Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jestem załamana.
- myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja mimo,iż przyjmowałam magnez to cała drżałam. Wiec może być jak najbardziej na tle nerwowym.
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
- PannaKota
- Zarejestrowany Użytkownik
Dokładnie, a poza tym magnez w tabletkach jest kiepsko wchłaniany (oczywiście zależy który, ale nie ma takiego co by się wchłaniał w 100%). Nie ma co roztrząsać. To nerwicowe i tylemyszusia pisze:Ja mimo,iż przyjmowałam magnez to cała drżałam. Wiec może być jak najbardziej na tle nerwowym.

Spokojnie, to tylko panika.
- myszusia
Panna ja chyba zżarłam wszystko jaki jest dostępny na rynku. Of Course w nadziei ,że mnie uleczy. Teraz chce mi się z tego śmiać,ale człowiek całe życie się uczy na błędachPannaKota pisze:Dokładnie, a poza tym magnez w tabletkach jest kiepsko wchłaniany (oczywiście zależy który, ale nie ma takiego co by się wchłaniał w 100%). Nie ma co roztrząsać. To nerwicowe i tylemyszusia pisze:Ja mimo,iż przyjmowałam magnez to cała drżałam. Wiec może być jak najbardziej na tle nerwowym.

" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Dziewczyny? Teraz nie wiem czy jestem uprawniony do wypowiadania się w tym wątkuzadziorka pisze:To jest straszne, dziewczyny!
Nerwy, nerwy, nerwy! Żyć nie dają!

Nerwy żyć nie dają, bo Ty żyjesz nimi, a dokładniej tym czy są czy może już minęły. Póki co czytaj artykuły i się dokształcaj oraz chilluj się pokazując zaburzeniu, że masz na nie wyjebaccio.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
-
- Gość
To wspomogę Cię jako męski gatunek! <wesoły>
Na wyciszenie krople walerianowe za 2.5 zł. (tylko tak z łyżeczkę samych kropli)zadziorka pisze:To jest straszne, dziewczyny!
Nerwy, nerwy, nerwy! Żyć nie dają!
- Guett
to co ja mam powiedzieć ?
jak mam masę tych zaburzeń widzenia ( oczywiście nie chcę się licytować na objawy, kto ma gorzej itp ).
Po prostu trzeba się zebrać w garść, i odpuścić. Nie marnować swojego cennego czasu na ten syf. Wiadomo, że czasem może złapać załamka, ale trzeba wtedy zacisnąć zęby iść dalej. Bo w końcu walczymy o powrót to normalności.

Po prostu trzeba się zebrać w garść, i odpuścić. Nie marnować swojego cennego czasu na ten syf. Wiadomo, że czasem może złapać załamka, ale trzeba wtedy zacisnąć zęby iść dalej. Bo w końcu walczymy o powrót to normalności.
i'm tired boss
- zadziorka
A propos... Ktoś tu powrócił do pełnej normalności ?
Bo gdybym ja powróciła to bym z pewnością tu juz niw wchodziła, bo chyba niw chciałabym sie nakręcać ponownie. Czy jednak powracając do normalności jest na tyle skuteczne ze takie wchodzenie nie zrobiloby na mnie żadnego wrażenia ?
Bo gdybym ja powróciła to bym z pewnością tu juz niw wchodziła, bo chyba niw chciałabym sie nakręcać ponownie. Czy jednak powracając do normalności jest na tyle skuteczne ze takie wchodzenie nie zrobiloby na mnie żadnego wrażenia ?
- BruceWayne
Owszem. Przecież pisałem Ci wczoraj żebyś poczytała sobie historie ozdrowieńców (DD jak i nerwicowych). To od razu doda Ci wiatru w żagle.zadziorka pisze:A propos... Ktoś tu powrócił do pełnej normalności ?
Na co czekasz?

- zadziorka
BruceWayne pisze:Owszem. Przecież pisałem Ci wczoraj żebyś poczytała sobie historie ozdrowieńców (DD jak i nerwicowych). To od razu doda Ci wiatru w żagle.zadziorka pisze:A propos... Ktoś tu powrócił do pełnej normalności ?
Na co czekasz?
Chyba na cud

- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Jeśli ktoś myślałby, że się odburzył, a bałby się wejśc na forum, bo się nakręci to dla mnie jedno przeczy drugiemuBruceWayne pisze:Owszem. Przecież pisałem Ci wczoraj żebyś poczytała sobie historie ozdrowieńców (DD jak i nerwicowych). To od razu doda Ci wiatru w żagle.zadziorka pisze:A propos... Ktoś tu powrócił do pełnej normalności ?
Na co czekasz?

Powiem tak: jak już będzie na Tobie nie robiło wrażenia wchodzenie tu to znaczy, ze się odburzyłaś

- Sagem
pomaga wierz mi 

Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.