Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Materiały użytkowników, którzy stworzyli ciekawy materiał ale nie w takiej ilości aby stworzyć im osobny dział.
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum -
Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
-
MałaMaruda
- Odważny i aktywny forumowicz
25 kwietnia 2020, o 22:23
Formenos pisze: ↑25 kwietnia 2020, o 21:24
MałaMaruda pisze: ↑22 lutego 2020, o 14:55
Formenos pisze: ↑28 października 2018, o 08:42
Od jakiegoś czasu 25, ale jeszcze odstawienie leku przede mną i wtedy zobaczymy na ile się świadomie odburzyłem i gdzie jestem

Z przyjemnością to ogarnę!
I jak po czasie? Udało się odstawić bez nawrotów?
Odstawiłem ponad rok temu. bez nawrotów, bo nie ma czegoś takiego jak nawrót nerwicy - to my wracamy sami do zaburzenia, nie ono do nas.
Dziś w 100% odburzony
Pozdrawiam serdecznie!
Znaczy, że odburzyles się świadomie

gratuluję! Mi niestety leki zaleczyly objawy tak, że żyłam na nich normalnie i po odstawieniu nawrót - bo o odburzaniu się na lekach nie było mowy.
Mam nadzieję, że kiedyś do Was odburzonych też dołączę

od dwóch miesięcy uparcie walczę bez leków.
"Hold on! I know you're scared,
But you're so close to heaven...
Don't know but you know when you get there (...)
You don't know, you're almost near it.
All this time - you're just tryin' not to lose it,
You can always learn to fly - you never do until you do it"
[LP - Tightrope]
-
Formenos
- Odburzony i pomocny użytkownik
26 kwietnia 2020, o 10:06
MałaMaruda pisze: ↑25 kwietnia 2020, o 22:23
Formenos pisze: ↑25 kwietnia 2020, o 21:24
MałaMaruda pisze: ↑22 lutego 2020, o 14:55
I jak po czasie? Udało się odstawić bez nawrotów?
Odstawiłem ponad rok temu. bez nawrotów, bo nie ma czegoś takiego jak nawrót nerwicy - to my wracamy sami do zaburzenia, nie ono do nas.
Dziś w 100% odburzony
Pozdrawiam serdecznie!
Znaczy, że odburzyles się świadomie

gratuluję! Mi niestety leki zaleczyly objawy tak, że żyłam na nich normalnie i po odstawieniu nawrót - bo o odburzaniu się na lekach nie było mowy.
Mam nadzieję, że kiedyś do Was odburzonych też dołączę

od dwóch miesięcy uparcie walczę bez leków.
Dzięki - tak myślę, a dziś kiedy wszyscy zdajemy test z odburzenia jestem tego pewny, że u mnie proces szedł niezależnie od wspierania się lekami jakiś czas, w pełni świadomie.
Trzymam kciuki za Ciebie. Działaj. Od wczoraj jest na YT moja historia znowu. Jeżeli masz ochotę, to zapraszam do odsłuchu
pozdrawiam serdecznie!
"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"
-
szopeggg
- Zarejestrowany Użytkownik
28 kwietnia 2020, o 16:07
19/20, mysli byc moze dosyc czesto sie jeszcze pojawiaja, ale wiem juz ze to tylko iluzja i nie wywoluja one zbytniego leku.
edit: raczej 20/21 po chwili namysłu

-
DamianZ1984
- Zarejestrowany Użytkownik
4 marca 2021, o 14:03
U Mnie od 3 do 19

teraz lęk napadowy od 1 godziny ale 7 dzień bez narkotyków zwanych psychotropami , boli ale cóż 7 lat chowanych emocji więc musi boleć , nie wiem czy zadrościć tym którzy potrafią przeżyć kłamstwie całe życie czy cieszyć się że żyje w prawdzie