Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Trzymam za Ciebie kciuki.Ja już dzisiaj biore 6 dzień.Nie jest lekko ale cały czas sobie mówie,że bede sie lepiej czuła.Ulotke to już znam na pamięć:)
Sztuką jest w poznawaniu człowieka, przez pryzmat ciała poznać jego duszę.
- Dori
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja też już znam na pamięć a lek mam dopiero od dzisiaj
Ja też jestem właśnie nastawiona że będzie lepiej. Nawet jak lek przyniosłam do domu to odrobinę może nie tyle co się lepiej poczułam co humor mi się poprawił. Oby tylko to pomogło.
A ulotke ponoć wyrzuciłaś
!!!!!:)

A ulotke ponoć wyrzuciłaś

-
Tak ale niestety znalazłam ją w internecie:):)Zdawaj nam codziennie relacje.Będziesz brać rano czy wieczorem?
-
Ja też biore rano ale dzisiaj zastanawiałam się czy nie lepiej byłoby brac wieczorem.Może bym przespała te skutki uboczne
Najgorzej to zacząć brać
Choć pózniej też nie jest za dobrze.Ja osobiscie się cieszę,że tak jak w przypadku asentry nie czekałam miesiąca zanim wzięłam pierwszą tabletkę
A Tobie oprócz tych tabletek przepisał coś na uspokojenie?Ja dostałam xanax,który mam brać żeby przerwać atak.Ale nawet go nie wykupiłam.

- Dori
Nie ja niczego nie dostałam oprócz Paxilu. Ale może własnie lepiej by było cos dostać w razie co. Tylko że ja znowu bym znając siebie nie chciała mieszać tych leków. Bała bym się 
Ja na noc bym nie wzieła takiej tabletki w dzień wydaje mi się to jakoś bezpieczniejsze

Ja na noc bym nie wzieła takiej tabletki w dzień wydaje mi się to jakoś bezpieczniejsze
-
Ja mam ten cały xanax w domu dawkę 1 mg ale nigdy nie brała tego Jak czytam tak forum to rany ale niektórzy mają jazdy sama bym nie uwierzyła że nerwica może dawać takie objawy. Ja też mam niepokój i strach przed schizofrenią, lekarz mówi że to nerwica. Ale jak czytam o tych atakach, objawach derealizacji to aż strach łapie jak mozna takie coś przeżywać 
Więc chyba leki sobie daruję bo nie jest ze mną tak źle.

Więc chyba leki sobie daruję bo nie jest ze mną tak źle.
-
True to ty się wybierz na jakąś terapie tak to żeby pomogła ci zwalzyć ten strach przed schizofrenią. Bo ja na początku też miałam małe objawy i myślałam że taka nerwica to pryszcz. Męczyła ale się żyło i udawało że problemu nie ma. Ale z czasem lęki się nasilały i potem już nie było lekko. Ja nie chce straszyć ale lek przed schizofrenia już oznacza problemy z nerwicą!! i jak nie chcesz lekami to terapię, czymś leczyć to trzeba. Skoro samo nie mija.
- Dori
Dokładnie jakie by to leki nie były i ich nasilenie trzeba to leczyć, nie chcesz lekami to próbuj terapią czy innymi sposobami typu natural. Ja tez się nauczyłam żadnych lęków nie wolno lekceważyć.
Dobrej nocki życzę wszystkim!
Dobrej nocki życzę wszystkim!
-
Witam
U mnie złego samopoczucia ciąg dalszy.Ale cóż,kiedyś musi być lepiej
Dori czekam na Twoją relacje 

- Dori
A więc tak dzisaj wziełam Paxtin
pokroiłam procha jak tylko się da
i zazyłam mniej nić ćwiartkę, na poczatek musiałam tak pokroić, chociaż nie wiem czy tak można robić z nimi 
Ale połknełam koło 10 i do tej pory wszystko tak jak było może za mała dawka ale niech się moja głowa przyzwyczaja!
Tyle że siedze jak na szpilkach zauważyłam i staram się coś robić bo w końcu samam wywołam zaraz jakieś ataki.

Ale połknełam koło 10 i do tej pory wszystko tak jak było może za mała dawka ale niech się moja głowa przyzwyczaja!

Tyle że siedze jak na szpilkach zauważyłam i staram się coś robić bo w końcu samam wywołam zaraz jakieś ataki.
-
Ja jak tylko połkne to już mam atak
Dzisiaj jest tragicznie cały czas mi słabo i od razu mysli,że zaraz zemdleje.Rano jak wstane jest ok,dopiero jak wezme tabletke to się zaczyna.To chyba zasługa mojej psychiki 

- Dori
Pewnie tak bo czytałam że te leki we krwi pojawiają sie po wzięciu tak po 6 godzinach. I teraz ja z kolei odliczam od 10 6 godzin, niby jestem czyms zajeta ale ciągle o tym mysle.
Chociaz dzisiaj to od samego rana jest mi słabo bardzo jeszcze przed połknieciem leku. Ja podejrzewam że to co ja połknełam to taka dawka nie doleci nawet do krwi
Chociaz dzisiaj to od samego rana jest mi słabo bardzo jeszcze przed połknieciem leku. Ja podejrzewam że to co ja połknełam to taka dawka nie doleci nawet do krwi

-
Oj,my nerwuski jesteśmy biedne
Ja też pierwszego dnia podzieliłam tabletke na 4 czesci i wzięłam najmniejszą
Teraz sobie powtarzam,ze jeszcze tydzień i powinno byc lepiej.Dobrze,że wieczorem i w nocy mam spokój 

- Dori
Ja spokój mam tylko wtedy kiedy śpie
i nie jestem świadoma jkaby tego lęku i napięcia oraz tych objawów. mam nadzieje że ten lek nie spowoduje bezssenności bo bym nie wyrobiła chyba 
Ale i tak jestem zdeterminowana na razie na tabletki!

Ale i tak jestem zdeterminowana na razie na tabletki!