Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy ja ją/jego kocham? Zanik uczuć? Strata emocji?
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ludzieeeee! Nie załamujcie, a czy tak macie? A czy to normalne? A czy tak powinno być? Co Wam daje to? Zamiast kompulsywnie pytać, to przesłuchajcie pare nagrań. Bo nie urażając i z całym szacunkiem, ale siedząc tyle czasu na forum, to pewnych rzeczy po prostu nie wypada pytać 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
Mark, nie wierzę w to co czytam. Własnie tym sie rozni, ze kompulsywnie zadajesz na forum takie pytania. Czaisz?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dużo czytałem o rocd i owszem na początku to było czy ja ja kocham i takie tam. Teraz to tylko lęk przed bliskością z nią i to mi nie pasuje bo taka myśl powinna mnie uspokajac a jest odwrotniekatarzynka pisze: ↑27 września 2017, o 17:42Ludzieeeee! Nie załamujcie, a czy tak macie? A czy to normalne? A czy tak powinno być? Co Wam daje to? Zamiast kompulsywnie pytać, to przesłuchajcie pare nagrań. Bo nie urażając i z całym szacunkiem, ale siedząc tyle czasu na forum, to pewnych rzeczy po prostu nie wypada pytać![]()
- katarzynka
Byłeś na terapii Mark? Przegadałeś to z terapeutą? Stan lękowy który karmimy niekiedy latami nie uspokoi się ot tak. W odkochaniu nie ma rozpaczy, pytania, płaczu, lęków, codziennego pragnienia śmierci. Jest obojętność na drugą osobę. OBOJĘTNOŚĆ.
-
Im wiecej o tym myslimy tym bardziej to przyciagamy do siebie bo sie na tym skupiamy calym soba. Jest dobrze nam z partnerami ale czegos sie zaczynamy obawiac to bardziej na to uwage zwracamy i zaburOny umysl nam to podpowiada tym bardziej... Trzeba zaczac zyc i przestac sie zastanawiac kocham nie kocham. Trzeba uwierzyc ze kocham i tyle. I zyc taka mysla i nadzieja ... I takie pozytywne myslenie da nam duzo a nie uzalanie sie nad soba. Ja podjelam wazna decyzje ze koniec uzalania sie nad soba i roztrzasania smutkow i zranien i mysli i wiem ze tylko w taki sposob sa w stanie one minac. Minely inne tematy tak i ten minie. Bo naprawde jest mi dobrze w zwiazku a umysl doszukuje sie czegokolwiek zeby potwierdzic a moze jednak nie i tyle... Koniec i kropka jak dla mnie.
Kasiu mam nadzieje ze u Ciebie troszke lepiej ostatnio...
-
Dziekuje za te slowa... To o obojetnosci. Dzieki temu wiem ze to minie... Bo nie jest mi moj chlopak Obojetny...katarzynka pisze: ↑27 września 2017, o 17:54Byłeś na terapii Mark? Przegadałeś to z terapeutą? Stan lękowy który karmimy niekiedy latami nie uspokoi się ot tak. W odkochaniu nie ma rozpaczy, pytania, płaczu, lęków, codziennego pragnienia śmierci. Jest obojętność na drugą osobę. OBOJĘTNOŚĆ.
- katarzynka
Kochana, u mnie jest bardzo kiepsko ostatnio. Dlatego nie udzielam się w temacie. Ale za Was trzymam kciuki! Tylko ucinajcie te myśli w zarodku, bo można to rozkręcić na własne życzenie do niewyobrażalnych rozmiarównikanere pisze: ↑27 września 2017, o 17:55Im wiecej o tym myslimy tym bardziej to przyciagamy do siebie bo sie na tym skupiamy calym soba. Jest dobrze nam z partnerami ale czegos sie zaczynamy obawiac to bardziej na to uwage zwracamy i zaburOny umysl nam to podpowiada tym bardziej... Trzeba zaczac zyc i przestac sie zastanawiac kocham nie kocham. Trzeba uwierzyc ze kocham i tyle. I zyc taka mysla i nadzieja ... I takie pozytywne myslenie da nam duzo a nie uzalanie sie nad soba. Ja podjelam wazna decyzje ze koniec uzalania sie nad soba i roztrzasania smutkow i zranien i mysli i wiem ze tylko w taki sposob sa w stanie one minac. Minely inne tematy tak i ten minie. Bo naprawde jest mi dobrze w zwiazku a umysl doszukuje sie czegokolwiek zeby potwierdzic a moze jednak nie i tyle... Koniec i kropka jak dla mnie.

- katarzynka
Mark, ale chłopaku kochany, Ty nie przepraszaj, bo za co? Za to, że cierpisz? Tylko chcę Ci pomóc, że idąc tą drogą, drążąc temat pogarszasz sprawę. Bo to jest na krótką metę rozwiązanie. Wiesz co musisz zrobić? ZAAKCEPTOWAĆ nerwicę, zaprzyjaźnić się z nią i olewać wszystkie myśli, które Cię zabijają codziennie. Nie ma innego sposobu. Zwyczajnie nie ma.
-
No niestety idzie bardzo to rozgrzebac na wlasne zyczenie... A raczej nerwicy. Bo analizy tylko pogarszaja.katarzynka pisze: ↑27 września 2017, o 18:07Kochana, u mnie jest bardzo kiepsko ostatnio. Dlatego nie udzielam się w temacie. Ale za Was trzymam kciuki! Tylko ucinajcie te myśli w zarodku, bo można to rozkręcić na własne życzenie do niewyobrażalnych rozmiarównikanere pisze: ↑27 września 2017, o 17:55Im wiecej o tym myslimy tym bardziej to przyciagamy do siebie bo sie na tym skupiamy calym soba. Jest dobrze nam z partnerami ale czegos sie zaczynamy obawiac to bardziej na to uwage zwracamy i zaburOny umysl nam to podpowiada tym bardziej... Trzeba zaczac zyc i przestac sie zastanawiac kocham nie kocham. Trzeba uwierzyc ze kocham i tyle. I zyc taka mysla i nadzieja ... I takie pozytywne myslenie da nam duzo a nie uzalanie sie nad soba. Ja podjelam wazna decyzje ze koniec uzalania sie nad soba i roztrzasania smutkow i zranien i mysli i wiem ze tylko w taki sposob sa w stanie one minac. Minely inne tematy tak i ten minie. Bo naprawde jest mi dobrze w zwiazku a umysl doszukuje sie czegokolwiek zeby potwierdzic a moze jednak nie i tyle... Koniec i kropka jak dla mnie.
Kasiu mam nadzieje ze u Ciebie troszke lepiej ostatnio...![]()
Ja staram.sie myslec o pozytywach zwiazku a nie negatywach i wierze ze w koncu odpusci i znowu bede go pewna bez zbednych mysli.
- katarzynka
Dumna ja! Przebłysk fantastyczny!
Dla takich chwil, warto było tydzień umierać w łóżku, warto było wylać hektolitry łez. By móc kochać swojego Skarba przez dzisiejszy wieczór
Choć lada dzień zaneguję, to w tej chwili każdym milimetrem serca czuję miłość, coś niewyobrażalnie cudownego 
Dla takich chwil, warto było tydzień umierać w łóżku, warto było wylać hektolitry łez. By móc kochać swojego Skarba przez dzisiejszy wieczór

-
- Gość
Gratujacje! Oby tak dalejkatarzynka pisze: ↑28 września 2017, o 00:26Dumna ja! Przebłysk fantastyczny!
Dla takich chwil, warto było tydzień umierać w łóżku, warto było wylać hektolitry łez. By móc kochać swojego Skarba przez dzisiejszy wieczórChoć lada dzień zaneguję, to w tej chwili każdym milimetrem serca czuję miłość, coś niewyobrażalnie cudownego
![]()

-
Super gratulacje ino tak dalejkatarzynka pisze: ↑28 września 2017, o 00:26Dumna ja! Przebłysk fantastyczny!
Dla takich chwil, warto było tydzień umierać w łóżku, warto było wylać hektolitry łez. By móc kochać swojego Skarba przez dzisiejszy wieczórChoć lada dzień zaneguję, to w tej chwili każdym milimetrem serca czuję miłość, coś niewyobrażalnie cudownego
![]()

Ja tez sie pochwale wczoraj bylo bardzo fajnie wieczorem i dzisiaj tez jest lepiej... Z dnia na dzien czuje sie coraz lepiej ze soba i swoim zwiazkiem
- katarzynka
Miło słyszeć takie wieści Kochana, krok po kroczku oby tak dalej! A jeśli się nawet cofamy, to tylko po to by wziąć rozbiegnikanere pisze: ↑28 września 2017, o 11:14Super gratulacje ino tak dalejkatarzynka pisze: ↑28 września 2017, o 00:26Dumna ja! Przebłysk fantastyczny!
![]()
![]()
![]()
![]()
dls takoch chwil warto zyc
trzymam kciuki za dalsze sukcesy.
Ja tez sie pochwale wczoraj bylo bardzo fajnie wieczorem i dzisiaj tez jest lepiej... Z dnia na dzien czuje sie coraz lepiej ze soba i swoim zwiazkiem