Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to na pewno HOCD?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A ty jak sobie teraz z tym radzisz?
-
To wygląda dosłownie jakby to były moje pragnienia i tego czego chce, ale w głębi duszy na pewno czuje że wolałbym kobiety, że to ich ciało, osobowość mnie zadowala ;-;
-
To jak mam z tego wyjść? Z mojego punktu widzenia nie da się codziennie doświadczam tego samego lub czegoś nowego
-
Nie potrafię tego zaakceptować, nie chce być gejem... To tak jakbym zaakceptował że mi się orientacja zmieniła, a ja nie chce żeby tak było ;-;
-
No ja ostatnio też miałem taki moment że myślałem lub się obawiałem że jestem jakimś pedofilem lub zoofilem, ale to naprawdę przez krótką chwilę
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2022, o 01:07 przez Świebodzinek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
No wiem, ale myśli o byciu homo/bi są po prostu takie prawdziwe, to wygląda jakbym naprawdę tego chciał, nic mnie nie obrzydza ani nie odrzuca nagle co związane z tymi orientacjami, jakbym tego chciał lub nie miał nic przeciwko jak taki będę, a nie chcę być...
-
Dobrze, to powiedz mi jak mogę to akceptować, co mam sobie powiedzieć lub jak działać z tym...
-
No dobrze, spróbuję tak też robić, to jest tak kosmicznie realne, to wygląda jakbym tego naprawdę chciał i przez to mam wątpliwości, reakcja moich genitaliów na nagich facetów i kobiety jest prawie że identyczny, ale słyszałem że strach a pragnienia wyglądają prawie tak samo