ps. nie loguje sie bo internet na pelnym morzu dziala nieco wolno a kosztuje duzo
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
halfix_82
- Gość
Widze moi mili ze ruch na forum zamarl... jesli to oznacza ze mamy sie lepiej ciesze sie
nie wiem co sie z wami dzieje a chetnie bym sie dowiedzial jak sobie radzicie:) ja wlasnie jestem na promie plyne do dublina, mysle ze udalo mi sie zrobic ogromny krok w przod , niedawno bylo to poza moim kompletnym zasiegiem... w przeciagu 3tyg po raz 2gi pokonalem 500km pociagiem wprawdzie w 4 godzinki no ale zawsze 500 i prom 2 h gdzie ja panicznie boje sie zamknietych miejsc... mysle ze jest swiatlo w tunelu , narazie mam ochote spedzic milo tydzien u boku...
a co u was?? jak sobie radzicie?? i czy ktos wie co sie dzieje z wiktorem i adamem?? pozdrawiam
ps. nie loguje sie bo internet na pelnym morzu dziala nieco wolno a kosztuje duzo
-
wikatoria1708
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam wszystkich
Nastała cisza na naszym forum.U mie z kazdym dniem coraz lepiej chociaż zdarzają sie niestety gorsze dni.Oczywiście nie szaleje tak jak nasz Grzesiu ale do sklepu wychodze
Pozdrawiam wszystkich i odezwijcie sie od czasu do czasu 
Sztuką jest w poznawaniu człowieka, przez pryzmat ciała poznać jego duszę.
-
Wojciech
- Odburzony Wolontariusz Forum
Hej hej wszystkim
Jak u was Wikatoria widzę, że już są jakies poprawy
i u halfixa też
To bardzo dobrze. U mnie znowu nie jest za dobrze ale też jakby cos troche inaczej, nie wiem tylko czy lepiej czy jakoś inaczej
Trochę to pogmatwane ale tak się czuję źle, dziwnie ale inaczej niż na poczatku tego świństwa. Mam nadzieję, że się przyzwyczajam i będzie w końcu lepiej 
A co właśnie u Wiktora? Bo na gygy coś nie odpowiada a takto zawsze można było go złapać. Mam nadzieję, że zdrowieję i dlatego tak milczy.
Adama też nie widać ale on w szpitalu leży z tego co wiem i dlatego chyba go nie ma.
A co właśnie u Wiktora? Bo na gygy coś nie odpowiada a takto zawsze można było go złapać. Mam nadzieję, że zdrowieję i dlatego tak milczy.
Adama też nie widać ale on w szpitalu leży z tego co wiem i dlatego chyba go nie ma.
-
wikatoria1708
Ja dzisiaj odebrałam swoje wyniki i są idealne
Jakie to dziwne,że człowiek codziennie sie czuje osłabiony a tu wszystko ok
Kolejny dowód na to,że wszystko siedzi w naszej psychice.Pozdrawiam 
-
Wojciech
- Odburzony Wolontariusz Forum
No widzisz tak myślałem, że będzie okey
To tez cię jakoś uspokoi pewnie 
-
wikatoria1708
Masz racje Wojtuś
Troche sie uspokoiłam ale dziś nie czuje się super.Nie mam na co zwalić więc może to pogoda tak na mnie wpływa 
-
halfix
- Gość
Witajcie moi drodzy
co u was slychac?? ja ostatnio was zaniedbuje , ale jestem zabiegany czesto jezdze londyn - dublin duzo pracy no i nie bylo jak , widze ze lato dobiega konca no i niestety ruch na forum powoli przybierze na sile... takie zycie , Victor co u Ciebie , jak wam idzie leczenie?? pozdrawiam
-
Nerwica
- Odburzony i pomocny użytkownik
Witam wszystkich ponownie
U mnie jest poprawa ale lekka bardzo ale zawsze coś. To po citalu chyba który łykam od lipca. mam nadzieję że poprawi się jeszcze bardziej 
A jak Wikatori au ciebie? Jak dori u ciebie? napiszcie jak u was leci
A jak Wikatori au ciebie? Jak dori u ciebie? napiszcie jak u was leci
-
wikatoria1708
Witaj Nerwico
U mnie tak różnie.Ale musze powiedzieć,że tych lepszych dni jest coraz więcej
Teraz jestem przeziębiona i czuje się dużo gorzej.Pojawiły się też zawroty głowy,których szczerze nienawidze
Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję,że niedługo przejdzie
Właśnie martwie się o dori,bo już długo nie pisała.Mam nadzieję,że to dlatego,że czuje się dobrze
-- 2 października 2010, o 15:05 --
Hej
Widzę,że na forum zaczyna się robić ruch.Ja jestem czwarty dzień na zwiększonej dawce leku i nie czuję się za dobrze.Ale mam nadzieję,ze niedługo przejdzie
A co u was słychać?
Właśnie martwie się o dori,bo już długo nie pisała.Mam nadzieję,że to dlatego,że czuje się dobrze
-- 2 października 2010, o 15:05 --
Hej
-
Nerwica
- Odburzony i pomocny użytkownik
U mni enawet już lepiej ale tez nie do końca. czaem mam bardzo silne leki jeszcze a to nie dobrze świadczy bo podłamuje mnie troche 
A jaka to dawka leku? I w ogole jak sie po nim czujesz? Jak porownujesz stan z przed a po
A jaka to dawka leku? I w ogole jak sie po nim czujesz? Jak porownujesz stan z przed a po
-
wikatoria1708
Ja teraz jestem na dawce 15mg.Nie czuję sie za dobrze.Nie powiem,kilka lęków zniknęło ale natrętne myśli pozostały.Dlatego zwiększyłam dawkę.Zobaczymy jak to będzie.Jestem dobrej myśli 
-
Iwa
Dzisiaj byłam u lekarza psychiatry i dostalam lek który jest cholernie drogi
Lexapro z tego co widze tutaj niektórzy z was go łykają bądź łykali. ten lek kosztuje około 100 złotych
Drogo jak dla mnie. czy ktos z was miał jakies tańsze zamienniki potem?
I jeszcze jedno czy ciezko jest na poczatku przy tym leku? Od jutra łykam te tabletki można dzielić?
I jeszcze jedno czy ciezko jest na poczatku przy tym leku? Od jutra łykam te tabletki można dzielić?
-
wikatoria1708
Hej
Ja biorę zamiennik Lexapro-Mozarin.Płacę za niego 50 zł.Teraz właśnie zwiększyłam dawkę.Na początku to miałam jadłowstręt i nasiliły mi sie lęki.Poza tym bolała mnie głowa i byłam strasznie senna.Pani doktor stwierdziła,że jestem strasznie wrazliwa na leki
Od jakiej dawki masz zacząć?Ja brałam przez 4 dni 1/4 potem 5mg a po niecałych 2 tyg 10mg.Teraz jestem na 15mg
-
Iwa
Ok nastepnym razem powiem jej że chce zamiennik bo 100 to dużo. Mam brać 5 mg przez 5 dni a potem 10 mg. Czyli pół a potem całą. Boje się troche brać nowego leku ale muszę, wyjścia nie mam jak na razie. A na swojej tabletce miałaś podziałke na 1/4? Jak nie ma podziałki to można takie prochy kroić?
-
wikatoria1708
Nie było podziałki
Tak kombinowałam,że zaczęły mi wychodzić jakieś okruszki
Nie bój się brać leku.Łatwo mi mówić,ja po 5 min od wzięcia tabletki miałam atak
Ale z czasem przeszło.Pomysl sobie,że niedługo wszystko przejdzie