Ej, no ale Wy się nie użalanie wzajemnie tylko motywujcie!
Tomek, świat byłby piękny gdyby był pełny takich pedofilów jak Ty. No serio, bo taki z Ciebie pedofil jak z koziej dupy trąbka! Nie ma w Tobie nawet procenta pedofila, tylko strach, ze tym pedofilem jesteś. Przez tyle czasu masz ten natręt i jeszcze dajesz się nabrać? No proszę Cię! Kilka dni temu pisałeś, ze masz fajne dni i ze świat zupełnie inaczej wyglada bez natręctw a teraz znowu nerwica Cię podkopała, a art zamiast w głowie już powiedzieć sobie „aha to nerwica, znowu coś, no tak ona zawsze coś znajdzie” znów się boisz! Tak nigdy z tym nie skończysz bo w nerwicy zawsze będzie jakieś coś. Jutro pedofilia minie i znowu „przestaniesz kochac” i tak w kółko aż wreszcie nie powiesz stop i nie zaczniesz z góry tych myli olewać - bo wiesz, ze są przecież nic nie warte.
A Ty Katarzynka już jesteś stara wyjadacza i dajesz się robić w bambuko? Wiem jak to jest, bo ja tez się dawałam bardzo długo, ale naprawdę mnie już to tak zmęczyło, tak miałam dość, ze postanowiłam, ze muszę działać bo inaczej będę się kręciła w kółko. No to już z tych łopatek i przypominaj sobie przebłyski