika
Miesinia

5 kwietnia 2015, o 17:27

Nie ma sensu April, to jest zdaje sie przypadek niereformowalny :DD

Nic nie rozumiesz Sasuke, a to,ze masz finish nerwicy...cóż... życzę ci powodzenia w twoim " odburzaniu".
To jest wszystko bujda!
Awatar użytkownika
Sasuke

5 kwietnia 2015, o 18:01

agaa pisze:
Sasuke pisze:

Mysle, ze i tak szczescia nie osiagniesz, bo dalej bedziesz sobei wkrecac fazy i pisać na forum jaki to umierajacy jestes, a to nerwica, ktora nie zabija. Palenie w mostku to też normalne, uspokilbys sie to by Ci minely objawy szybko.
Kiedyś w końcu musze zdobyć to szczęście , Viktor jest odzyskał po 5 latach , ja mam dopiero rok stażu , jeszcze mam 4 lata xd
April pisze:Dokladnie tak, uspokoisz sie na chwile, a potem znow zaczniesz sie nakrecac, mowie z wlasnego doswiadczenia i jak chcesz to moge sie z Toba zalozyc ;)
Ok , o co chcesz się założyć :D ?
Miesinia pisze:Nie ma sensu April, to jest zdaje sie przypadek niereformowalny :DD

Nic nie rozumiesz Sasuke, a to,ze masz finish nerwicy...cóż... życzę ci powodzenia w twoim " odburzaniu".
Dziękuje za wiarę po Tobie bym się tego akurat nie spodziewał ..N ie mam finishu nerwicy , powiedziałem ,że mam dwa ostatnie objawy/wątpliwości ;)
Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
Awatar użytkownika
Miesinia

5 kwietnia 2015, o 18:20

Proszę Sasu, za długo byłeś i jesteś glaskany po glowce, ja nie mam zamiaru dłużej robic z siebie pajaca,wybacz :)
To jest wszystko bujda!
Awatar użytkownika
Jerry

5 kwietnia 2015, o 18:26

Tylko Victor nie miał wcześniej tego forum i tabuna ludzi, którzy by go przekonali, że to "tylko nerwica". Bujał się z tym sam. Widzę po sobie jak bardzo pomaga kontakt z innymi zaburzonymi i zapewnienie, że to "tylko nerwica" właśnie. Jakiś gułag by Ci się przydał...
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Awatar użytkownika
April

5 kwietnia 2015, o 19:46

Zgadzam sie z powyzszymi ;)
aga1234
Zarejestrowany Użytkownik

5 kwietnia 2015, o 19:51

mnie sie dzisiaj zrobilo slabo w kosciele ma ktos tak?
Awatar użytkownika
b00s123

5 kwietnia 2015, o 19:59

aga1234 pisze:mnie sie dzisiaj zrobilo slabo w kosciele ma ktos tak?
tak , ostatnio miałem atak paniki i wyszedłem z kościoła , nic wielkiego co to się komuś słabo nie może zrobić ? :D
"Wola psychiki daje wyniki"
aga1234

5 kwietnia 2015, o 20:10

wiem ze to nic zlego tylko zaczynam sie wtedy dziwnie czuc robi mi sie goraco zaczyna mnie cos bolec w srodku ogolnie sie zle czyuje co zrobic zeby sie tego pozbyc?
Awatar użytkownika
b00s123

5 kwietnia 2015, o 20:13

nic nie robić , przeczekać aż samo minie , pomyśleć o czym innym i to zignorować .
aga1234

5 kwietnia 2015, o 20:23

Przewaznie mi sie tak dzieje jak stoje w kosciele albo jak jest tlok tez tak miales?
Awatar użytkownika
b00s123

5 kwietnia 2015, o 20:27

tak też tak miałem , nie wiem chcesz to pisz pw bo trochę standardowe posty o to samo xD
ODPOWIEDZ