Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- pokręcony_22
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam, słabszy dzień? dobre sobie. jakbym miał ułożyć drogę z moich słabszych dni to byłby równy szerokości równika. Myślałem że na tym forum znajdę kogoś kto podpowie, pomoże. da wskazówki. Chodzi mi już o osoby które zwalczyły ten syf. Ale nie. TO PO JAKĄ CHOLERĘ JEST TO FORUM??? pisałem do paru osób w nadziei że jednak, MOŻE ktoś odpisze, to nic nie kosztuje prawda??? a mogłoby pomóc. Ale nie. PIEPRZYĆ TO ŻAŁOSNE FORUM
-
- Administrator
Żegnamy 

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
-
- Administrator
Ogólnie to odpisałem ci w twoim temacie 
post43214.html#p43214
Ale tak w ogóle to też żaden obowiązek

post43214.html#p43214
Ale tak w ogóle to też żaden obowiązek

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
pokręcony_22 pisze:Witam, słabszy dzień? dobre sobie. jakbym miał ułożyć drogę z moich słabszych dni to byłby równy szerokości równika. Myślałem że na tym forum znajdę kogoś kto podpowie, pomoże. da wskazówki. Chodzi mi już o osoby które zwalczyły ten syf. Ale nie. TO PO JAKĄ CHOLERĘ JEST TO FORUM??? pisałem do paru osób w nadziei że jednak, MOŻE ktoś odpisze, to nic nie kosztuje prawda??? a mogłoby pomóc. Ale nie. PIEPRZYĆ TO ŻAŁOSNE FORUM
Z forum to trzeba umieć korzystać

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
-
pokręcony_22 nie obrażaj forum, bo prowadzą je ludzie, umieszczający wiele pomocnych materiałów i odwalając dobrej roboty i to bezinteresownie. rozumie, że jesteś sfrustrowany ja też ze względu na swoje objawy jestme pełen frustracji, zrezygnownaia ale mam z teog powodu wylewać żółć na cos co stworzyli ludzie w celu pomocy?No proszę Cie, tka po prostu nie wypada.Ja mimo, że mój stan się nie poprawia a czasem nawet pogarsza, to i tka jestem wdzięczny Victorowi, Divinowi. Sma w życiu codziennym wiele udzielma się społecznie i to też są społęcznicy, starają się nam wszystkim pomóc jak tylko mogą
-
Dokładnie mnie też łapie a w zasadzie ciagle trwa zlosc i frustracja bo chocby sama akceptacja tego to ciezki kawalek chleba.
Ale co najwazniejsze to dzieki zaangazowaniu tu wielu roznych osob widze u siebie zmiane patrzenia na zaburzenie. A to moj drugi epizod bo dawniej tez mialam i teraz dopiero widze co robilam zle i czemu to teraz mam w takiej formie.
A z tego sie bardzo ciesze a zawdzieczam to tylko osobom stad i co najlepsze nie wymienilam ani jednej PW
Wszystko jest pod nosem.
Reszte mozna sie wspierac w postach czy nawet wyzalic czy dopytac.
Ale co najwazniejsze to dzieki zaangazowaniu tu wielu roznych osob widze u siebie zmiane patrzenia na zaburzenie. A to moj drugi epizod bo dawniej tez mialam i teraz dopiero widze co robilam zle i czemu to teraz mam w takiej formie.
A z tego sie bardzo ciesze a zawdzieczam to tylko osobom stad i co najlepsze nie wymienilam ani jednej PW

Reszte mozna sie wspierac w postach czy nawet wyzalic czy dopytac.
-
- Gość
Super Kasiu
Ja mam takich dni coraz wiecej wiec glowy do gory wszyscy! Bo to ma koniec 

- monika98
- Odważny i aktywny forumowicz
Dzisiaj kilka razy brałam się za napisanie posta jak to jest mi źle i że wydaje mi się, że błądzę w tym wszystkim. Stwierdziłam jednak, że nie będę narzekała bo mimo, że jest źle jest dużo lepiej niż wcześniej dlatego doszłam do wniosku, że śmieszne było by użalanie się nad sobą jak tak naprawdę nie mam powodu 

-
- Administrator
Otóż to!
"Weźcie się w garść"....
"Weźcie się w garść"....

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".