Ja po moim pierwszym ataku paniki miałam na drugi dzień tak sucho w buzi, że masakra więc to od nerwicy. Musiałam ciągle ssać jakieś cukierki miętowe. Często jak się mocno denerwuje brakuje mi śliny. Chyba to najbardziej standardowy objaw nerwicy.arczi pisze: ↑11 lutego 2019, o 10:17Od wczoraj. Mam problem z suchością w jamie ustnej. Zaczęło sie wieczorem silnym uciskiem guli w gardle i odrazu atak paniki. Kiedy gula zelżyła zaczela sie mocna suchość w ustach gardle i jakby płucach. Strasznie sie czułem. Zasnalem z lękiem i po 40 min snu wybudzil mnie sen jakbym mdlał i nie ma kto zadzwonic po karetke. Wstalem poszedlem do łazienki ale lęku nie było tylko ta suchość. Rano jak wstalem i do tej pory nadal trwa ta suchość. I nakręcanie sie i szukanie w necie roznycj rzeczy. Masakra
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Hej.Mam mega dylemat i chciałbym rozwiać wątpliwości.Epizot z nerwica miałam jakieś 3 tygodnie klasycznie od ataku paniki i objawów somatycznych z strony serca chyba najgorsze jakie mogą być jak dla mnie .Późnej zachorowałam przeziębienie klasyczne i trochę je olalam bo zajęłam się córka i jej chorobą.Aktulanie walczę z zapaleniem zatok ostrym jutro idę do laryngologa .Badania z krwi dobrze RTG klatki piersiowej też serce płuca bez zmian .Moje pytanie brzmi czy bóle w klatce i dyskofort będą nerwowe czy mogą być od uciążliwego miesięcznego kaszlu z którym nie mogę sobie poradzić .Jestem już tak zmęczona tym wszystkim że nie wiem czy jestem chora naprawdę choć czuje tak fizycznie czy nie które rzeczy podrzuca mi nerwica pomóżcie
-
Jasne, że ból w klatce może być od kaszlu, co chyba jest dość popularne.
- Celine Marie
Dokładnie,mięśnie Cię bolą od ciągłego kaszlu
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Może być krztusiec jeżeli tak długo trwa kaszel.Julcia66 pisze: ↑12 lutego 2019, o 13:51Hej.Mam mega dylemat i chciałbym rozwiać wątpliwości.Epizot z nerwica miałam jakieś 3 tygodnie klasycznie od ataku paniki i objawów somatycznych z strony serca chyba najgorsze jakie mogą być jak dla mnie .Późnej zachorowałam przeziębienie klasyczne i trochę je olalam bo zajęłam się córka i jej chorobą.Aktulanie walczę z zapaleniem zatok ostrym jutro idę do laryngologa .Badania z krwi dobrze RTG klatki piersiowej też serce płuca bez zmian .Moje pytanie brzmi czy bóle w klatce i dyskofort będą nerwowe czy mogą być od uciążliwego miesięcznego kaszlu z którym nie mogę sobie poradzić .Jestem już tak zmęczona tym wszystkim że nie wiem czy jestem chora naprawdę choć czuje tak fizycznie czy nie które rzeczy podrzuca mi nerwica pomóżcie
you infected my blood
-
Bolą cię mięśnie klatki piersiowej. Też niedawno przeszłam przez zapalenie zatok, ale to były początki, więc lekko przeszłam, bo skończyło się tylko na penicylinie i innych dodatkowych lekach, też miałam obolała klatkę piersiową od kaszlu. To normalne.
-
Witam dziś byłam u lekarza rodzinnego odnośnie żelaza i mam jeszcze brać i dopiero po jego wzięciu będą badania więc jeszcze miesiąc ale jest lepiej nie kręci mi się w głowie a co do nerwicy stwierdziła że tak jest w tej głowie dziwnie a ona ze na spokojnie i mówiła że dobrze ze radzę sobie bez leków
-
Czy nerwica moze wywolac migrene?
Niestety poszlam dzis do szpitala choc mialam twarde postanowienie zeby tego nie robic. Nagle w drodze do kolezanki przestalam normalnie widziec, wszystko bylo zamazane, widzialam jakies zygzaki, no masakra. Przeszlo po 30min ale przerazilam sie na amen. W szpitalu powiedziano mi, ze to tzw aura, na szczescie nie dostalam boli glowy. Polozyli mnie na stacje i jutro zrobia dla pewnosci rezonans glowy. Ludzie to jakas masakra jest, co chwile cos mam
Niestety poszlam dzis do szpitala choc mialam twarde postanowienie zeby tego nie robic. Nagle w drodze do kolezanki przestalam normalnie widziec, wszystko bylo zamazane, widzialam jakies zygzaki, no masakra. Przeszlo po 30min ale przerazilam sie na amen. W szpitalu powiedziano mi, ze to tzw aura, na szczescie nie dostalam boli glowy. Polozyli mnie na stacje i jutro zrobia dla pewnosci rezonans glowy. Ludzie to jakas masakra jest, co chwile cos mam

-
TakPatkaPatka pisze: ↑12 lutego 2019, o 21:55Czy nerwica moze wywolac migrene?
Niestety poszlam dzis do szpitala choc mialam twarde postanowienie zeby tego nie robic. Nagle w drodze do kolezanki przestalam normalnie widziec, wszystko bylo zamazane, widzialam jakies zygzaki, no masakra. Przeszlo po 30min ale przerazilam sie na amen. W szpitalu powiedziano mi, ze to tzw aura, na szczescie nie dostalam boli glowy. Polozyli mnie na stacje i jutro zrobia dla pewnosci rezonans glowy. Ludzie to jakas masakra jest, co chwile cos mam![]()

-
Masz napieciowe bole glowy? Kurcze mnie od ok dwoch tyg boli glowa niemal codziennie Ale tak na szczescie nie mocno. Jak sie czyms zajme i zrelaksuje to zazwyczaj przechodzi.
Co do migreny to moge ja zaakceptowac Ale Jak nagle przestalam widziec to sie przerazilam, nigdy nie mialam migreny.
Co do migreny to moge ja zaakceptowac Ale Jak nagle przestalam widziec to sie przerazilam, nigdy nie mialam migreny.
-
Teraz poki co nie mam,ale dość długo miałam.PatkaPatka pisze: ↑12 lutego 2019, o 22:07Masz napieciowe bole glowy? Kurcze mnie od ok dwoch tyg boli glowa niemal codziennie Ale tak na szczescie nie mocno. Jak sie czyms zajme i zrelaksuje to zazwyczaj przechodzi.

-
Powiem wam że jest to straszne do uwierzenia że to nerwica a tym bardziej jak coś boli ja zaraz myśli czarne szukam że to napewno nie nerwica a wszyscy tłumacza że tak jest w nerwicy tylko się nakręcam i pytam ale czy napewno oni że tak i jak mam przestać myśleć i nakręcac się jak mi źle