„No tak nagle sie zrywam bo chce zobaczyc czy ktos tam jest.
I jak ostatnio wlasnie te glowy widzialem to nie chcialem zasypiac znowu zeby znowu tego gowna nie bylo.
Tylko podczas snu tak mam czasem.
Ale to przedmioty rozne tak dzialaja na mozg.. „
„A z ta bulka to mi na podejrzane wyglada bo poprostu nie trawie tych ludzi, Za duzo szans zmarnowali”
„Ale ja mam tak ze nie moge zasnac bo mysle o wszystkim przed snem bo tak to caly dzien chodze zamkniety w sobie”
Moj brat mi tak napisał. Myślicie ze to normalne czy jednak ta schizofrenia?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
lek przd schizofrenią
- pudzianoska
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Błagam, nie dręcz już tego brata. Z tego co piszesz może wynikać, że on sam jest lękową osobą - ma różne natręctwa, boi się ludzi, myśli kotłują mu się w nocy po głowie i nie może zasnąć. Jakby miał schizofrenie i widziałby nocą różne postaci, to by w nie wierzył i już. Musisz zrozumieć, że masz wkrętkę na schizofrenię, zatem doszukujesz się jej w sobie i innych. Nie nakręcaj nerwicy, traktuj brata normalnie, pracuj nad sobą, słuchaj nagrań chłopakówkamila0530 pisze: ↑25 kwietnia 2018, o 19:50„No tak nagle sie zrywam bo chce zobaczyc czy ktos tam jest.
I jak ostatnio wlasnie te glowy widzialem to nie chcialem zasypiac znowu zeby znowu tego gowna nie bylo.
Tylko podczas snu tak mam czasem.
Ale to przedmioty rozne tak dzialaja na mozg.. „
„A z ta bulka to mi na podejrzane wyglada bo poprostu nie trawie tych ludzi, Za duzo szans zmarnowali”
„Ale ja mam tak ze nie moge zasnac bo mysle o wszystkim przed snem bo tak to caly dzien chodze zamkniety w sobie”
Moj brat mi tak napisał. Myślicie ze to normalne czy jednak ta schizofrenia?

Boże, użycz mi pogody ducha,
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Jeśli nie otrzymujesz cudu, stań się nim.
https://wordpress.com/view/pudzianoska.wordpress.com
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Jeśli nie otrzymujesz cudu, stań się nim.
https://wordpress.com/view/pudzianoska.wordpress.com