To krzepiące co piszesz. Oby tak faktycznie było.Zestresowana pisze: ↑11 maja 2017, o 17:54Jest dotkliwsze, bo wydaje Ci się, że byłeś już blisko. Ale zapewne będziesz szybsze i łatwiesze, niż za pierwszym razem. Tak mi się wydaje z doświadczenia.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
25 ETAPÓW TRWANIA NERWICY WG. KAMIENIA
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
- Szembek
- Zarejestrowany Użytkownik
- weird_thoughts
- Odważny i aktywny forumowicz
Na dzień dzisiejszy miotam się pomiędzy punktem 10-14, czekam na lepsze dni!
- rit
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Od dłuższego czasu miotam się pomiędzy 17 a 19
Stąd już chyba trochę ciężej ruszyć naprzód, ale będę walczyć 

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
- cyraneczka
11. ... w tym punkcie jest mijający czas i powtarzające się w kółko lepsze i gorsze dni. (ile to trwa? zależy jak się nastawiasz)
a czasami wracam do 10, no niestety, taka prawda
a czasami wracam do 10, no niestety, taka prawda
- AdamGdzies
Myślałem, że gdzieś jestem na bardzo wstydowym poziomie ale kurde chyba coś koło 17/18
- niedowierzam
18 i oby do celu na stałe 

- weird_thoughts
Po 5 miesiącach jestem coraz bliżej 18