Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Gość
Jestem załamany,dostałem nową ofertę pracy...na poprzednim kastingu odpadłem.
Najpierw radość że mnie zatrudnią,potem depresja z tego samego powodu,
potem wizja ulgi tzn "a może mnie nie wezmą,o tak,nie chcę"
a potem depresja bo nie wzięli.
Nie wiem co jest ze mną nie tak,czuję się jak socjopatyczak...zaburzony szuka żony.
Nie wiem co jest ze mną nie tak,czuję się jak socjopatyczak...zaburzony szuka żony.
- Laurka2018
- Zarejestrowany Użytkownik
No to pracy szukasz czy żony? ☺Opiuek pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 15:31Jestem załamany,dostałem nową ofertę pracy...na poprzednim kastingu odpadłem.
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
-
znalazłem w necie coś takiego na moją nerwice serca : https://mojazielarnia.pl/2115-nerwica-s ... szko-.html
może pomóc ?
może pomóc ?
-
- Gość
Tak sobie rymuję

że chyba nie dam rady(tak jak zakładałem kiedyś) bez żony

Mówili przed chwilą w radiu że na wiosnę kobiety zaczynają bardziej pachnieć ale i czuć facetów

bo chodzi o to żeby mieć ciążę w okolicach grudnia

Żona żona...ja i żona...dla mnie najwyżej jakaś socjo Patrycja

- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Laurka, musisz popracować nad hipochondria. Pamiętaj, ze badania kontrolne nie oznaczają choroby (!). Pamiętaj tez,ze lekarze często chca sie zabezpieczyć, bo jakby nie daj boże cos się stało to po prostu mogą isc siedziec. Wiec spoczywa na nich duza odpowiedzialność. Nie mogą ot tak machnąć reka. To,ze będziesz mieć te badania to nic nie znaczy, na dzień dzisiejszy jesteś zdrowa i to jest faktLaurka2018 pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 15:01Po Ciężkiej nocy dzwoniłam do psychiatry jakbym chciała się do niego przytulić.... nikt nie odbiera. No nic. Ważne że się odwazylam zadzwonić. W końcu się umowie. W końcu pójdę.

-
Kurcze, nie moge wyjsc z tego kryzysu.Nienawidze wiosny.Za duzo rzeczy sie dzieje, czuje sie od tego oszolomiona, pobudzona, wszystko mi sie w srodku telepie.Czuje jakbym miala niczemu nie sprostac, jakby zaraz mialo sie cos stac.Nie potrafie podejsc do zwyklych rzeczy normalnie.Do tego mam jakby zwmawroty glowy, mini slabosc.Nie wiem jak to nazwac ale nie mam juz sily.Mam ochote tylko lezec na lozku.
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
-
Jak ja miałam objawy w postaci nerwicy serca to również "poszłam w zielarstwo"tommy94 pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 17:03znalazłem w necie coś takiego na moją nerwice serca : https://mojazielarnia.pl/2115-nerwica-s ... szko-.html
może pomóc ?

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Odczuwam zdenerwowanie mimo, żę jesteśmy na ziemi najbardziej rozwiniętą rasą. Mamy wiele możliwości rozwoju, możemy pytać, działać, rozmawiać jak znaleźć swój raj, ale nie jak on ma więcej to kij z nim będziem pod nim dołki kopać i przeszkadzać mu ile tylko się da. Tylko żeby drugi miał mniej!
Zaburzenie to tylko twoja projekcja. Nie wierzysz? Przekonaj się sam!
- Szczesciara
Znalazłam w lupce Twój problem z siniakami bo ja też tak mam. Przed chwilą patrzę w lustro a tu pół uda małych siniakow obok siebie. Ostatnio juz robiłam badania bo miałam całe nogi w małych siniakach. Morfologia, krzepliwosc krwi i OB w normie. No i już panika. Nerwicowo już przechodziłam białaczkę i chłoniaka, a jak zobaczyłam te siniaki... nogi jak z waty, serce jak szalone...Iwona29 pisze: ↑9 września 2017, o 06:59Od wczorajszego wieczoru mam do dziś juz kiepski poranek.Bol kregoslupa nie daje spokoju.Ból żeber też nie ustaje![]()
Mam to skierowanie na rezonans ale zapisac sie to cud a na pewno na orzyszly rok.
Poza tym miesnie mnie bolą rąk i inne.Czuje że nie mam aily zeby wstać przez ten ból i osłabienie.
Oatatnio tez szef mowil ze ma borelioze i duzo osob nam w aklepie o tym mowi.
On ma to po 30tu latach ujawnione mniej wiecej i leczy ale bez wiekszego sukcesu.stawy go bolą ręka puchnie przy łokciu i leki po 500zl i nic.
Ja sobie zrobie we qtorek to badanie.Hu. wydam 70zl i zobacze ale jest możliwe ze nie wykryja mimo ze cos jest.
Poza tym na krzepliwosc krwi gin kazala zrobić bo mam takie siniaki z byle czego ze jak zobaczyla przy badaniu na udach to od razu zapytała skąd one są.Myślała ze mąż mnie bije.Jeden na drugim po 5cm srednicy.Sama sie boje.![]()
Narzekając nie zdajemy sobie sprawy z tego jak bardzo w danym momencie możemy być szczęśliwi .
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ja tez mam siniaki z tym ze musze sie o cos mocnej dotknąć albo uderzyc. Moja ciocia tez tak maSzczesciara pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 23:02Znalazłam w lupce Twój problem z siniakami bo ja też tak mam. Przed chwilą patrzę w lustro a tu pół uda małych siniakow obok siebie. Ostatnio juz robiłam badania bo miałam całe nogi w małych siniakach. Morfologia, krzepliwosc krwi i OB w normie. No i już panika. Nerwicowo już przechodziłam białaczkę i chłoniaka, a jak zobaczyłam te siniaki... nogi jak z waty, serce jak szalone...Iwona29 pisze: ↑9 września 2017, o 06:59Od wczorajszego wieczoru mam do dziś juz kiepski poranek.Bol kregoslupa nie daje spokoju.Ból żeber też nie ustaje![]()
Mam to skierowanie na rezonans ale zapisac sie to cud a na pewno na orzyszly rok.
Poza tym miesnie mnie bolą rąk i inne.Czuje że nie mam aily zeby wstać przez ten ból i osłabienie.
On ma to po 30tu latach ujawnione mniej wiecej i leczy ale bez wiekszego sukcesu.stawy go bolą ręka puchnie przy łokciu i leki po 500zl i nic.
Ja sobie zrobie we qtorek to badanie.Hu. wydam 70zl i zobacze ale jest możliwe ze nie wykryja mimo ze cos jest.
Poza tym na krzepliwosc krwi gin kazala zrobić bo mam takie siniaki z byle czego ze jak zobaczyla przy badaniu na udach to od razu zapytała skąd one są.Myślała ze mąż mnie bije.Jeden na drugim po 5cm srednicy.Sama sie boje.![]()

Poza tym białaczka to rak krwi więc idac tym tropem to przede wszystkim te badania bylyby zle

- Szczesciara
A no właśnie ja odkąd pamiętam mam siniaki. Jak byłam mała to non stop całe sine nogi.eiviss1204 pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 23:11Ja tez mam siniaki z tym ze musze sie o cos mocnej dotknąć albo uderzyc. Moja ciocia tez tak maSzczesciara pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 23:02Znalazłam w lupce Twój problem z siniakami bo ja też tak mam. Przed chwilą patrzę w lustro a tu pół uda małych siniakow obok siebie. Ostatnio juz robiłam badania bo miałam całe nogi w małych siniakach. Morfologia, krzepliwosc krwi i OB w normie. No i już panika. Nerwicowo już przechodziłam białaczkę i chłoniaka, a jak zobaczyłam te siniaki... nogi jak z waty, serce jak szalone...Iwona29 pisze: ↑9 września 2017, o 06:59Od wczorajszego wieczoru mam do dziś juz kiepski poranek.Bol kregoslupa nie daje spokoju.Ból żeber też nie ustaje![]()
mysle ze to jest rodzinne.
Poza tym białaczka to rak krwi więc idac tym tropem to przede wszystkim te badania bylyby zlemysle ze bylyby mocno podwyższone krwinki białe no i OB i CRP wysokie
![]()
Ja już się oczywiście nakręcam. Na początku nerwicy też wkręcałam sobie białaczkę, właśnie przez siniaki ale wtedy nawet lekarze się dziwili że mam ich tak dużo. I w sumie wszystko wyszło nagle
Narzekając nie zdajemy sobie sprawy z tego jak bardzo w danym momencie możemy być szczęśliwi .
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ja mam taki niski stolik i zawsze na kolanach mam siniakiSzczesciara pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 23:17A no właśnie ja odkąd pamiętam mam siniaki. Jak byłam mała to non stop całe sine nogi.eiviss1204 pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 23:11Ja tez mam siniaki z tym ze musze sie o cos mocnej dotknąć albo uderzyc. Moja ciocia tez tak maSzczesciara pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 23:02
Znalazłam w lupce Twój problem z siniakami bo ja też tak mam. Przed chwilą patrzę w lustro a tu pół uda małych siniakow obok siebie. Ostatnio juz robiłam badania bo miałam całe nogi w małych siniakach. Morfologia, krzepliwosc krwi i OB w normie. No i już panika. Nerwicowo już przechodziłam białaczkę i chłoniaka, a jak zobaczyłam te siniaki... nogi jak z waty, serce jak szalone...mysle ze to jest rodzinne.
Poza tym białaczka to rak krwi więc idac tym tropem to przede wszystkim te badania bylyby zlemysle ze bylyby mocno podwyższone krwinki białe no i OB i CRP wysokie
![]()
Ja już się oczywiście nakręcam. Na początku nerwicy też wkręcałam sobie białaczkę, właśnie przez siniaki ale wtedy nawet lekarze się dziwili że mam ich tak dużo. I w sumie wszystko wyszło nagleale na badaniach nic nie wyszło a wszystko zrobiłam na drugi dzień. Dzisiaj znosiłam wózek od rodziców po schodach i tak sobie myślę czy to może przez to... bo siniaki mam takie ok 2-3 cm na zgięciu z tyłu między łydką a udem więc może uderzyłam kilka razy tylnym kołem... nerwica już robi swoje. Próbuje się ogarnąć bo już miałam takie ładne te ataki... tzn delikatniejsze...

- Laurka2018
Hej. Kurczę to żeście trafiły w sedno
ja miałam na ostatniej morfologi białe krwinki 3,8 a zaczyna się norma od 4 i sobie wkręciłam białaczkę. Powtórzyłam i wynik jest teraz w normie. Ale gdzie indziej coś tam się nieznacznie podniosło ale nie mam zamiaru tego googlowac bo na pewno mi coś wyjdzie
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Laurka2018
A dodam że ostatnio się macalam po nogach czy nie mam tam raka na tej kości i w tym wymaccanym miejscu mi się zrobił siniak
no i nogi mnie już dłuższy czas dra
. No ale przy takich wynikach to raczej niemożliwe więc pewnie niedługo przestaną 

Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Sine
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tez tak czasem mam. Puls 10000 ( nie wiem ile bo nie mierze a czuje) i do tego zawroty głowy i uczucie jakby miało zaraz coś się stać- z dupy uczucie, najgorsze, zawroty głowy w tym stanie to norma i zaburzone widzeniebetii pisze: ↑12 kwietnia 2018, o 19:58Kurcze, nie moge wyjsc z tego kryzysu.Nienawidze wiosny.Za duzo rzeczy sie dzieje, czuje sie od tego oszolomiona, pobudzona, wszystko mi sie w srodku telepie.Czuje jakbym miala niczemu nie sprostac, jakby zaraz mialo sie cos stac.Nie potrafie podejsc do zwyklych rzeczy normalnie.Do tego mam jakby zwmawroty glowy, mini slabosc.Nie wiem jak to nazwac ale nie mam juz sily.Mam ochote tylko lezec na lozku.

Możesz mieć albo wymówki albo rozwiązania, ale nie możesz mieć ich obu naraz.