Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Joana
Zarejestrowany Użytkownik

7 kwietnia 2015, o 20:11

Dziwne sny to standard albo dzowne sny na jawie .Ja nad ranem mialam same mordercze , nie bede oposywac zeby Cie nie nakrecac a sama jeszcze tez nie moge nabrac odpowiednoego dystansu:)
Awatar użytkownika
Rosebud

7 kwietnia 2015, o 20:29

Ja sie przebadałem na:
- boleriozę
- chlamydię pneumoniae
- chlamydię trachomatis
- próby wątrobowe
- morfologia + OB
- candida
- helicobacter
- echo serca
- ekg
- usg jamy brzusznej
- usg jąder
- rtg klatki piersiowej
- hiv
dodam, że niedawno stuknął okrągły rok badań, które robiłem co miesiąc prawie przez rok i nic nie wychodzi

i nic nie wyszło.
Więc trochę się teraz nakręciłem po waszych postach...
Czyli skóra nie może być wrażliwa i bolesna tak samo stawy w nerwicy ?
Nerwica rozpoznana od 1 roku i 9 miesięcy. Aktualny lek Asetra - oczekiwanie na działanie.
Awatar użytkownika
Darecky1970

7 kwietnia 2015, o 21:30

Hej Ros,myślałem ze ja nakrecilem się swojego czasu na badania ale chylę nisko czoło :D chyba przez następne 20lat dasz sobie spokój :DD ? Ja 3lata temu to samo robiłem,badania za badaniem i nic. Ale cały czas dochodziło coś nowego,porażka. W końcu powiedziałem stop,to mi wyszło ale czasu potrzebowałem. Pozdr
Panikarra

8 kwietnia 2015, o 23:39

Dziwne sny to standard... Przez terapeutowjest nawet uważany za przejaw podjęcia przez mózg walki z nerwica ;) . Tym napewno nie ma sie co martwić. Jak tydzień temu byłam mega nakrecona na schiza to śniło mi sie cała noc ze udowadniam ze go nie mam i buddzilam sie przerażona. ;)
Kolego od badań -to skoro wszystkie badania masz zrobione to czym sie przejmujesz ? Jeśli ejstes przebadanych to zdaje sie zostaje tylko nerwica;)
Taci

12 kwietnia 2015, o 14:04

Mam problem... przeraża mnie to że już nie boje się natretow samoboji. Boje się ze to zrobię bo juz tego nie boje się. .. czy to jest normalne? Czy to prowadzi do odkurzania czy do pogorszenia? Proszę o radę dzieki
Awatar użytkownika
Kamień
Odburzony i pomocny użytkownik

12 kwietnia 2015, o 14:23

Odkurzania? xd to prowadzi do tego, że to kolejne obawy i wątpliwości, kolejne lękowe myśli. Czyli normalne w Twoim stanie
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

12 kwietnia 2015, o 14:29

Lepsze odkurzanie niz zajmowanie sie natretami :D
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Kretu20
Gość

12 kwietnia 2015, o 14:30

Aaaaaaaa :D pisałem Ci o tym Daria jakieś 2 tygodnie temu ;) ale nic nie dociera widze!
Awatar użytkownika
ddd

12 kwietnia 2015, o 14:32

Po pierwsze jak moze cos prowadzic do odburzania skoro sie boisz i panikujesz? :)
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Taci

12 kwietnia 2015, o 14:34

Oj tam oj tam odkurzanie lepiej brzmi xd krecik tak? Nie pamietam

-- 12 kwietnia 2015, o 13:34 --
Chodziło mi o to ze nie boje się natretow samoboji w samych sobie tylko tego ze boje się ze mnie te mysli juz nie przerazaja tak jak kiedyś
Kretu20
Gość

12 kwietnia 2015, o 14:35

Tak ;) na czacie, że każdy nerwicowiec w pewnym etapie swoich natretów przestaje sie ich bać(pozornie) i potem jest jojczenie "Nie boje się, pewnie chce to zrobić" :)
Awatar użytkownika
ddd

12 kwietnia 2015, o 14:36

Dokladnie tak jest. tak samo jak osoby co np boja sie schizofrenii i maja o nich natretnwe mysli, to po pewnym czasie mowia "mniej sie boje moze trace krytycyzm" ;) To nromalne, chodzi o obawy i o to ale co blokuje puszczenie kontroli, mysli to tylko efekty i nakrecacze.
(muzyka - my słowianie)

Autor Zordon ;p
Taci

12 kwietnia 2015, o 14:40

Czyli nadal mam to olewam
i akceptować?
Kretu20
Gość

12 kwietnia 2015, o 14:41

Daria, czemu Ty sobie nie uświadomisz że wszystko to co się z Tobą teraz dzieje jest spowodowane przez nerwice? olewaj i akceptuj wszystkie swoje stany jakie teraz przechodzisz i przechodzić będziesz. Bo za tydzień co innego Ci wpadnie do głowy i co w tedy zrobisz ?:)
Awatar użytkownika
ddd

12 kwietnia 2015, o 14:42

Akceptowac ze to wynika z zaburzenia i na poczatek przestac sie wkolo temu dziwic. To na poczatek solidny.
A czy Twoim zdaniem dobrym pomyslem jest sie tym zajmowac i ciagle kontrolowac i rozmyslac czy tego nie zrobisz? ;)
(muzyka - my słowianie)

Autor Zordon ;p
ODPOWIEDZ