Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
pokręcony_22
Zarejestrowany Użytkownik

14 grudnia 2014, o 00:12

Witam, słabszy dzień? dobre sobie. jakbym miał ułożyć drogę z moich słabszych dni to byłby równy szerokości równika. Myślałem że na tym forum znajdę kogoś kto podpowie, pomoże. da wskazówki. Chodzi mi już o osoby które zwalczyły ten syf. Ale nie. TO PO JAKĄ CHOLERĘ JEST TO FORUM??? pisałem do paru osób w nadziei że jednak, MOŻE ktoś odpisze, to nic nie kosztuje prawda??? a mogłoby pomóc. Ale nie. PIEPRZYĆ TO ŻAŁOSNE FORUM
Divin
Administrator

14 grudnia 2014, o 00:13

Żegnamy :)
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
Victor
Administrator

14 grudnia 2014, o 00:14

Ogólnie to odpisałem ci w twoim temacie ;)
post43214.html#p43214

Ale tak w ogóle to też żaden obowiązek :)
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie

Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Awatar użytkownika
dankan
Odburzony i pomocny użytkownik

14 grudnia 2014, o 00:19

pokręcony_22 pisze:Witam, słabszy dzień? dobre sobie. jakbym miał ułożyć drogę z moich słabszych dni to byłby równy szerokości równika. Myślałem że na tym forum znajdę kogoś kto podpowie, pomoże. da wskazówki. Chodzi mi już o osoby które zwalczyły ten syf. Ale nie. TO PO JAKĄ CHOLERĘ JEST TO FORUM??? pisałem do paru osób w nadziei że jednak, MOŻE ktoś odpisze, to nic nie kosztuje prawda??? a mogłoby pomóc. Ale nie. PIEPRZYĆ TO ŻAŁOSNE FORUM

Z forum to trzeba umieć korzystać ;) Poczytać i pomysleć. Bierność nigdy nie pomaga jesli chodzi o nasze psychy :)
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014

spis-tresci-autorami-t4728.html
Kimek

14 grudnia 2014, o 09:46

pokręcony_22 nie obrażaj forum, bo prowadzą je ludzie, umieszczający wiele pomocnych materiałów i odwalając dobrej roboty i to bezinteresownie. rozumie, że jesteś sfrustrowany ja też ze względu na swoje objawy jestme pełen frustracji, zrezygnownaia ale mam z teog powodu wylewać żółć na cos co stworzyli ludzie w celu pomocy?No proszę Cie, tka po prostu nie wypada.Ja mimo, że mój stan się nie poprawia a czasem nawet pogarsza, to i tka jestem wdzięczny Victorowi, Divinowi. Sma w życiu codziennym wiele udzielma się społecznie i to też są społęcznicy, starają się nam wszystkim pomóc jak tylko mogą
AnetkaM

14 grudnia 2014, o 15:12

Dokładnie mnie też łapie a w zasadzie ciagle trwa zlosc i frustracja bo chocby sama akceptacja tego to ciezki kawalek chleba.
Ale co najwazniejsze to dzieki zaangazowaniu tu wielu roznych osob widze u siebie zmiane patrzenia na zaburzenie. A to moj drugi epizod bo dawniej tez mialam i teraz dopiero widze co robilam zle i czemu to teraz mam w takiej formie.
A z tego sie bardzo ciesze a zawdzieczam to tylko osobom stad i co najlepsze nie wymienilam ani jednej PW :) Wszystko jest pod nosem.
Reszte mozna sie wspierac w postach czy nawet wyzalic czy dopytac.
Awatar użytkownika
kasiaczek

14 grudnia 2014, o 17:44

Yyy to ja sie pochwale ze kolejny dobry dzien mam :-)
ssaa
Gość

14 grudnia 2014, o 18:01

Super Kasiu :) Ja mam takich dni coraz wiecej wiec glowy do gory wszyscy! Bo to ma koniec :)
Awatar użytkownika
kasiaczek

14 grudnia 2014, o 19:18

No tez sie ciesze. Jeszcze tylko musze popracowac nad natretami typu " A co bedzie jak Ci sie zaraz serce przewroci" i wizja jak sie czolgam do sasiadki by pogotowie wezwala. No ha pierd....:-D
Awatar użytkownika
monika98
Odważny i aktywny forumowicz

15 grudnia 2014, o 11:23

Dzisiaj kilka razy brałam się za napisanie posta jak to jest mi źle i że wydaje mi się, że błądzę w tym wszystkim. Stwierdziłam jednak, że nie będę narzekała bo mimo, że jest źle jest dużo lepiej niż wcześniej dlatego doszłam do wniosku, że śmieszne było by użalanie się nad sobą jak tak naprawdę nie mam powodu :D
Victor
Administrator

15 grudnia 2014, o 11:26

Otóż to!

"Weźcie się w garść".... :DD
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie

Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Awatar użytkownika
elala73

15 grudnia 2014, o 12:00

Monia , nic a nic nie ponarzekasz ? To może chociaż na pogodę ? :)
Awatar użytkownika
monika98
Odważny i aktywny forumowicz

15 grudnia 2014, o 12:04

Hahaha u mnie typowo wiosenna pogoda świeci słoneczko i jest bardzo ciepło :DD Za dużo czasu poświęciłam na początku właśnie na takie narzekanie i użalanie się nad sobą...
Awatar użytkownika
kasiaczek

15 grudnia 2014, o 12:32

No też się nie chcę użalać, choć czasem najlepiej bym usiadła i popłakała ;) Liczę na to, ze teraz będzie takich momentów mniej. Miłego dnia wszystkim ;)
kasienka

15 grudnia 2014, o 12:56

Ajjjj tam czasem trzeba sie pouzalac xd Nie sluchac odburzonych bo oni teraz sie nabijajac moga jak juz sa po drugiej stronie xd
ODPOWIEDZ