Ja mam jeszcze takie dziwne uczucie co do twarzy, noe wiem czy tez miałaś podobnie, jakby mi drgała, jakieś tiki nerwowej a nic się nie rusza, nie wiem co ro jestem przerażona bo to się ciągnie trzy dni, do tego mi niedobrze momentalnie jak to czuje. Ale miałam przerwe w tych odczuciach, najbardziej martwi mnie to ze nie umiem tego opisac. Bo jak się nie umie opisac to może coś powaznego albo bog wie coZalękniona25 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:42Miałam tak kiedy dostałam pierwszego w życiu ataku paniki i byłam strasznie przerażona, że to schizofrenia. Tak mnie telepało że ustać na nogach nie mogłam i w pracy nawet pisać na klawiaturze nie mogłam.Alicja539 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:33A ja mam pytanie. Chyba mam nietypowy objaw. Sama nie wiem z czym to jest zwiazane. Mianowicie mam wrazenie ze w srodku mi się wszystko trzesie, łącznie z twarzą. Jest to bardzo nieprzyjemne i męczące aż mi niedobrze od tego uczucia. Wczorja byłam u rodzinnego bo opuchła mi warga. Dostałam leki i było okej. Już nie miałam tych trzesawek a dzisiaj znowu. Takie łaskotanie, trzęsienie nie wiem sama jak to opisac. Ale piekielnie męczące i dołujące uczucie. Mam wrazenie ze drga mi twarz, ze skurcza mi wszystkie miesnie. Zaden objaw nie dobijał mnie tak bardzo a boje się ze to jakaś choroba. Mam to od kilku dni ale nie ciagle, tyle, ze się pojawia. A wczorja myślałam ze już bedxie koniec. Miał ktoś tak? Bardzo proszę o pomoc.![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- Alicja539
- Odważny i aktywny forumowicz
- Alicja539
Ja mam jeszcze takie dziwne uczucie co do twarzy, noe wiem czy tez miałaś podobnie, jakby mi drgała, jakieś tiki nerwowej a nic się nie rusza, nie wiem co ro jestem przerażona bo to się ciągnie trzy dni, do tego mi niedobrze momentalnie jak to czuje. Ale miałam przerwe w tych odczuciach, najbardziej martwi mnie to ze nie umiem tego opisac. Bo jak się nie umie opisac to może coś powaznego albo bog wie coZalękniona25 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:42Miałam tak kiedy dostałam pierwszego w życiu ataku paniki i byłam strasznie przerażona, że to schizofrenia. Tak mnie telepało że ustać na nogach nie mogłam i w pracy nawet pisać na klawiaturze nie mogłam.Alicja539 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:33A ja mam pytanie. Chyba mam nietypowy objaw. Sama nie wiem z czym to jest zwiazane. Mianowicie mam wrazenie ze w srodku mi się wszystko trzesie, łącznie z twarzą. Jest to bardzo nieprzyjemne i męczące aż mi niedobrze od tego uczucia. Wczorja byłam u rodzinnego bo opuchła mi warga. Dostałam leki i było okej. Już nie miałam tych trzesawek a dzisiaj znowu. Takie łaskotanie, trzęsienie nie wiem sama jak to opisac. Ale piekielnie męczące i dołujące uczucie. Mam wrazenie ze drga mi twarz, ze skurcza mi wszystkie miesnie. Zaden objaw nie dobijał mnie tak bardzo a boje się ze to jakaś choroba. Mam to od kilku dni ale nie ciagle, tyle, ze się pojawia. A wczorja myślałam ze już bedxie koniec. Miał ktoś tak? Bardzo proszę o pomoc.![]()
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A ja myślę, że to kolejny objaw nerwicy bo jesteś pewnie wyczulona na tematy "chorób fizycznych". Mi drętwiał język bardzo często, problemy z oddychaniem a wszystko mijało gdy o tym zapominałam. Kiedy sobie przypomniałam od razu mnie coś takiego łapie. Do tej pory czasami mam problem z trzęsącymi się dłońmi.Alicja539 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:47Ja mam jeszcze takie dziwne uczucie co do twarzy, noe wiem czy tez miałaś podobnie, jakby mi drgała, jakieś tiki nerwowej a nic się nie rusza, nie wiem co ro jestem przerażona bo to się ciągnie trzy dni, do tego mi niedobrze momentalnie jak to czuje. Ale miałam przerwe w tych odczuciach, najbardziej martwi mnie to ze nie umiem tego opisac. Bo jak się nie umie opisac to może coś powaznego albo bog wie coZalękniona25 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:42Miałam tak kiedy dostałam pierwszego w życiu ataku paniki i byłam strasznie przerażona, że to schizofrenia. Tak mnie telepało że ustać na nogach nie mogłam i w pracy nawet pisać na klawiaturze nie mogłam.Alicja539 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:33A ja mam pytanie. Chyba mam nietypowy objaw. Sama nie wiem z czym to jest zwiazane. Mianowicie mam wrazenie ze w srodku mi się wszystko trzesie, łącznie z twarzą. Jest to bardzo nieprzyjemne i męczące aż mi niedobrze od tego uczucia. Wczorja byłam u rodzinnego bo opuchła mi warga. Dostałam leki i było okej. Już nie miałam tych trzesawek a dzisiaj znowu. Takie łaskotanie, trzęsienie nie wiem sama jak to opisac. Ale piekielnie męczące i dołujące uczucie. Mam wrazenie ze drga mi twarz, ze skurcza mi wszystkie miesnie. Zaden objaw nie dobijał mnie tak bardzo a boje się ze to jakaś choroba. Mam to od kilku dni ale nie ciagle, tyle, ze się pojawia. A wczorja myślałam ze już bedxie koniec. Miał ktoś tak? Bardzo proszę o pomoc.![]()
- Alicja539
Problem w tym ze ja serio nie umiem tego opisac i to dla mnie największa zmora a yo mnie niemiłosiernie meczy, nest mi niedobrze, mam wrazenie ze mam tiki a nie zrywa mi twarzy wcale, jeszcze wczoraj mi opuchła warga alergicznie jestem już przekonana ze umieram na cosZalękniona25 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:53A ja myślę, że to kolejny objaw nerwicy bo jesteś pewnie wyczulona na tematy "chorób fizycznych". Mi drętwiał język bardzo często, problemy z oddychaniem a wszystko mijało gdy o tym zapominałam. Kiedy sobie przypomniałam od razu mnie coś takiego łapie. Do tej pory czasami mam problem z trzęsącymi się dłońmi.Alicja539 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:47Ja mam jeszcze takie dziwne uczucie co do twarzy, noe wiem czy tez miałaś podobnie, jakby mi drgała, jakieś tiki nerwowej a nic się nie rusza, nie wiem co ro jestem przerażona bo to się ciągnie trzy dni, do tego mi niedobrze momentalnie jak to czuje. Ale miałam przerwe w tych odczuciach, najbardziej martwi mnie to ze nie umiem tego opisac. Bo jak się nie umie opisac to może coś powaznego albo bog wie coZalękniona25 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:42
Miałam tak kiedy dostałam pierwszego w życiu ataku paniki i byłam strasznie przerażona, że to schizofrenia. Tak mnie telepało że ustać na nogach nie mogłam i w pracy nawet pisać na klawiaturze nie mogłam.![]()
-
Wiesz co nie wiem ale ja sowich objawów ze strony psychicznej też nie bardzo umiem opisać.Alicja539 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 12:23Problem w tym ze ja serio nie umiem tego opisac i to dla mnie największa zmora a yo mnie niemiłosiernie meczy, nest mi niedobrze, mam wrazenie ze mam tiki a nie zrywa mi twarzy wcale, jeszcze wczoraj mi opuchła warga alergicznie jestem już przekonana ze umieram na cosZalękniona25 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:53A ja myślę, że to kolejny objaw nerwicy bo jesteś pewnie wyczulona na tematy "chorób fizycznych". Mi drętwiał język bardzo często, problemy z oddychaniem a wszystko mijało gdy o tym zapominałam. Kiedy sobie przypomniałam od razu mnie coś takiego łapie. Do tej pory czasami mam problem z trzęsącymi się dłońmi.Alicja539 pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 11:47
Ja mam jeszcze takie dziwne uczucie co do twarzy, noe wiem czy tez miałaś podobnie, jakby mi drgała, jakieś tiki nerwowej a nic się nie rusza, nie wiem co ro jestem przerażona bo to się ciągnie trzy dni, do tego mi niedobrze momentalnie jak to czuje. Ale miałam przerwe w tych odczuciach, najbardziej martwi mnie to ze nie umiem tego opisac. Bo jak się nie umie opisac to może coś powaznego albo bog wie co

- waako
Jak jedna tabletka dziennie, to tak też dawkujFitnesiara pisze: ↑10 sierpnia 2018, o 10:43waako pisze: ↑8 sierpnia 2018, o 20:47Ja zażywam 200 mg dziennie, tj. dwie tabletkiFitnesiara pisze: ↑8 sierpnia 2018, o 12:12
Jesli chodzi o Rhodiole to ile mg najlepiej zazywac? Jestem zainteresowana tym suplementem![]()
.
Ja kupilam 500mg jedna tablet dziennie, chyba nie za duzo co ?

- znerwicowana85
Hej. Tez tak mam, ale szczegolnie w upaly, gdy moje „suche oko” ( ten problem zaczal sie przy nerwicy), nasila sie przez pogode. Gałki tez mnie bolą i ten max piach pod powiekami pomimo litrow zuzytych kropli i masciChuckiexO pisze: ↑7 sierpnia 2018, o 20:20Mam dokładnie to samo, strasznie śmieszne uczucie.nigra88 pisze: ↑6 sierpnia 2018, o 20:32Hehe. Mnie z kolei wszystko się rozmazuje jakbym miała duza wadę na minusie albo na takich blisko polozyoncb „rzucikach” np na ścianie- nie chce mi się zakomodowac ostrość wzroku i muszę zmrużyć albo mrugnąć albo oddalić głowę. albo latają mi mroczki przed oczami. Albo taki jakby ból galek ocznych od tylu jakby chciały zeza zrobić albo coś. Takie napięcie w oczach.
No niestworzone te objawy![]()
Mnie czasami ciekawią np jak leżę sobie na boku taki nagły ścisk połączony z pulsowaniem.
Miałam pare stresujacych dni i dzisiaj np tez „tunelowka” mi sie włączyła, tylko u mnie mam efekt jakby obraz dokola „sciekał” po bokach o zostal tylko ten punkt w srodku. Mrugne i po problemie. Zdarza mi sie to jak mocno cos przezywam nieprzyjemnego/ nerwowego, co ciagle we mnie siedzi.Kurcze mam problem z opisaniem tego zjawiska
Oczywiscie badania są w porządku, a okulistka juz ostatnio przeszla samą siebie na wizycie z dokladnoscią.
„Tylko rozsadek mnie dzis uratuje” 
-
Ja przerabiałem już setki objawów także nic mnie już nie zdziwi.Uderzenia gorąca,zimna normalka.Kilka lat temu ciągle biegałem do lekarzy i nigdy nic nie wychodziło-teraz już nawet nie sprawdzam tego
-
- weird_thoughts
Też miewam uderzenia gorąca/zimna.
- Celine Marie
Za każdym razem gdy ciśnie mnie bardziej łeb po prawej stronie mam zatkaną dziurkę i ucho też tylko po prawej,na oko też czuję nacisk tylko po prawej i gorsze widzenie,no ale dwie "mądre" laryngolożki w moich objawach nie widzą nic patologicznego,neurolodzy tak samo,no jasne,bo to nie oni się słaniają z bólu od dwóch lat to po co szukać przyczyny
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej