Myśli to tylko myśli, w nerwicy jak wiesz na pewno, myśli nie mają za wiele wspólnego z tym czego naprawdę chcemy. Natrętne myśli są w niezgodzie z nami. Czy powody by zerwać są prawdziwe czy to natrętne myśli tylko? Skoro byłaś na lekach i było bez tych myśli to chyba rozwiązanie jest proste, są to myśli natrętne.KiniaM pisze: ↑29 marca 2025, o 13:51Hej, baaaardzo dawno mnie tu nie było jak na to że do tej pory myśli atakowały prawie co miesiąc. Jednakże jakoś od 5 miesięcy było okej. Jednakże teraz brałam w kratkę leki i znowu się zaczęło, myśli typu że nie pasujemy do siebie, skoro facet jest małomówny a ja duuuuzo mówię i czasami jest tak że mało ze sobą rozmawiamy to nie powinniśmy być razem, to że jest uzależniony od telefonu więc ciągle porównuje go z innymi ciągle te myśli. Aktualnie w głowie że co jeśli powinnam zerwać i być z kimś podobnym do mnie? Gdy jest okej to widzę te różnice między nami ale wydaj mi się one okej
To czy powinniście być razem czy nie to jest wynik tylko i wyłącznie waszej decyzji. Decydujesz się z kimś być, kogoś kochać, to z nim jesteś. Decydujesz, że nie chcesz być, są jakieś konkretne ku temu powody a nie tylko natrętne myśli. Wiadomo, że nikt Cię do związku nie przymusi, ale jeśli to nerwica, to w kolejnym związku będzie to samo.