Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja choruję od 6 lat.Jestem cały czas pod opieką psychiatry.Miałam to szczęście,że za pierwszym razem bardzo szybko trafiłam do lekarza.Już po 2 miesiącach.Najpierw oczywiście przeszłam wszystkie badania.Nie wstydziłam się iść do psychiatry.Byłam w takim stanie,że pragnęłam tylko,żeby ktoś mi pomógł i ten koszmar się skończył
Sztuką jest w poznawaniu człowieka, przez pryzmat ciała poznać jego duszę.
- tajemnica
Rzeczywiście miałaś szczęście u mnie trwa to 6 lat i dopiero teraz idę do lekarza ale to też dlatego że lekarzy się też boje, takie kółko zamknięte. Badania miałam robione bo musiałam leczyć stawy ale to inna historia. Ostatnio co noc mam koszmary zaczynam się bać że mi całkiem odbije....
„ W swoim życiu przeżyłam wiele, wiele tragedii – większość z których nigdy się nie wydarzyła. "
-
To,że się boisz choroby psychicznej to normalny objaw nerwicowy
Chyba każdy z nas to przerabiał.Podziwiam Cię,że tyle lat z tym wytrzymałaś.Ja po 2 miesiącach byłam wyczerpana fizycznie i psychicznie.

- tajemnica
Ja nie wiedziałam że to się leczy, myślałam że jestem nie normalna i taki mój los. Nawet mąż choć czasem się złości że on musi coś załatwić to przywykł do tego że tak mam i chyba nie do końca zdaje sobie sprawę z tego co ja czuje. Dlatego myślałam że jakbym z tym poszła do psychologa to by mi powiedział że wymyślam sobie.
„ W swoim życiu przeżyłam wiele, wiele tragedii – większość z których nigdy się nie wydarzyła. "
-
Wysłałam Ci PW 

-
- Administrator
Bo przy leku społecznym jest inaczej, człowiek od razu nie idzie sie leczyć po pierwsze z powodu samej fobii a po drugie wydaje mu się to wszystko dziwne, że np reka mu sie trzesie jak ktoś go obserwuje, jednym słowem wstydzi się tych swoich dziwactw.. A do tego kiedy ma się fobię to najgorzej się czuje w sytuacjach kiedy musimy konfrontowac się z ludźmi czy nawet przechodzić obok nich. Reszta czasu z samopoczuciem jest zazwyczaj dobra, dlatego na poczatku wielu z nas woli stosowac unikanie tych wszystkich sytuacji niż leczenie. A czekamy tak naprawde na cud 
Wikatoria jaka dawkę asentry łykasz teraz? Znając życie dzieliłaś to jak tylko się da
Pytam bo musze wrócic do tego cholernego Zoloftu.

Wikatoria jaka dawkę asentry łykasz teraz? Znając życie dzieliłaś to jak tylko się da

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Teraz Victor uważaj,bo Cię zaskocze
Nie dzieliłam tylko ogólny schemat miałam taki,że ostatniego dnia biorę 5 mg Lexapro a na następny 50mg Asentry i jeszcze następny 100mg.I prawie tak zrobiłam,tylko 50mg łykałam przez 3 dni
Od 2 dni łykam już 100mg a powinnam 150mg.Więc jak widzisz troszkę sobie zmieniłam
Ale tylko troszke
A Ty co brałeś?Nie było poprawy,że zmieniasz?
Tajemnica,Nasz Victor to jest ekspertem od tych zaburzeń

A Ty co brałeś?Nie było poprawy,że zmieniasz?
Tajemnica,Nasz Victor to jest ekspertem od tych zaburzeń

Ostatnio zmieniony 7 listopada 2010, o 15:23 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wiktora Ty LIZUSIE :P
Powód: Wiktora Ty LIZUSIE :P
- tajemnica
Ty już się nie wygłupiaj z tą tajemnicą wydałaś mnie kim jestem
:
Co do Victora właśnie zauważyłam jak ogromną ma wiedzę, bardzo cieszę się mogąc poznać takich ludzi jak wy

Co do Victora właśnie zauważyłam jak ogromną ma wiedzę, bardzo cieszę się mogąc poznać takich ludzi jak wy

-
Oj Maja nie gniewaj się 

-
Cieszę się,zobaczysz,że razem jest lepiej
Zawsze ktoś służy dobrym słowem 

-
Dlaczego?