20 sierpnia 2024, o 10:54
Kochane! U mnie jest nadal slabo, ale takim sposobem nie wyjdziemy z tego nigdy. Wchodzenie na to forum jest najgirszym co mozs byc, ja wiem ze dla was to jest ciezkie, dla mnie rowniez.. Ja wiem ze wchodzicie tu aby uspokoic swoj lęk, ale to pogarsza sytuacje, pokazujecie nerwicy ze jest dla was czyms najgorszym, prawda jest taka ze kazdej/kazdemu z nas zalezy na naszym partnerze, kochamy! Inaczej na trafilybysmy tu, uwierzcie mi ze chocbyscie mialy za męża Mistera Polski, tez mialybyscie te mysli, to nie jest problem w naszych ukochanych, to problem w nas. Dlatego, jesli nie dajecie rady, skorzystajcie z pomocy terapeuty/psychoterapeuty. Ja znalazłam kobietę, ktora prowadzi terapię online TYLKO i wylacznie dla R-ocdowcow i ma przeznaczonego instagrama tylko dla nas! Jest to kobieta ktora byla w naszym miejscu, przeszla ten koszmar i jest z ta sama osoba z ktora miala nerwice, juz po slubie! Dziewczyny, chlopaki, nie wyjdziemy z tego poki bedziemy robic kompulsje, sprawdzac uczucia, wchodzic na forum, po prostu nie wyjdziemy! Ja wiem ze ro ogromny dyskomfort, sama w tym jestem, mi tez jest w cholere ciezko, ale nasz mozg jest zaprogramowany do tego zeby ten dyskomfort wytrzymac. Jak ciezko wam wytrzymać bez wchodzenia na forum, to robcie sobie ograniczenie np. pol godzinki dziennie i powoli zmniejszac, tak to bedziemy siedziec w tym gowienku cale zycie! Trzymam za was kciuki! Pomyslcie sobie, czy przejmowalyscie sie ze przestalyscie lubic jakas laske, kolege, przyjaciela? Ja nie! także pamiętajcie ze to tylko nerwica!