Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Urzula ja choruję na refluks to dlatego mógł mi zaszkodzić , gdzieś wyczytałam sama ,że potas w tbl. jest zły dla żołaka.Ty jak nie miałaś problemów żołądkowych wcześniej to spoko łykaj.Z zatokami nic Ci nie podpowiem ,bo nigdy nie małam z nimi problemów a antybiotyk ostatni raz brałam z 10 lat temu albo i więcej
-
Ja biorę Sympramol i właśnie że strachu przed lekami nawet nie chcę myśleć o zmianie .Urzula pisze: ↑3 lutego 2019, o 08:37Haniu, co do leków, to nie pomogę ci, bo ja nie biorę leków, chociaż mam wykupiony asertin, po prostu strasznie się boje tych leków, ale będąc u psychiatry usłyszałam, że leczenie nerwicy jest procesem długotrwałym, może trwać nawet rok. Ja lecę na ataraxie i uspokajaczach ziołowych.
Przerażające dla mnie te leki i wizyty u lekarza.

Mam z dzieckiem na morfologię i tak się boję że może wyjść coś nie tak że płacze po nocach.
-
Czy ktoś przeżył takie coś albo miał doświadczenie z czymś takim odświeżam bo strasznie mnie to męczy jeszcze chyba dziś mi się to zdarzyło bo mam ciągle dp i mało co kojarzę już dnia.dzisiaj mam mocniejsze nie wiem czy ze strachu czy co.
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.
- Poziomka123
Podczas lęku masz wyostrzone wszystkie zmysły i w tym zmysł węchu... Ja podczas lęku też czuję dziwne zapachy... Nie przejmuj się tym
Skoro możesz pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej 

-
Gdyby tak bylo,ze wszystko znika kazdy by jechal na lekach.Musisz pogadac ze swoim psychiatrą ale miesiac standardowow to za malo na stwierdzenie,czy lek dziala czy nie ,pracuj tez sama nad objawami ktore ci zostaly bo cudowne tabletki nie istnieja i nie rozwiazą wszystkiego
-
Witam jej co tu taka cisza jak się czujecie dajecie radę? Ja w dzień mało wiele się czuję ale przychodzi wieczór już zaczynam źle czuć ta głowa taka dziwna i jak się położę to tak dziwnie się czuję jakbym miała zawroty aj
-
A ja czuję się dzisiaj lepiej, bo antybiotyk zadziałał i moje zatoki w coraz lepszym stanie, a tak się bałam, że będę musiała mieć punkcję na ściąganie wydzieliny. I w ogóle cały dzień mam jakiś lepszy, dostałam jakiejś nowej siły, więc może wycofa mi się ta nerwica, znowu na jakiś czas. Zawsze tak miałam. Od ponad dekady się z tym męczę, ale na zasadzie przeplatanki. Ostatnio miałam spokój ponad trzy lata i gdyby nie ta trauma w padzfniku, gdzie dopadly mnie leki i trzymają do dziś, gdyby nie ta trauma nie miałabym już nerwicy.
Od piątku zacznę chodzić do terapeutki. Bardzo się cieszę.
Moim celem jest zmiana mojego życia, bo tego, które teraz prowadzę w ogóle nie akceptuję i dlatego nabawiłam się depresji.
Od piątku zacznę chodzić do terapeutki. Bardzo się cieszę.
Moim celem jest zmiana mojego życia, bo tego, które teraz prowadzę w ogóle nie akceptuję i dlatego nabawiłam się depresji.
-
Cześć,
Czy nocne zrywy mięśniowe (mioklonie) i szybki zdenerwowany oddech może być przyczyną nerwicową/stresową?
Czy nocne zrywy mięśniowe (mioklonie) i szybki zdenerwowany oddech może być przyczyną nerwicową/stresową?
- Martaq
Może19logitech92 pisze: ↑5 lutego 2019, o 11:40Cześć,

-
Moja żona ostatnio przechodziła sporo długotrwalego stresu i pojawiły się u niej praktycznie w większej części nocy takie zrywy.