Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to na pewno HOCD?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No tam było więcej sytuacji z nią, cięcie się zaczęło się od tego że jej kuzyn, też chory psychicznie jej to kazał robić, niszczyl jej psychikę i no, pod koniec jak przyszedłem ja to był tak zazdrosny że chciał ją zabić także no, nie było naprawdę ciekawie, na szczęście moje rozmowy z nim na Policji jej dużo pomogły.
-
Ja miałem koleżankę z depresja, wiem co przeżyłeś.Świebodzinek pisze: ↑19 stycznia 2022, o 21:43Tego nie można wykluczyć, sądzę że potrzebowała pomocy i chodziła do psychiatry, brała leki, ale mi po prostu to uczucie zanikło, nie mogłem jej oszukiwać dlatego postanowiłem to skończyć, życzyć jej szczęścia i powodzenia
-
Mega ciężko jej było pomagać, nawet podczas całowania jakieś zmiany nastroju miała, raz się całowaliśmy to się zaczęła śmiać i nie wiedziałem czy to ja coś skiepscilem czy z nią jest coś nie tak, potem zaczęła płakać... Ciężka sprawa
-
- Gość
To nie wiem, może tam jakieś kazirodcze sprawy wchodziły w grę... Nikt nie tnie się z byle powodu. Ale dobrze zrobiłeś, to nie są sprawy do udźwignięcia dla nastolatka, pomóc można, ale nie żeby miało Cię to ciągnąć w dół
-
No i mnie to po ciągnęło troszkę w dół na psychice, ale jakoś się po tym pozbierałem, poznałem dziewczynę, już w sumie byłą ale poznałem haha 

-
- Gość
No to kto wie, może do trzech razy sztuka
tylko ja nie wiem, czy Ty podświadomie nie wybierasz sobie kobiet z problemami... bo już pisałeś, że Cię zlewa i ma jakieś niezaleczone sprawy z byłym

-
- Gość
To ja się nie dziwię, że macie hocd, bo kto by się nie zraził do związków po takich akcjach 

-
-
Sam nie wiem tak jakoś trafiam haha, ale nie chce się zniechęcać
-
- Gość
No tak, nie ma co się zniechęcać, trzeba ryzykować 
Faktycznie w idealnym, jakiś mechanizm musiał się włączyć, żeby zrobić z kogoś ofiarę... Miałbyś ją na sumieniu do końca życia za nic, kiedy to jej rodzina/kuzyn powinni ponieść ten krzyż

Faktycznie w idealnym, jakiś mechanizm musiał się włączyć, żeby zrobić z kogoś ofiarę... Miałbyś ją na sumieniu do końca życia za nic, kiedy to jej rodzina/kuzyn powinni ponieść ten krzyż
-
Ja tak samo, lepiej bez problemow dziewczynę poznać.Świebodzinek pisze: ↑19 stycznia 2022, o 22:03Sam nie wiem tak jakoś trafiam haha, ale nie chce się zniechęcać
-
Ehh, a te myśli wraz z lękiem dalej we mnie wchodzą i wchodzą, nie potrafię jakoś ich ignorować ;-;
Teraz przypadkiem zobaczyłem zdjęcie gołego faceta, co najlepsze to było podrobione i poczułem coś w kroczu, a dokładniej w penisie po czym przyszedł strach i mrowienie w kroczu ;-;
Teraz przypadkiem zobaczyłem zdjęcie gołego faceta, co najlepsze to było podrobione i poczułem coś w kroczu, a dokładniej w penisie po czym przyszedł strach i mrowienie w kroczu ;-;