Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Marek S.
- Zarejestrowany Użytkownik
A ja cały czas kurna mam zaburzenia widzenia, jakbym zle dobrane szkła korekcyjne nosił.
Ogarnąłem natręty, ogarnąłem problemy z sercem, ogarnąłem somaty brzuszne i początki hipochondrii ale zaburzenia widzenia nie ustępują. Idzie piękna wiosna a ja patrząc na drzewa wpierw widzę zaburzenie a potem drzewa
Czasami jest lepiej a czasami po przebudzeniu znów problem. Oczywiście byłem u okulisty i oczywiście miałem rezonansy ale też oczywiście żadnych znaków jakiejś choroby.
Czy ten somat jest Wam znany? Nie nakręcam się bo już się nieco przyzwyczaiłem. Wystarczy jednak kilka godzin wytężonej koncentracji i jest gorzej.
Mam tam jakieś problemy z kręgosłupem, kto ich nie ma, ale żeby aż tak zaburzało widzenie... stąd pytanie.
Ogarnąłem natręty, ogarnąłem problemy z sercem, ogarnąłem somaty brzuszne i początki hipochondrii ale zaburzenia widzenia nie ustępują. Idzie piękna wiosna a ja patrząc na drzewa wpierw widzę zaburzenie a potem drzewa

Czasami jest lepiej a czasami po przebudzeniu znów problem. Oczywiście byłem u okulisty i oczywiście miałem rezonansy ale też oczywiście żadnych znaków jakiejś choroby.
Czy ten somat jest Wam znany? Nie nakręcam się bo już się nieco przyzwyczaiłem. Wystarczy jednak kilka godzin wytężonej koncentracji i jest gorzej.
Mam tam jakieś problemy z kręgosłupem, kto ich nie ma, ale żeby aż tak zaburzało widzenie... stąd pytanie.
- Celine Marie
Dzisiaj mam zgona co można było przewidzieć po dwóch jako takich dniach ,ciężko jest stosować zasady ,gdy nie widzi się na oczy,gdy łeb pęka ,wpada się na ściany , a kark pali no ale cóż .Jutro mam rozmowę o pracę na 9:30,już widzę jak ja wstanę jak zasypiam koło 3 -4 ,w dodatku prąd mi wysiadł w kilku gniazdkach co mnie mocno zestresowało bo wiadomo bez prądu nie ma życia ,a elektryk kosztuje .Chciałabym zaszyć się na bezludnej wyspie i mieć święty spokój .
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- Marcin12345
Siostra się denerwuje o byle co wkurza mnie to bardzo. Staram się myśleć pozytywnie dzisiaj.

- Laurka2018
Uuu nastrój już masz - zaproś faceta I się odstresujCeline Marie pisze: ↑15 kwietnia 2018, o 18:37Dzisiaj mam zgona co można było przewidzieć po dwóch jako takich dniach ,ciężko jest stosować zasady ,gdy nie widzi się na oczy,gdy łeb pęka ,wpada się na ściany , a kark pali no ale cóż .Jutro mam rozmowę o pracę na 9:30,już widzę jak ja wstanę jak zasypiam koło 3 -4 ,w dodatku prąd mi wysiadł w kilku gniazdkach co mnie mocno zestresowało bo wiadomo bez prądu nie ma życia ,a elektryk kosztuje .Chciałabym zaszyć się na bezludnej wyspie i mieć święty spokój .
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Natalie1208
Powodzenia jutro na rozmowie ! Nie daj sięCeline Marie pisze: ↑15 kwietnia 2018, o 18:37Dzisiaj mam zgona co można było przewidzieć po dwóch jako takich dniach ,ciężko jest stosować zasady ,gdy nie widzi się na oczy,gdy łeb pęka ,wpada się na ściany , a kark pali no ale cóż .Jutro mam rozmowę o pracę na 9:30,już widzę jak ja wstanę jak zasypiam koło 3 -4 ,w dodatku prąd mi wysiadł w kilku gniazdkach co mnie mocno zestresowało bo wiadomo bez prądu nie ma życia ,a elektryk kosztuje .Chciałabym zaszyć się na bezludnej wyspie i mieć święty spokój .

- Laurka2018
Część wszystkim. W tytule wyżal się swobodnie no to się pożale trochę. Przykro mi się jakoś zrobiło bo pomyślałam że nie pasuje do tego forum i źle zrobiłam że się tu zarejestrowałam. Trochę tak szukałam ostatniej deski ratunku ale dziś pomyślałam że nawet to mi się nie udało. Nie dosyć że nie pomagam sobie to jeszcze szkodze innym. Ogólnie jestem niereformowalna i szkoda czasu.... 

Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Zestresowana
Ale dlaczego nie pasujesz do tego forum?Laurka2018 pisze: ↑15 kwietnia 2018, o 21:17Część wszystkim. W tytule wyżal się swobodnie no to się pożale trochę. Przykro mi się jakoś zrobiło bo pomyślałam że nie pasuje do tego forum i źle zrobiłam że się tu zarejestrowałam. Trochę tak szukałam ostatniej deski ratunku ale dziś pomyślałam że nawet to mi się nie udało. Nie dosyć że nie pomagam sobie to jeszcze szkodze innym. Ogólnie jestem niereformowalna i szkoda czasu....![]()
Dlaczego też uważasz, że szkodzisz innym?
- Laurka2018
A bo... kurczę... Mam wyrzuty sumienia trochę. Jestem zbyt natrętna chyba... (?) może i za głupia... Ja to zawsze... chce dobrze A wychodzi jak zwykle.. forum ma służyć do wzajemnego wspierania się w odburzaniu a ja to raczej taki trol który doburza i dobija innych swoim beznadziejnym "Ja". Wiem, nie o to chodziło. Ale ja to zawsze spalony na starcie ... eh.. śmiało można powiedzieć że jak zawsze...
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Zestresowana
Hej, daj spokój, nie jesteś natrętnaLaurka2018 pisze: ↑15 kwietnia 2018, o 21:30A bo... kurczę... Mam wyrzuty sumienia trochę. Jestem zbyt natrętna chyba... (?) może i za głupia... Ja to zawsze... chce dobrze A wychodzi jak zwykle.. forum ma służyć do wzajemnego wspierania się w odburzaniu a ja to raczej taki trol który doburza i dobija innych swoim beznadziejnym "Ja". Wiem, nie o to chodziło. Ale ja to zawsze spalony na starcie ... eh.. śmiało można powiedzieć że jak zawsze...

A powiedz mi, bierzesz jakieś leki> Chodzisz na terapię? Robisz dla siebie coś dobrego?
- Laurka2018
Złego to na pewno robię całe mnóstwo. A dobrego to niewiele. Tyle tylko co przestałam (Mam nadzieję że na dobre) googlowac sobie chorób i objawów A zaczęłam słuchać nagrań chłopaków co mi trochę pomaga . Leków na stałe nie mam. Lekarz rodzinny przepisał mi tylko doraźnie hydroksyzyne A do psychiatry to się pewnie dostanę dopiero gdzieś w połowie maja.
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Celine Marie
Dzięki ale akurat to mus z Urzędu pracy,więc nie bardzo ją chcę dostać no ale iść muszęNatalie1208 pisze: ↑15 kwietnia 2018, o 21:07Powodzenia jutro na rozmowie ! Nie daj sięCeline Marie pisze: ↑15 kwietnia 2018, o 18:37Dzisiaj mam zgona co można było przewidzieć po dwóch jako takich dniach ,ciężko jest stosować zasady ,gdy nie widzi się na oczy,gdy łeb pęka ,wpada się na ściany , a kark pali no ale cóż .Jutro mam rozmowę o pracę na 9:30,już widzę jak ja wstanę jak zasypiam koło 3 -4 ,w dodatku prąd mi wysiadł w kilku gniazdkach co mnie mocno zestresowało bo wiadomo bez prądu nie ma życia ,a elektryk kosztuje .Chciałabym zaszyć się na bezludnej wyspie i mieć święty spokój .![]()
![]()

Weź kochana przestań! Ty sobie zobacz moje posty,tylko kwękam,stękam,marudzę,akurat ostatnio jakby mniej ale jednak ,a na początku to była tragedyyyjaaaLaurka2018 pisze: ↑15 kwietnia 2018, o 21:30A bo... kurczę... Mam wyrzuty sumienia trochę. Jestem zbyt natrętna chyba... (?) może i za głupia... Ja to zawsze... chce dobrze A wychodzi jak zwykle.. forum ma służyć do wzajemnego wspierania się w odburzaniu a ja to raczej taki trol który doburza i dobija innych swoim beznadziejnym "Ja". Wiem, nie o to chodziło. Ale ja to zawsze spalony na starcie ... eh.. śmiało można powiedzieć że jak zawsze...

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Przestan pie-----szyc myslllisz ze ty masz zle ja mam to samo . Nie raz mam chec wyc do ksiezyca Nie jestes sama . ZAUWAZ TOLaurka2018 pisze: ↑15 kwietnia 2018, o 21:50Złego to na pewno robię całe mnóstwo. A dobrego to niewiele. Tyle tylko co przestałam (Mam nadzieję że na dobre) googlowac sobie chorób i objawów A zaczęłam słuchać nagrań chłopaków co mi trochę pomaga . Leków na stałe nie mam. Lekarz rodzinny przepisał mi tylko doraźnie hydroksyzyne A do psychiatry to się pewnie dostanę dopiero gdzieś w połowie maja.
-
Laurka bądź sobą, a zwłaszcza teraz. Bądź dobra dla siebie, a zobaczysz, że wszystko się ułoży. Obejrzyj sobie może na YT Ajahn Brahm. Odpuść sobie wszystkie wyrzuty sumienia.Laurka2018 pisze: ↑15 kwietnia 2018, o 21:30A bo... kurczę... Mam wyrzuty sumienia trochę. Jestem zbyt natrętna chyba... (?) może i za głupia... Ja to zawsze... chce dobrze A wychodzi jak zwykle.. forum ma służyć do wzajemnego wspierania się w odburzaniu a ja to raczej taki trol który doburza i dobija innych swoim beznadziejnym "Ja". Wiem, nie o to chodziło. Ale ja to zawsze spalony na starcie ... eh.. śmiało można powiedzieć że jak zawsze...
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi