Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
A w ogóle to dzisiaj oglądałam film o mopsach i odkręciłam głowę teraz w stronę łóżka i miałam wrażenie że go zobaczyłam. Chyba że oczami wyobraźni? Zwariuje zarazZalękniona25 pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 22:19Przeraża mnie to często. Ogólnie mam strasznie wszystkie zmysły wyczulone, węch na maksa i wzrok też. Pewnie dlatego, że bałam się że omamów dostanę

-
-
Hej mnie czesto wydaje sie,ze cos mi mignie przed oczami jak odwracam głowę, ale to tylko wydaje mi się

-
Ja mam lęk przed zwariowaniem więc jak coś takiego mi się dzieje to od razu boje się, że to omamy.Nelkalenka pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 22:44Hej mnie czesto wydaje sie,ze cos mi mignie przed oczami jak odwracam głowę, ale to tylko wydaje mi siępo prostu kolejna sztuczka nerwicy...

-
Wiem,bo to dziwne uczucie.U mnie przez chwilę pojawia się niepokoj a potem przechodzi,bo wiem ze to przez lęk i nadmierna czujnosc mialam przewidzenie....Zalękniona25 pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 22:51Ja mam lęk przed zwariowaniem więc jak coś takiego mi się dzieje to od razu boje się, że to omamy.Nelkalenka pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 22:44Hej mnie czesto wydaje sie,ze cos mi mignie przed oczami jak odwracam głowę, ale to tylko wydaje mi siępo prostu kolejna sztuczka nerwicy...
![]()
-
Ja tak trochę z innej beczki. W jaki sposób radzicie sobie z analizą lękową? Moja przyjaciółka ma to od zawsze, wszystko analizuje. Zastanawia się ile kto będzie żył, kto ma jaką sytuacje materialną, jak radzą sobie osoby gdzie pracuje tylko jedna osoba i tak w kółko. Przykładów mogłabym podać wiele. Jakie rady dla niej?
- Celine Marie
https://www.youtube.com/watch?v=RzEL-4fyFh0Nagisa pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 21:54Dziękuję, a masz może jakiś link do tych materiałów o kryzysach na YT?Celine Marie pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 21:10Słuchaj o kryzysach na youtube,to normalne w odburzaniuNagisa pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 20:59Czy mieliście może taką sytuację, że już było całkiem ok tj. objawy psychiczne i fizyczne powoli ustępowały i nagle nastąpiło bardzo duże pogorszenie (złaszcza somatów) bez jakiegoś konkretnego powodu? Nie wiem, czy ja coś źle robię. Trzymam się jeszcze, ale bardzo mnie to podłamało. Zwłaszcza ból fizyczny, który jest silny i nie odpuszcza.
przesłuchaj wszystko najlepiej,każdemu radzę przesłuchać wszystkie te filmiki tak dużo razy jak trzeba,ja mam zawsze na uszach divoviki ,pomaga mi to bardzo mimo wszystko
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Dzięki. Słucham właśnieCeline Marie pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 23:29https://www.youtube.com/watch?v=RzEL-4fyFh0Nagisa pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 21:54Dziękuję, a masz może jakiś link do tych materiałów o kryzysach na YT?Celine Marie pisze: ↑11 sierpnia 2018, o 21:10
Słuchaj o kryzysach na youtube,to normalne w odburzaniu
przesłuchaj wszystko najlepiej,każdemu radzę przesłuchać wszystkie te filmiki tak dużo razy jak trzeba,ja mam zawsze na uszach divoviki ,pomaga mi to bardzo mimo wszystko

-
Obudziłam się dziś w nocy i czułam się dziwnie - zdezorientowana, przestraszona, jakbym nie wiedziała kim jestem i gdzie jestem i co się ze mną dzieje, dużo jakiś dziwnych myśli, bałam się że zwariowałam, trwało to kilkanaście minut zanim nie zasnęłam znowu. Nie było tak jak czasami budzimy się w nocy zdezorientowani, tylko tak z lękiem i poczuciem jakbym nie była sobą. Nie miałam takich "nocnych akcji"
To też nerwica?

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
To też nerwica, często tak mam, tylko żebym ja później zasnął to jest katorga, każdy trzask otwiera mi oczy i się rozglądam:)xsunrise pisze: ↑12 sierpnia 2018, o 08:36Obudziłam się dziś w nocy i czułam się dziwnie - zdezorientowana, przestraszona, jakbym nie wiedziała kim jestem i gdzie jestem i co się ze mną dzieje, dużo jakiś dziwnych myśli, bałam się że zwariowałam, trwało to kilkanaście minut zanim nie zasnęłam znowu. Nie było tak jak czasami budzimy się w nocy zdezorientowani, tylko tak z lękiem i poczuciem jakbym nie była sobą. Nie miałam takich "nocnych akcji"To też nerwica?