Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to na pewno HOCD?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jak są te myśli to od razu mi się odpala to uczucie niepokoju (czasami nawet sam lęk pozostaje bez myśli)... Boje się to akceptować tak szczerze, boje się że przez to że to zaakceptuję to okaże się że faktycznie nim jestem
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2022, o 01:20 przez Świebodzinek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ale po prostu nie potrafię bo nie chce żeby się okazało że jestem gejem, to zbyt trudne...
-
-
Czyli jak dobrze rozumiem, mam wiedzieć w środku głowy że mam ten stan, ale starać się z tym nic nie robic?
-
To będzie mega ciężkie, totalnie nie potrafię życ z uczuciem lub po prostu mówić to sobie że jestem gejem, kiedyś a dokładniej nie wiem, z półtorej miesiąca temu byłem na takim poziomie wyczerpania tym że powiedziałem sobie, dobra nie chce tak żyć, będę sobie mówił że jestem gejem i trudno, no i jako tako te lęki przechodziły przez chwile ale bałem się tego że nim jestem i przerwałem to, i do teraz nie dam rady tego powtórzyć.
-
Racja, nie pozwalam bo się boję że okaże się po prostu że jestem/zostanę gejem... Nie chce nim być
-
No racja, ale czy to oznacza że naprawdę jestem gejem i po prostu nie potrafię w sobie tego zaakceptować?
-
Wszystko czego teraz doświadczam jakby wskazuje że jestem, ale no wiedziałbym to już wcześniej i nie czuł przy tym jakiegoś strachu i nie miał objawów dotyczących tego...