Mati, niestety nie mam depresji od nerwicy. Depresje była pierwsza. Choć w tej chwili trudno rozgraniczyć.Nipo pisze: ↑6 maja 2018, o 20:03Ty masz depresje od nerwicy ?Kasia dasz radę może pomysl o jakimś ośrodku leczenia depresjiale ani depresja ani nerwica nie zabija
![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
Czuję, że jestem na dnie. Wstanie z łóżka jest wejściem na Mount Everest. Czuję, że nie ma czego zbierać.georgia21 pisze: ↑6 maja 2018, o 20:08Czuję, że dotykasz dna ? że gorzej być nie może ? Masz rację , nie może, może być już tylko lepiej, daj sobie czas, a odbijesz się od dna, wierz mikatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 19:53Nie mam siły, każdy oddech zabija. Depresja zabija, nerwica zabija. Nie ma mnie już. Całymi dniami płaczę, całymi dniami udaję, że wszystko jest w porządku. "Weź daj spokój", "Masz dla kogo żyć". A może ja nie chcę żyć, może nie potrafię? Może to jest ta cierpienia granica, za którą podejmuje się decyzję, że dłużej już nie można?![]()
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Katarzynka może pobaw się w wojsko zabawa-wojsko-t11097.htmlkatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 20:41Czuję, że jestem na dnie. Wstanie z łóżka jest wejściem na Mount Everest. Czuję, że nie ma czego zbierać.georgia21 pisze: ↑6 maja 2018, o 20:08Czuję, że dotykasz dna ? że gorzej być nie może ? Masz rację , nie może, może być już tylko lepiej, daj sobie czas, a odbijesz się od dna, wierz mikatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 19:53Nie mam siły, każdy oddech zabija. Depresja zabija, nerwica zabija. Nie ma mnie już. Całymi dniami płaczę, całymi dniami udaję, że wszystko jest w porządku. "Weź daj spokój", "Masz dla kogo żyć". A może ja nie chcę żyć, może nie potrafię? Może to jest ta cierpienia granica, za którą podejmuje się decyzję, że dłużej już nie można?![]()

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
-
To pozwól sobie tam być. Kiedy tylko możesz. Ja miałam coś takiego, że byłam w pracy i marzyłam o tym, żeby być już w domu, móc zawinąć się w kołdrę i nie wychodzić spod niej. I tylko myśl o tym, że po pracy będę mogła to w końcu zrobić, poleżeć na swoim dnie, trzymała mnie jakoś. Skoro czujesz, że nie masz czego zbierać-nie zbieraj, niech leży
Przeczekaj to.

- katarzynka
- katarzynka
Dziękuję Ci za te słowa. Naprawdę wiele dają. Samo to, że mogę tu napisać, że nikt nie powie weź się w garść, nie przesadzaj, to dużo.georgia21 pisze: ↑6 maja 2018, o 20:50To pozwól sobie tam być. Kiedy tylko możesz. Ja miałam coś takiego, że byłam w pracy i marzyłam o tym, żeby być już w domu, móc zawinąć się w kołdrę i nie wychodzić spod niej. I tylko myśl o tym, że po pracy będę mogła to w końcu zrobić, poleżeć na swoim dnie, trzymała mnie jakoś. Skoro czujesz, że nie masz czego zbierać-nie zbieraj, niech leżyPrzeczekaj to.
- katarzynka
Arletko, nie widziałam wcześniej tego topicu! Spróbuję, choć na tę chwilę zdaje się być awykonalne.schanis22 pisze: ↑6 maja 2018, o 20:44Katarzynka może pobaw się w wojsko zabawa-wojsko-t11097.htmlkatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 20:41Czuję, że jestem na dnie. Wstanie z łóżka jest wejściem na Mount Everest. Czuję, że nie ma czego zbierać.![]()
- Nipo
Arletka bardzo fajna rzecz działanie na rozkaz w wojskoschanis22 pisze: ↑6 maja 2018, o 20:44Katarzynka może pobaw się w wojsko zabawa-wojsko-t11097.htmlkatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 20:41Czuję, że jestem na dnie. Wstanie z łóżka jest wejściem na Mount Everest. Czuję, że nie ma czego zbierać.![]()

- schanis22
łe nokatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 20:59Arletko, nie widziałam wcześniej tego topicu! Spróbuję, choć na tę chwilę zdaje się być awykonalne.schanis22 pisze: ↑6 maja 2018, o 20:44Katarzynka może pobaw się w wojsko zabawa-wojsko-t11097.htmlkatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 20:41
Czuję, że jestem na dnie. Wstanie z łóżka jest wejściem na Mount Everest. Czuję, że nie ma czego zbierać.![]()

- schanis22
Mateusz to jest mój stary post , kiedy nie miałam siły nawet wstać z łóżka , nie wiem czy jak powiesz nerwie zostaw mnie w spokoju to Cię zostawiNipo pisze: ↑6 maja 2018, o 21:11Arletka bardzo fajna rzecz działanie na rozkaz w wojskoschanis22 pisze: ↑6 maja 2018, o 20:44Katarzynka może pobaw się w wojsko zabawa-wojsko-t11097.htmlkatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 20:41
Czuję, że jestem na dnie. Wstanie z łóżka jest wejściem na Mount Everest. Czuję, że nie ma czego zbierać.![]()
a jak powiem nerwie zostaw mnie w spokoju ? To tez pójdzie na rozkaz hheh

- katarzynka
Obiecuję poprawę! Tobie się udało, to może i ze mnie będą ludzieschanis22 pisze: ↑6 maja 2018, o 21:12łe nokatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 20:59Arletko, nie widziałam wcześniej tego topicu! Spróbuję, choć na tę chwilę zdaje się być awykonalne.Katarzynko to ja tu takie dzieła tworzę a Ty nie widzisz
Wszystko się da kochana
uprzyj się jak osioł !

- Nipo
Kasia na pewno sie uda !!w kupie siła !!katarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 21:23Obiecuję poprawę! Tobie się udało, to może i ze mnie będą ludzieschanis22 pisze: ↑6 maja 2018, o 21:12łe nokatarzynka pisze: ↑6 maja 2018, o 20:59
Arletko, nie widziałam wcześniej tego topicu! Spróbuję, choć na tę chwilę zdaje się być awykonalne.Katarzynko to ja tu takie dzieła tworzę a Ty nie widzisz
Wszystko się da kochana
uprzyj się jak osioł !
![]()
- Nipo
Wiem śmieje sieschanis22 pisze: ↑6 maja 2018, o 21:20Mateusz to jest mój stary post , kiedy nie miałam siły nawet wstać z łóżka , nie wiem czy jak powiesz nerwie zostaw mnie w spokoju to Cię zostawiale wiem na pewno że kiedy , zaczniesz zajmować się życiem , a nie zaburzeniem to pójdzie na rozkaz
![]()